![]() |
Duyulmuyor dudağın derine yansıması
El ele duruşun yoğunluğu Ve her yerde aynı ekmeğin kokusu Elmanın ve öpüşmenin de Ergenliğin tendeki esrimesi Duyulmuyor kalbin dolaylı yorumları Diz dize tutuşmanın Türkçesi Savaşın acısı aynı her yerde Bir çocuğun bilincimizi kamaştıran bakışı Ah, aynı, yoksulluğun sözcükleri Duyulmuyor tenin tene ince sorusu Terin tere sıvanan gülümsemesi Kış ortasında bir ateşi Ortasına alan insanların, aynı devinimleri Üzümü tane tane yemenin ustalığı |
Toprağım kan ağlıyor
Şehidim feryat ediyor Bağrını açmış analar Bu vatan kimin, sahibi kim Yüce dağlar esir olmuş eşkiya adına Kanunlar yok olmuş bir çıkar uğruna Sen daha ne duruyorsun ki Bu vatan kimin, sahibi kim Türk milleti için savaş vermiş bu asker Toprağa bulanmış damarlarında ki kan Bizler nerdeyiz, kimiz Bu vatan kimin, sahibi kim Sevda diye tutturmuş, gitmiş insanlar Al yazmalımı, kondurmuş Biz korkularımızı bayrağımıza gömdük Bu vatan kimin, sahibi |
rüzgarlı bir tepenin yamacındayım şimdi
kent suskun ve istasyonlar ayrılık için var bu şehirde imlası buzuk, üşümüş ve kirli bir çocuk olurum seni düşünürken ömrüme iliştirdiğim martı leşleri yamalı bir geçmişi oynar imtihanlar ve intiharlar üzerine kurulu hayatlardan gecenin en serseri yanını alırım günceme durup durup şiirler yazmak yoluna yeni bir yaşam biçimim oldu son günlerde kendimi sende kalabalık buluşum belki de bundan her gece yorganımın altında sakladığım kırl |
Kabuğu soyulmamış bir portakal gibi yenen
Ve midede yanmaya neden olan bir hastalık dır erotizm Kulağında sevda fısıltısını duyamaz olurken sen Alabildiğine karanlık da kalmıştır odanın Güneşe bakan penceresi Ve kuşlar artık kahvaltılara gelmez olurlar Ekmek kırıntıları büyülemez onların midesini Nasıl ki bir sevdayı bir cinsel sentez olarak kaldırıyorsa Midesi sevgili zannedilen insanın Kuşlarda bir kez olsun insan dan üstün tutarlar kendilerini Bu vahşet coğrafyasında |
Seni Seviyorum
NEDEN Mİ? ... Şafağın her söküşünde Saçlarından hayata asılmamın tek nedeni sen varsın Unutma! ...sana tutku halinde bağlanmam için Milyonlarca sebebim var.... Şu çirkef dünyada tek parıltı sensin Ünlü bir heykeltıraşın spatulasından çıkmış gibi Fakat...sönük bir parıltı değil.. Güneşin tüm ışıklarını silik bırakan bir parıltı Şu kuru ayazda içimi yakan bir volkan gibisin Cayır cayır esiyorsun Yüreğime işleyerek.. Sonrada çekip gidiyorsun Ne zaman yaktı |
sen benimsin
Çünkü; Emeğimsin,; Ellerimle yaptığım ekmek kadar sevgi verdiğimsin… Sen benimsin. Çünkü; Değer verdiğim,çaba sarfettigimsin,adam ettigimsinn.. Sen benimsin Çünkü; geç geldiğinde merak ettiğimsin,umutla bekledigimsin Yanaklarımdaki gamzesin..! Gülümsün,gülücüğümsün. En ufak şeydeki tebessümümsün Sen benimsin Çünkü; gelmediğinde ,dört gözle bekledigimsin Mum ışığında oturduğum, Kanepenin üzerinde sabahladığımsın.. Sen benimsin |
O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler,
arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer. Dayanılması o kadar da zor değildir, büyük ayrılıklar bile, en güzel yerde başlatılsaydı eğer. Utanılacak bir şey değildir ağlamak, yürekten süzülüp geliyorsa gözyaşı eğer. Yüz kızartıcı bir suç değildir hırsızlık, çalınan birinin kalbiyse eğer. Korkulacak bir yanı yoktur aşkların, insan bütün derilerden soyunabilseydi eğer. |
Sensizlikte başladım yeni bir güne... Bu nasıl bir şey biliyor musun?
Bilemezsin... Bilseydin,aynı acıyı sende yaşatsaydın yaşatır mıydın bana bunu...iki gün oldu senle aynı şehirde değiliz.ne kadar tuhaf değil mi? Aynı şehirde olup da seni görmediğim halde sanki uzansam dokunacaktım sana ama burdan asla... Gözlerim bir noktaya dalmış öyle; duraksadım bir an...karşımda hayalini hatırlıyor da ne düşündüğümü hiç hatırlamıyorum. Geceyi seviyorum ya! ayrı bir güzelliği var karanlık çöktüğünde |
Suskunuz... Hem de çiglik çigliga bir suskunluk bizimkisi...
Bu konusacak bir seyimiz olmadigindan degil. Konusmaya çalistigimiz seylerin, alistigimiz yalnizligimizdan uzaklastirmasi aslinda bizim korkumuz... Ikimiz de cesaret edemiyoruz. Öylesine alismisiz ki içimizde büyüttügümüz yalnizligimiza. Seviyoruz onu. Bekli de yasandiginda yok olacagi korkusu bizi tereddütte düsüren. Kaybetmekten korkacagimiz bize ait bir sey olusturma kaygisi... Sen yapamadigin hamlenin, |
Ölmek son değildir gülüm,
Ölüm; kavuşmaktır sevdaya. Ve yüreginle gurur duy ki; Bedenini korkmadan ölüme Senin için seren bir sevdaya sahip.) Bir akşam vakti, Gözlerine yıldızlarla düşüp Yüreğini " yüreğimle " yıkayacaktım. Her gülüşünde, Gözlerinde yeniden açan baharlara, Delicesine gözlerimle sarılacaktım Geldiğimde Yangınlar içinde gördüm yüreğini Alevleri kuşanıp gözlerine, Kibritsiz tutuşturmuşsun denizlerini. Ölümü kazıyıp kirpiklerine, Kuru top |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:05 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.