![]() |
... Yine aynı haz yine hüzün.Herşey gittiğin, beni bırakıp gittiğin
günkü gıbı.Hiç birşey değişmedi , sadece ne değişyi biliyor musun? senin için can atan kalbım simdi ölümle yarışıyor... |
Yağmurlu ßir Hawa Da
Ellerini Aç Ve ßunu Unutma Tutamadığın Yağmur Tanecikleri Kadar SENi SEVİYORUM |
Ben bu gün doğdum yıllar önce
Bir küçük kasabanın sakin mahallesinde Sabah ezanlarıyla gözümü açtım hastanede Ama kimse sevinememiş doğduğuma Çok küçük doğmuş hiç umut yok demişler Doktor Allah'ın işi belki yaşar demişler Allah'ım izin etti yaşadım yıllar çabuk geçti Seni tanıdım yıllar sonra yaşadığım herşeyin Seni tanıdıktan sonra eksikliğini gördüm Herşeyin tadı seninle farklıydı doyumsuzdu İnandım herşeyine sözlerine o büyük aşkına Direndim tüm hatalarına yanlışlıklarına |
beni felsefemle yargıla
tarihimle değil beni benle yaşa anılarla değil beni leyla gibi sev şirin gibi değil beni ben olduğum için sev sevgili olduğum için değil |
Gece yatıyorum sen yoksun yanımda,
uyumuyorum,uyuyamıyorum. sabah oluyor yine yoksun yanımda, dayanılmaz oluyor artık, günler,*******,saatler. yapamıyor bedenim dayanamıyor yalnızlığa, yapamıyor bedenim dayanamıyor parçalanmaya. seviyorum ben seni,acaba sende seviyormusun beni? kayboluyorum bu düşünceler içinde, bulamıyorum ne kendimi,ne sevgimi. inanmıyormusun bana,söyle yarim ne yapim? ferhat gibi dağlarımı deleyim, yoksa mecnun gibi aşkımdan mı öleyim? özlemini çektiğim h |
Nazlı canım
Sevgili Eşim'e ; Yorgunum... Mahur bakışlım sevmeye doyamadığım Başımı omzuna yaslayıp da Doya doya ağlayamadığım Yavru ceylanım nazlı canım Bölünmez yarım Müjgan'ım Kahverengi gözlerinde yalnızlığın düğümü Tel tel çözülür bir şarkı dolanır dilime Titrek sesiyle uzaklardan seslenir kahır taşırım 'o mahur beste çalar ben senle ağlaşırım |
ölümün kıyısındamıdır aşk
yoksa aşkmıdır ölüme doğru kulaç atan izin vermeyen bir küçük mutluluğa aşkmıdır bizi bizden alan yoksa sadece senmisin aşkı bile ağlatan senmiydin gözlerime buğulu bakan buram buram karanfiller kokan senmiydin beni hoyrat yapan yoksa benmiydim seni anlamayan kimbilir belki birgün yara almış aşkımla ağlayan gözbebeklerimle yine aynı şehirde bakarmıyım gözlerine gelirmisin yine aşkım benim sensiz yüreğime........ |
sevemezsin yalanmı
sevemezsin benden başka kime dokunabilirsin sen hani bendim herşeyin hani vazgeçmezdin yalanmıydı o çok seven yüreğin kim parçaladı o pamuk kalbi kim unutturdu beni sana söylesene bana kim ağladı sana BENDEN BAŞKA yaktın yıktın yaraladın ama bu işinde sonu var unutma ağlamışsın evleneceğimi duyunca perişanmışsın duydum nerdeydi aklın ben seninken neden bıraktın beni ağlarken sormam hesap yanlış anlama beni bu yalnızca sitem ayrılığa dair... |
Ne sen eski sen. Ne ben eski ben. Her sey devrimde.
Bir otobüs duragi veyahut bir tren istasyonunda beklerdik, ya simdi? Sen limanlara siginmis bir gemi, kah bir Marti gibisin. Kiskandim simdiki seni. Ben sen gibi olamadim. Üzüldüm, alindim belki. Paylasmak cok zor geliyor simdi. Zaman ne kadar kuvvetli bir tufanmis. Ki degistirmis ikimizi. Seni kaybetmeyi ellerimden kaymani izliyorum sessizce. |
nedensiz,amaçsız,gayesiz bir sevgi benimki
belkide 4 mevsimi yaşamak seninle ya da 5.bir mevsim olmak seninle ve hep o 5.mevsimi yaşamak sonsuza dek birlikte başlattık birtanem bu mevsimi birlikte sürdürdük her gün yeni bir tomurcuk oldu sevgimiz güzel güller açtı aşkımız için hiç solmamasını diledik birtenim solmadı solmayacak dedik ama olamazdı... yapamazdık seninle sonunu bile bile başlattım bu mevsimi ama sonu yoktu biliyordum daha fazla sürmemeliydi bu mevsim hayata inat sü |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:10 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.