![]() |
hey insan uyan uykudan arkanda bıraktıklarına bak...seni özleyen biri
var.hey vicdan uyanne bu öfke,bu kin,bu hırs...bırak bu kuruntuları,yık bu kafandaki olumsuz tabuları yürüme o yolda,sende yolcu olma...özleniyorsan özle,seviliyorsan sev...yaşamın asıl güzelliklerine bak...rüzgara vermene kendini savrulursun bir yerlere...rüzgara karşı çık o değil sen savur onu..bırak kalbini dilediği gibi yaşasın..hayatın güzelliğini,insan sevgisini...onu öfke,kin,hırsla besleme...bırak sevmeyi,arzuyu,özleme |
İçimde bir şeyler var bu akşam
Her şey son bulacakmış gibi Bir şey var içimde bu akşam Yanmaya çalışan mum sönecekmiş gibi İçimde bir şey var bu akşam Bir yerlerde âşıklar ayrılacakmış gibi Bir şey var içimde bu akşam Sevda bu dünyada son bulacakmış gibi Bir sıkıntı var içimde bu akşam Hayat artık benim için dönmeyecekmiş gibi Bir şey var içimde bu akşam Sensiz hayat yerle bir olacakmış gibi… |
Madem ki içinde o ateş söndü
Bir daha yakmadan gidebilirsin Aklımda kalmasın bu son bakışlar Yıllardır verdiğin kederi görme Üstüme yıktığın kaderi görme Ömrümden çaldığın günleri görme Beni de görmeden gidebilirsin... |
Hava yine bulutlu
Bulutların içi kararmış Yağmur olup akıtmalı gözyaşlarını Ve çekip gitmeli o şehrin üzerinden… Sokakta yine insanlar yok Herkes çekilmiş evine Kimi acıyıp camdan bakıyor halime Kimi ah çekip yazık diyor kendince… Sevdim yine sebepsizce Kokunu tekrar duyup, sana tekrar dokunurum diye Nerden bilecektim hiç bir şeyin kalmadığını senden geriye Git başımdan dedin ve ben o an gittim… Ve ben yine Umutsuzca geldim yanına Beni bu |
Sen değildin belki özlediğim
Sıcaklığını hissetmeyi özlemekti beklide Beklide teninin yumuşaklığını hissetmekti O gözlerinin hep bana bakmasını istemekti beklide Sen değildin belki özlediğim Bana aşkım deyişini duymaktı beklide Beklide bana sevgi sözcüğü söylemendi Kırık bir cam şişesi gibi gönlümün içini doldurmandı beklide Sen değildin belki özlediğim Seni düşünürken hayalinin kaybolmasıydı beklide Beklide hayalini kaybetmemek içindi her şey Hayal yerine seni yaşamaktı her |
Hey insan uyan; uykudan...
arkanda bıraktıklarına bak... seni özleyen biri var. hey vicdan uyan;ne bu öfke,bu kin,bu hırs... bırak bu kuruntuları,yık bu kafandaki olumsuz tabuları yürüme o yolda,sende yolcu olma... özleniyorsan özle,seviliyorsan sev... yaşamın asıl güzelliklerine bak... rüzgara verme kendini savrulursun bir yerlere... rüzgara karşı çık o değil sen savur onu... bırak kalbini dilediği gibi yaşasın...hayatın güzelliğini,insan sevgisini... onu öfke,kin,hırsla besleme... b |
Kahretsın yıne bakmıyor,
Acaba telefonun fısımı cekık, Yoksa hastada kalkamadımı, Bılememkı be yuregım, Bugunde sesını duyamadım, İcımde bır hıs var yoksa, Umarım yoktur be yuregım. |
Yoksun...
Bu kelimeyı her harfle baska baska hıssedıyorum Yoksun... Ne yanımda,ne bu sokakta ve bu dort duvar arasında nede gun dogarken Yoksun... Üsüyorum, Karyagarken,ıpıslakkene ve temmuz sıcagında ogle vaktı üsüyorum, Yoksun... Her sayfada senı arıyorum,her gulen gozde(SENI SEVIYORUM)senı yasıyorum Yoksun... Guluyorum,senınle oldugu gıbı,gulus sen mıssın gıbı Yoksun... Sensızlıgı yasarkene'de yoktun,acı cekerkenede simdıde Yoksun... Artık hayellerımde duslerımde Yoksun... M |
Yalnızım sımdı mutsuzum yalnız odamdaş,
Hayellerımle basbasa ellerimi tutacak, Bana sımsıkı sarılacak, Kimse yok yanımda hıc kımse, Gelsene hadı yanıma, kurtar benı bu urkutucu karanlıktan, Mutsuzum sen yokken, Istıyorum mutlu olmayı, Senınle bırtanem. |
Gözlerindeki denizde boğulmak isterdim
Ama olmadı Bana düşen Gözlerinde değil Yokluğunda kaybolmakmış BE GÜLÜM..... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:36 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.