![]() |
Ben senin 45 numara giyen ayaklarini sevmedim
Ben senin damarlarinda ki akan kirmiziyi sevdim Ben senin bedenini sevmedim Bedenin hapsettigi ruhu sevdim Ben seni gözünü ayagini elini sevmedim Ben senin hayata nasil direndigini sevdim Ben seni gercekten sevmedim Ben senin dimdik ayakta durmani, hayata serefinle bas kaldirmani sevdim... |
unuttum seni yalan değil
ne çakmak çakmak gözlerin geliyor aklıma ne seviyorum deyişin ne ellerimi tuttuğun sokaklar nede terk edip gidişin yalanmıydı beni sevdiğin söyle atrık herşey bitti sevdiğim ne ellerin var artık ne gözlerin dedimya artık unuttum seni kolaymı diyeceksin değildi sevmedin diyeceksin yalancısın sevdim canımı verecek kadar bak hala başşucumda resmin nasılda yalan bakıyorsun yüzüme ne yaptın bana böyle neden suskunum yok yok anladım ben seni unuttum kıya |
Sözlerin,gözlerin bir günlükmüş!
Kelebek misali........ Herşey ama herşey yalanmış!!!! Sende öyle............ Şunu kafana yaz!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZaLim.....!!!!!!!!!!!! Bir ömür boyu NeFRetimsin BeNiM.....!! (HLYA_oo) |
Hüznün gözyaşLarı yagmur oLup vururken penceremin camına,iki yaş akar
gözLerimden... DaLar giderim enginLere,mazide kaLan acı gunLere.bedbaht gecen yıLLarımın serefine... İçip sarhoş oLmak geLir deLice... Geçmişimdeki hataLarı tamır edememişken yarınLardan bahsetmek neden....!!! Umut vaad ederken geLecek,kendimi bana kim verecek.... Beynim düşünceLerLe sancıLı,ruhum karmakarışık yaraLı.... |
İnsanlar gülümsememi bekliyor!!!
Ortalıkta gülünecek birşey yokken.... Gülümsesem neye yarar ki....!!! İÇİM KAN AĞLARKEN.... (HLYA_oo) |
Hadi Beni Sustur?
SUSTURAMAZSIN!!!! Hadi Beni Ölümn Kollarından Çek? ÇEKEMEZSİN!!!!!!!!! Hadi Seni Sevmemi Engelle? ENGELLEYEMEZSİN! ÇÜNKÜ SEN KORKAKSIN..(HLYA_oo)!! |
*******İ Uykumu BÖlÜpte Dualar Etsem.
BİrgÜn Aklimdan Çikarmasam Hep Senİ DÜŞÜnsem. Benİde Bİr Seven Var Deyİp Umudumu Yİtİrmesem. Yillar GeÇ Sede Aradan Benİ Beklermİsİm Sevgİlİ. Senden BaŞkasini GÖzÜm GÖrmese *******İ RÜyalarimdan GÜndÜzlerİ Haylİmden Asla Çikarmasam .İlelebet Benİ Beklermİsİn Sevgİlİ. Cebİmde Param Altimda Arabam Olmasa. Senİ Bİr ÖmÜr Boyu Mutlu Eden Bİrİ Olsa. Sevgİsİnİ Sadece ÖlÜm Ayirsa. İlelebet Benİ Beklermİsİn Sevgİlİ. |
Benİm İsyanlarim:::
Artik AŞk Şİİrlerİne, ÖlÜm KatiŞima... Senden Önce,sonra AŞk Şİİrİ YazdiĞim, Yalanci Avuntularima... Senİ Beklerken Sabir Sabikamin Sİcİl DoluŞuna... Unutulursam!!! Unutani Asla UnutmayacaĞima.....!!!! |
Bir çıLgınım yoLunda..
Ben,sen oLdum sonunda.. Herkes bunun farkında.. Sen farkında değiLsin...!!!! (HLYA_oo) |
Dünyamı kararttın..
Canımdan can aldın.. Aşkın Adı Batsın.. Bırak Sevdan Yüregimde Kalsın.. SEN ORDA NEFRETİMLE YANASIN ...!!!! (HLYA_oo) |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:38 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.