![]() |
Öylesine çıkmıştım yola...
Kuşların hiç uçmadıgı... Bulutların mecburen ugradıgı... Sevgilerinse hep tenha köşelerde kalıp... İstesede dışarı çıkamadıgı, hep içimizde yaşandıgı... O köhne, o her taşına sevgi sözcükleri yazdıgım unutulmuş şehirden... Gidiyorum şimdi... Heybemde bir sen... Ve birtürlü susturamadıgım, atamadığım şu yüregim... Yolum meçhul...Yoldaşımsa yine yüregim... Bulut olmak istemiştim oysa ben... Deliler gibi esmek... Taki bir uçtan bir uca dolaşıp kapı |
ÖLÜMÜNE SEVDA
sen uykusuzluk nedir bilemezsin bütün gece hiç düşündüğün oldumu? tırnaklarınla yastığını parçaladın mı? bir ümitle gelir diye bekledin mi hiç? gelmeyince arayıp sormayınca ağladın mı ölesiye sonra çekilip en koyusuna karanlığın bir bir hatırladın mı ona ait ne varsa sen yalnızlığın çaresizliğe düştüğü anı bilemezsin mantığın duygulara yenildiği zamanı bilemezsin sen günden güne erimeyi bilemezsin bir teselli aramayı tenha sokaklarda ıssız parklarda ve bütün bir ş |
Eskisinden güzel günlerimiz olacaktı.
Erken veda ettin bana. İnanıyorum dileklerimiz tutacaktı. Erken veda ettin bana. Şimdi gittiğin yerde rahat mısın. Şimdi sevdiğin adamla mutlu musun. Her istediğin oldu mu İstediğin gibi her şeyi yapıyor musun. Eskisinden güzel evimiz olacaktı. Erken veda ettin bana. İnanıyorum kraliçeler seni kıskanacaktı. Erken veda ettin bana. Sevdiğin gözlerine şiirler yazıyor mu? O uzun siyah saçlarını tarıyor mu? O gamzeli yanaklarını |
O AN ANLARSIN
bir gün karşına deli gibi seveceğin biri çıkarsa sen onun için kahrolurken o aldırmazsa seninle alay edip gururunu kırarsa işte benim nasıl yaşadığımı o an anlarsın o kişi önce sever görünür sonra terk ederse tüm umutlarını yıkıp hayatını mahfederse o unut dedikçe gönlün onu severse işte benim nasıl acı çektiğimi o an anlarsın göz yaşlarını tutamayıp hergün ağlarsın hasret acısıyla günden güne yanarsın onu unutamayıp hergün yollara bakarsan işte benim neler çektiğimi |
SENİ İSTİYORUM ŞİMDİ...
Hiçbir düşümü ertelemedim ben. Yaşayacağım hiçbir şeyi sonraya bırakmadım. Sonra diye bir şeyin olmadığını biliyorum çünkü. Hep yarına dair hayaller kurmak, gelmesi mümkün olmayacak zamanları beklemek benim işim değil. Aşk zamana meydan okur ama sen karşı koyamazsın ona. Orada durup öylece bekleyemezsin geleceği. Bir adım atmalısın, bir el uzatmalısın aşka doğru. Aşkın anahtarı cesaret değimli yar? Cesur olmak gerekmez mi bir sevdayı yaşamak, büyütmek için? |
Yalnızlık
"Merhaba yalnızlık,merhaba sessizlik,yine geldin zamansız,düştüğüm uçurumların dibindeki tek ortağım, hoş geldin....!" Daha yeni uğurlamıştım seni buralardan,söz vermiştim kendime;bir daha yalnızlık yok,bir daha umutsuzluk,çaresizlik yok demiştim kendi kendime... ama olmadı işte beceremedim yine... Yıldızları ararken *******de,sonunda dudağımdaki son kelimelerde çıktı ağzımdan, Evet sessizdi ama sessizliğim koca bir çığlıktı, hepiniz mi sağırdınız yoksa...Sessiz çığlıkla |
Gönlümün bi tanesi,
Hayatımın meyvesi, Kalbimin neşesi, Bir tek sende var gülüm. Çocuksu gülüşüne, Bir damla ağlayışına, Kararır bu ömür sensizliğe, Sen olmadan gülüm. Coşan gönüllere haber, Bir tek sende var kader, Seversen şu dünyada eğer, Beni arama gülüm. |
Kimse duymadan ölmeliyim agzımın kenarında bir parça kan bulunmalı.
Beni tanımayanlar 'Mutlak birini seviyordu' demeliler.Tanıyanlarsa,'Zavallı,demeli çok sefalet çekti..'Fakat hakiki sebep bunlardan hiçbirisi olmamalı... |
gittinde kalbimide aldın, bak bende bir hiç bıraktın ,sen bensiz
olursun, bak ben sensız yarım kaldım...sensizlik ölümden bile zor ,yanlızlık sonsuzluğun ışıltısı... sensiz bu dünya yalan olsun sensız bu dünya beter olsun bu sözler bizim olsun yalan varsa ölümüm olsun ... |
hey insan uyan uykudan arkanda bıraktıklarına bak...seni özleyen biri
var.hey vicdan uyanne bu öfke,bu kin,bu hırs...bırak bu kuruntuları,yık bu kafandaki olumsuz tabuları yürüme o yolda,sende yolcu olma...özleniyorsan özle,seviliyorsan sev...yaşamın asıl güzelliklerine bak...rüzgara vermene kendini savrulursun bir yerlere...rüzgara karşı çık o değil sen savur onu..bırak kalbini dilediği gibi yaşasın..hayatın güzelliğini,insan sevgisini...onu öfke,kin,hırsla besleme...bırak sevmeyi,arzuyu,özleme |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:21 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.