![]() |
İçimde sonbahardan kalma bir serinlik,yaprakları sararmış gönlümün,bak
dökülmekte, Karanlığa mahkum etti yol vermiyor yıldızlar, Senin için uyusamda rüyalar üzülmekte, Sensiz bira sabah daha yaklaşıyor bak yıldızlar dökülmekte, Gözlerimde geceden kalma bir dolunay sabahın serinliğini izlemekte, Bir sevda daha girdi gönlüme acı dolu kalbimi ezip geçmekte, Bir sevda ki karlar eritmekte, Avuçlarımda kalsa da kuşlar suçlama beni, Bak yüreğim o kuşlar gibi avuçlarında çırpınıp ölmekte, |
Hayallerimin üstüme yağan şu yağmur,
Daha neleri alıp götürecek benden kim bilir, Karanlık sokaklara kaçtığımda önümde giden şu garip gölge,yalnızlığın mı ? Yoksa silinmeye yüz tutmuş hayallerimin mi ? Her defasında sigaramın ucunda küllenen yalnızlığım, Daha kaç defa yanıp sönecekti ki, Ve şimdi ben... Ağlamaktan yorgun düşen bulutlara bir mendil uzatsam, Kimsesizlikten bıkıp usanmış kalbime bir yar bulsam, Ölecek her sevdanın yerine ben ölsem. |
gözyaşlarımı omuzlarına bırakıp gitmek istiyorum şimdi...
sana kim olduğunu söylemeden arkama bakmadan,ağladığımı sana göstermeden SENİ ÇOK AMA ÇOK ÖZLEDİM ... |
Hiç görmedin senin için akan gözyaşlarımı,
Hiç bilmedin seni düşünürken nasıl dalıp gittiğimi Hiç hissetmedin çöl ortasında vadiyi özler gibi seni özlediğimi Unutmaya çalıştım Unutamadım... Sen unutamadığımsın |
bekli bi gün bana döneceksin canım, bebeğim diyeceksin fakat lafile
çünkü kapıma geldiğin zaman beni bulamayacaksın bulamayınca beni komşulara soracaksın tam o sıra evet tam o sıra minareden ezan sesi duyacaksın bu saate ezanmı olur diyeceksin komşular sana acıyarak bakacak hayır olum hayır okunan ezan degil sela işte o an beni anlayacaksın bekli bi ğün mezarıma geleceksin bir demet çiçek aryacaksın fakat mevsim sonbahar çiçek bile bulamayacaksın |
birgün bir duvar dibinde boynu bükük ve yıkılmış görürsen beni
dostların kim bu serseri diye sorarsa tüm gururla benim eserim dersin |
sevda çiçegi olsan koparmaya kıyamam sakın aglama gözyaşlarına
dayanamam sen benim canımsın yıllar geçsede unutmam |
sen benım ne gunduzum sen benım ne kışım sen benım yazım sen benım
taşım sen benım dagım sen benım denızım sen benım herseyımsın |
Susuz sahrada kalan, tek bir gul olsan, solmaman icin, hep basin uste
aglar, seni goz yaslarimla yasatirdim. |
aklımda sen
kalbimde sen hayatımın içinde bir sen sen varsın hayat dediğin buysa yıkılsın çıksın hayatımdan bütün insanlar artık gözümde hiçbirşeyin değeri yok seni her düşündüğümde bir yıldız oluşturdum kaçtanemi yıldızım oldu benim bir gökyüzüm oldu |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:19 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.