![]() |
Şimdi sensizim!
Her yer ıssız ve soğuk... Oysa nasılda ısıtırdı sevdan beni. Sen yokken kendimi çırıl çıplak, Sokağa terkedilmiş küçük bir çocuk gibi hissediyorum. Nerdesin sevdiğim? Seninde için acıyor biliyorum. Sende bensiz anlamsız bir hayattasın. Keşke geç kalmasaydım hayata bu kadar Keşke kader bu kadar zor kılmasaydı bu aşkı Keşke ufacık bir ışık olsaydı Hiç düşünmeden koşardım aşkım Şimdi neyi beklediğimi bile bilmiyorum Keşke seni tanımasaydım de |
yokluğunla basediyorken zaman sanki durmuş bizim aleyhimize
işliyo... ayrılığın acısı daha cok demleniyo yüreğimde.. oysa söylemek istediğim ne cok şey vardı şimdi hepsi boğazımda düğümlendi.. sesim soluğum kesildi... kalbim çıkıp gidecek gibi ya da bi anda duran zaman gibi duracak .... o zaman sonsuz olcam.... tıpkı aşkım gibi... |
Aşk ne demek adamım!!!
Ne diyorsun bana.. Ne aşkı ne sevmesi Ne ölmesi!! Bunlara inanmıyorum.. Ben taşım unutma duygularımı Gömdüm... Yerine beton bir kalp Boşuna ağlama Anlamam ben Ben bir duvarım ne ağlarım ne gülerim Unutma ben bir taşım.. 10 Temmuz 2007 Salı |
Bugün çok mutluyum?
Sabah kalktım balkona çıktım ist Doğan güneşi sessiz sedasız kente Aşık oldum. Güne başlarken elimde çay denize Doğru baktım. Mavi gözleriyle göz kırpıyor Sanki. Martılar günaydın diyor Bulutlar hoşgeldin diyor O kadar mutluyum ki... Bugün iat bir başka seviyorum.. Boğazı,köprüyü,trafiği herşeyi Seviyorum.... İyi ki varsın ist... yaşadığım sürece seni seveceğim Acı tatlı herşeyini... İstanbul... |
O kapıdan çıkarsan beni unut
O güzel günleri silip atma Gel yanıma ... Kaçma seni seviyorum de bana Bu kadar zor değil ki? Bu iki kelime... Sen benim yıldızımsın? Sen benim umut ışığımsın? Sen gidersen ne olacağımı Biliyor musun? Mutlu olamam ki? Yıldızım söner!! Küserim hayata... Onun için yanımda kal Gülüm... |
Umut olmayan yollarda seni beklerken
Gözümden bir yaş geldii Acaba dedin sende mi aynısın Sende mi? bi darbe atacaksın Sonu olmayan Umutsız yollara mı? Sürükleyeceksin yüreğimii.. Dağlara, Taşlara, Çöllere Yaşaması zor, ve güçsüz yollarıma Sürükleyeceksin Eğer öylesen gelme kandırma beni Pembe yalanlarla Acıtma canımı öylece git hayatımdan Git ve gelme 07.04.2007 |
Ayrılık zili çaldı
Gidiyorsun sanırım. Gözlerimdeki yaşı silmeden git Bir tepe vardı Sessizce giderdim gizlice Bakardım... O zile çana bakardım Gün gelecek Yüreğimizdeki koşan kalp Bir gün duracak Durduğunda hayat bitecek Yaşam devam edecek Zamanı geldi Gidiyorsan Güle güle 19 Nisan 2007 Perşembe |
Bİr GÜn Yalanlarin
Çamur Gİbİ... Su ÜstÜne Çikacak O Zaman Ne Yapacaksin?? Kİme Gİdeceksİn... SÖylesene Kİme Gİdeceksİn... |
Sileceğim senii...
Sonsuza tek seni ebediyen silmek Öyle bir silmek ki? Adın kulağıma gelince Heyecanlamak istemiyorum Öyle bir gün gelecek ki Artık sesini bile tanımıyacağım Tıpkı bir yabancı Biri diyeceğim İlk defa görüyorum İşte seni öyle sileceğim ki Sen bile şaşırcaksın.. Göreceksin.. 08.04.2007 |
Sana sarılmak seni öpmek
En büyük hayelimdi Şimdi ise senden kaçmak Kurtulmak hayelim oldu Ne garip değil mi? Hayat... Gün geliyor aşık oluyorsun Gün geliyor ismini kendisini Görmek istemiyorsun İşte hayat bu oluyor sanırım Pembe görülürken Bir bakıyorsun siyaha dönüyor Hayatın paramparça oluyor.. İşte sevgi İşte hayat Elde var sıfıra sıfır.. 03 Ağustos 2007 Cuma |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:55 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.