![]() |
Ihanet...
Bu ayriligin adi ihanet olmus... Basinda sen,sonunda ben varim bu yolun... Belkide bir filmde oynuyoruz,bir ayrilik hikayesini canlandiriyoruz... Basrollerini aldatan sen ve aldatilan ben paylasiyoruz... Sen beni en yakin dostlumla aldatacak kadar acimasiz,bense bana yaptiklarin karsisinda sana lanet olsun diyemiyecek kadar caresizim... Mutluluguma golge dusurenler elbet birgun bunun cezasini cekecektir... Ben onlari affetsemde allah asla affetmeyecektir... |
1. AŞk GÜlÜ Dİkenİyle AvuÇlamaya Benzer!
Ellerİn Kan İÇİnde Kalir Ama Dİkenlerİn Hesabini GÜlden Soramazsin 2. BİrgÜn Dudaklarin Kurursa Okyanusu Getİrİrİm Sana AkŞam Ayazinda Tİtrersen GÜneŞİ Getİrİrİm Sana EĞer GÖnlÜn Bİr Sevgİ Ararsa Kalbİmİ SÖkÜp Getİrİrİm Sana 3. Bataryasi Zayif RÜyalarimiza Şebeke Hatasi Sebebİyle BİrsÜre UlaŞilamadi. Şİmdİ İse Full Çeken Hattimla Senİnleyİm.j 4. Sesİnİ Duysamda Heran YÜzÜnÜ GÖrmek Gİbİ DeĞİl |
71. HAYATTA HİÇBİR ŞEY İLK AŞKIN YERİNİ TUTAMAZ İNSAN SEVSE BİLE O İLK
AŞK HİÇ UNUTULMAZ. 72. İLK AŞKIN İLK HATIRASI ZİHİNLERDEN SİLİNMEZ 73. HER SEVEN ADSIZ BİR KAHRAMANDIR VE İNSAN SEVEBİLDİĞİ KADAR İNSANDIR. 74. SANA SEVGİMİ YILDIZLARA BENZETİYORUM. SENİ NE KADARMI SEVİYORUM ARTIK BENİMDE YÜREĞİMDE BİR GÖKYÜZÜM VAR. 75. İNSANLAR TANIDIM YILDIZLAR GİBİYDİYLER. HEPSİDE GÖKYÜZÜNDEYDİ. AMA BEN GÜNEŞİ YANİ SENİ SEÇTİM SENİN İÇİN BİN YILDIZDAN VAZGEÇTİM. (ama sen anlamadın yazık!!!! |
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... |
Ne kadar ústúne ba$sam seni
unutacam diye daha çok istiyorum seni ben burda seni dúsúnúrken sen belki unuttun beni gizlesemde olmuyor kaçsamda kovaliyor sensiz olmuyor tek ba$ina ya$anmiyor seni unutamadim atamadim seni kalbimden denedim ba$kasiyla mutlu olamadim sevdigim yapamadim senden kopamadim |
sevmek; bakmak değil görmekse eğer,
sevmek; yanındayken başını omuzuna koyabilmekse eğer, sevmek; yanındayken yalnızlığı unutmaksa eğer, SENİ SEVİYORUM.... * * * * * sevmek; senle iken yere daha sağlam basabilmekse eğer, sevmek; yokluğunda seninleymiş gibi hissetmekse eğer, sevmek; hayallerine senide sokabilmekse eğer, SENİ SEVİYORUM * * * * * sevmek; yatağa uzandığında, seni düşlemekse eğer sevmek;sen üşüdüğünde gölgemle seni ısıtmaksa eğer, sevmek; sevdiğini çıklık çı |
Seviyorum seni birtanem
Bak korkmuyorum artık Ne dünden ne yarından, Susmuyorum artık Ne seninle nede sensiz kaldığımda... Söylüyorum işte dinle ; Seviyorum sviyorum seni! Bakınca gözlerine Bir içten gülüş görünce yüzünde Hadi korkma Sende söyle, Seviyorum seni de, De ki serayim gözlerindeki yıldızları ayağına. Ve benim olsun içlerinden En güzeli en uzağı... Ulaşamayacağımı sandığım o yıldızı Sen ver bana koparıp ellerinle Bekletme yarını , Bekletme akşamı H |
Sen bir çift göze vuruldunmu hiç
Tutulduğunu hissettinmi her yanından Yemeden içmeden kesildinmi Dalıp dalıp gittimi gözlerin Gülerken ağladığın oldumu hiç Sen hiç aşık oldunmu Uykusuz kaldınmı sabahlara kadar Hep onu düşünerek hayal kurdunmu Sevda türküleri döküldümü dilinden Aşk şarkıları dinlerken ağladığın oldumu İki damla yaş süzüldümü yanaklarından Sen hiç aşık oldunmu Sokaklarında dolaştınmı bilmediğin mahallenin Oturduğu sokağı arayıp buldunmu Ararken çamu |
biz el vermez dunyanın ucunda kaybolduk yaa siznerde kayboldunuz hapis
yata yata mafolduk varmı kız bir diyecegin deli kanlı adam olduk..... |
Sacların telikadar benim namım var Senin tırnak pıslıgın kadar benim
hasmım var Senin göz yaşın kadar benim bilegim var Senin kalbim kadar benim sevgim var Senin yürüşun kadar benim şeklim var kızım)(sen sanmaki bende bunlar yok özlem) |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:48 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.