![]() |
Nefretimle seni boğuyorum
Nefretimle senden intikam alıyorum Senin gözlerinden nefret ediyorum İsimden bile.... SENİ LANETLİYORUM CEHENEME KADAR YOLUN VAR.... |
Tan agarirken,
Son sigarami iciyordum Tan agariyordu Sigaram bitmek bilmiyordu. Tan agarmisti Gökyüzü parlakti Ucurum o kasvetiyle Arabamla beni bekliyordu Ve Sigarami... Gökyüzü pembeydi Sigaramin paketi ise mavi Arabamda pembeydi Gökyüzü gibi Gözlerimde mavi O gün iste lens takmistim Aslinda gözlerim zifiri karanlikti Gece gibi Pembe X5´imle Ucurumdan yuvarlanirken Gözlerimin yanmasini istedim Ondan mavi lens takmistim Bir an evimi düsündüm Etrafi camla cevrili evimi Ca |
kaçak yar kaç bakalım
köşe bucak kaçmaktan ne zaman bırakacaksın yüzüme bakamıyorsun beni görünce kaçıyorsun ben yoruldum artık sana seslenmekten yoruldum dur artık kaçma yürekli ol geç karşıma haykır sevmiyorum seni bıktım senden seviyorum aşığım de bir şey de ne olursa olsun ama artık ben gidiyorum bir gemiye atlayıp gidiyorum sana geri dönmem söyle ne diyeceksen kaçak yarim... 08.04.2007 |
Sen sandal olsan ben kayık
Öyle gitsek uzaklara Okyanuslara aşsak Kimse bize dokunmazsa Biz paramparça olsak bile Kendimizi onarırız Eski olsak bile bizim Aşkımız Sahip çıkar sandalımıza korkma Yansak bile kavuşmasak bile Yüce adalet görür elbet bizide Durgun sularda sandal giderken Ruhlarımız bilip gidecek Sessizce Herkes boş kayıt gidiyor bilecek Ruhlarımızı görmüyecek Adalet varsa bize genç yaşta toprağa Atan kişlere sitemim Bizlere ayıran zalim şerefisizlere Sözüm Gü |
Hayatın boyunca güzel olan
Herşey seninle olsun Bunu hak ediyorsun Beni mutlu ettin Sıra sende git uzaklara Kimle olursan ol Benim için fark etmez sen İyi ol.. Sen mutlu ol Gülen gözlerini görmek isterim Görmesem bile hayel edeyim Şimdi son bakışımız Son buluşmamız Sakın ağlama gitme deme bana Elimde olsa gitmezdim Mecburum seni yıkamam Sen iyilerine laiksin Güzel gözlüm Temiz yürekli sevgilim Elveda..... Şu dünya da... Her güzellikler seni bulsun!!! Ağlama üzülme... |
Kalbim buz gibi olmus
Icim nefretle dolmus Dünya benim icin bombos Sen olmadikca Uzun yillar gelip gecmis Ölüm melegi beni secmis Kabir benim iicn bombos Sen olmadikca |
Ben ates oldum, sen ise toprak
Yaktim ama sen yanmadin Ben cöl oldum, sen ise yagmur Kurudum, ama sen yagmadin Ben, yalansiz askla baglandim Sen ise sahte gözlerle geldin Ben sende kararliydim Sen, bende gözlerimde kararsiz Ben kar oldum, sen ise günes Yagdim daglara, sen erittin Ben kis günü gelirdim evine Sen yaz olurdun beni kovardin Sen saklandin ben bulamadim Sanki bulsam ne olacakti? Sen benim sonum oldun Bende senin dönüm noktan |
Bir ışık yansıyor gözlerime
Gel bul beni diye gidiyorum dağlara denizlere Tam bulmuşken gene gidiyor Yapılan haksızlara boyun eğmeden yoluma Gittim.. Ama yolundan dönmeden o ışığı Bulmaktı umudum Nerdesin umudum diye haykıran Bağrışlarım .. Gel diyor bana Bıktım istemiyorum Artık yoruldum bittim umutlarım virane oldu Yeter bırak beni diye isyanlarım Gel diyor ışık gel sonsuza kadar Gel gellll Tam ulaşmışken ellerime aldım Gözlerim yaşlı Bir baktım daha da uzakmış Yıldızl |
Nerde dalım nerde sevgilim
Hayat kokan aşk bahçem nerde Neden sessiz bir şekilde Susuyor off allahım Nedir bu sessizliğin sırrı Neden bir araya gelirken Gereksiz sebepler çıkıyor Tam gözlerini yakalamışken Lanet olası telefon neden çalar O anı yakarlarken canımı verdim Senelerce bekledim İçim yansa da onun adını andım Yüzüme bakan kişiler onu Görüyorum her yerde Alllahım ben aşık mıyım yoksa Yok ya değilim belkide Ne olur hüzransa soğut beni Herşey bitsin Allahım... Napıyım |
HİÇ Bİr Şey Raslanti DeĞİldİr
Kİmİlerİ Var SuÇunu Kapatan Kİmİ Var SuÇ YaptiĞi Halde İnsanlarin YÜzÜne Bakarak Evet Ben Yaptim Dİyenler... HerŞeye Raslanti Derİz... Pekİ HİÇ Mİ?? GerÇek Bİr Yani Yok... Her YaŞanan Olay Raslanti Olamaz????? DedİĞİn Gİbİ!!!! HİÇ Bİr Şey Raslanti DeĞİldİr.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:05 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.