![]() |
Gözlerin dipsiz koyu gibi
Bakamam içinde kaybolurum, Saçların parmaklık gibi Dokunamam kapılırm. Sözlerin şiir gibi Okuyamam ölürüm, Varlığın hayat gibi Yaşayamam bırakamam. Kalbin zindan gibi İçinde kayboldum, Düşüncelerin gardiyan gibi Anlamsız şekilde itihat ederim. Gülüşün umut gibi Peşindeyim asla yakalayamam, Kızgınlığın cehennem gibi Önünde duramam kül olurum. Sen ise hayat gibisin Yalnız senle yaşarım, Aşkın yaşamak gibidir Yalnız onun için yaşarım. |
HÜzÜn Kumsallarinda
SensİzlİĞİmİ YaŞiyorum Tenİmİ Yakarcasina SÜzÜlÜyor GÖzyaŞlarim Nefesİnİ Hatirliyorum Bİr Dalga Çarpiyor Kayaliklara Islaniyor SaÇlarim Dudaklarimda Tuzlu Tadin AĞla Dİyor Martilar, Korkma HiÇkiriyorum Verİyorum GÖzyaŞlarimi Martilara Belkİ UlaŞir Sana Hasretİm GÖzyaŞlarimda Kuzumuz 28.12.2007 Ankara |
Eğer acırla tutunabiliyorsa yüreğim
Ve gözlerin hala bakıyorsa bana acıyla Acım ise bir kuş yüreği gibi kanıyorsa Yüreğim yapamaz yaşayamaz. Ağlama sus yüreğim alışacaksın Mecburiyet de istersen veya ölüm Sonu ölüm değil mi hayatın Senle gelen acı ölüm değil mi bana Suskunluklarım başladı yine Ağlamaklı gözlerim ve buğulu sözlerim Görmüyor bu dünyayı acıyı ve gerçeği Çünkü bakmak haz vermiyor artık Yok, yok bana kızma yaa çünkü Ben hak etmedim hayat verdi bu acıyı Diyordu |
birgün bir kose basında bulacaklar.
nefesim kesilmis bedenim soguk, gözlerim acık giderken gitme kal diyemedigim icin, bir avucumda resim digerinde mektup soguk bir kıs gecesi bir sokak lambası atında yaslı gözlerle yazmıstım sana acıp mektubu okuyacaklar. o sıcak nefesini bedninde hisseden ben olmalıyken; beni tutan o kahrolası gururumu anlatan o mektup. ve sonunda bir numara o numarayı arayacaklar. karsılarına sen cıkacaksın beni soracaklar yutkunacaksın, o öldü diyecek |
Eğer acırla tutunabiliyorsa yüreğim
Ve gözlerin hala bakıyorsa bana acıyla Acım ise bir kuş yüreği gibi kanıyorsa Yüreğim yapamaz yaşayamaz. Ağlama sus yüreğim alışacaksın Mecburiyet de istersen veya ölüm. Sonu ölüm değil mi hayatın, Senle gelen acı ölüm değil mi bana Suskunluklarım başladı yine Ağlamaklı gözlerim ve buğulu sözlerim, Görmüyor bu dünyayı acıyı ve gerçeği Çünkü haz vermiyor artık görmüyor gözlerim Yok, yok bana kızma çünkü Ben hak etmedim hayat verdi bu acıyı |
seninle olmanın en güzel yanı ne biliyormusun?
elin elime değmeden avuçlarımı terleten sıcaklığını taa içimde hissetmek seninle olmanın en romantik yanı ne biliyormusun? sensiz *******de sana söyliyemediklerimi yıldızlara aya anlatmak okuduğum kitabın sayfalarında dinlediğim şarkıların türkülerin şiirlerlerin her mısrasında seni bulmak eninle olmanın en zor yanı ne biliyormusun? seni kaybetme korkusuyla hayatta ilk kez tattığım o tarifsiz duygularımı umut denizinin ortasında küreksiz bir sa |
sanki gül yüzün bir an çıkcak gibi hiç doğmayan hayat senle doğacak
gibi ak yürekli gül yüzüm hayat senle doğdu senle yaşayacak senle ağlayacak senle gülecek senle gülecek MELEK YÜZÜM |
Bir güzel sevdim deli gibi.
Yanakları gamzeli gözleri kahverengi, Bakışları bir anda vurdu kalbimi. İşte ben bir güzel sevdim, İsmi SİBEL olan. Onu görünce kalbim duran, Bendim bu sevdaya katılan . İşte ben böyle bir güzel sevdim, |
Nasıl anlatsam sana bilemiyorum,
En çok bu incitiyor, bu yüzden inciniyorum, Susmak istedim, kalp buya susturamadım, Lal olsaydı dili de ansızın SANA açılmasaydım, İlle de ölümü ararmış bu kalp nerden bilebilirdim, Hayaldin işte, sadece hayal bilemedim, Aşktı SANA olan duygum, kalbimde de SENİ gördüm, Ne var ki; zamansız dile getirmişim, çok acı öğrendim. Sevgi sözcükleriyle geldim SANA, En güzel aşk şarkılarıyla, Ne fark eder SENİ kısa bir an görmüş olsam da, İlk aşkım değil ama so |
Her kavga da
Her gülüşün de Her bana bakıp bir parça tebessümün de sana bir kalp biraz daha baglanıyor biraz daha sarılıyor bu kalp benim kalbim ne kadar bana kızsanda seni ne kadar kızdırsamda benden vazgeçme olur mu.BİTANEM... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:33 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.