![]() |
Savuşturmaca
Bulandı dumana başım Çalkalandı gözlerimde Buhara döndü yaşım Geçecek biliyorum Geriye saydım bile Nasıl yürürüm yoksa Borana döndü yüzün Taş miydi yüklendiğin Dur sakin Derin çek nefesi Savur sakin sakin Biliyorsun ki geçecek Tut yüreğini Çek üfür derin derin Bakma ardından Dönüp almasın yerin Üfür savuşsun gitsin Ümit Fatma Uçar |
Sayamadım
Sayamadım zaten Yaşamaya dair güzel ne varsa Eksik,kandırık,kaydırık yaşadıklarım Hangi cepheden bakarsan Bedeliyim geçmişin Yaşanmadan bitti güzel yıllarım Örneğe geçirilmeliyim Coğrafyam kökenim düşüncem inancım kültürüm Senin şaşı bakan gözlerin Bilmelisin bende varım Susmaktan biten sesim Akabinde çıldıran nefesim Semaya bitmeyen sevdam Söyle bağırmişken Hangisine çok bağırayım Ümit Fatma Uçar |
Sazan
Allahım yaratmışsın ama Sazandan bulabildim sıfat Takıldım dikine bin inat Her akıllıya düşermiş Sazandan üç ganimet Üçünden biri bendim Emanetin cana Sazanca ihanet Affet Akıllıya sazan bahşet Azanda deniz Avlasın iki sazan Ümit Fatma Uçar |
Sedam
Vay arsız sedam tıkadın göğsümü davranmıyor edam Git getir döşüme bassın beni anlayan Sustur şu yüreğimi sızlatan demi Esini çağır Coşsun çağlayan bağlamamda Ümit Fatma Uçar |
Sefa
Yürüyorum tenhada Seslendim çıkıp geldin sefa Gelişinde ne ala Bezgin durursun ya Anlatsam duymazsın Sorsam bilmezsin Niye taktım ki koluma Şimdi uçursam Hüzünle bakarım ardından Alsam huzura Dönersin munzura Çıkarsam tepeme Yangınla düşersin yoluma Üfürsem boğulurum dumanınla Onu da göremezsin ya Ümit Fatma Uçar |
Seher
Dağların seher yeli Al uçur getir ellerini Düş saçlarıma Akşamın mehtabında Unutma muhabeti al yanına Otur içime Sana çay demlerim Dağların kokusunu, sindir üzerime Sen ağlama Yıldızlar ağlasın dağlara Ümit Fatma Uçar |
Seher Güzeli
Seherin koynundan uyanan güzel Bağrında laleler sümbüller Yanaklarında kızıl güller Zülüflerin bukle bukle Salmışsın rastgele Güneş seninle doğmuş güne Bir şevkle döner seninle cihanım Şavkın ruhumda gezer Yüreğimde esersin eser Ümit Fatma Uçar |
Sehere
Yenik düştü keder sehere Uçurdu götürdü Hep gittiğim yere Dönmek geçmez gönlümden Kalsam diyorum bir vakit Dursa zaman Kıpırdamasa özlem Uyandırmasa serçe Tırmanmasa hasret Bulutlar yağmur taşısa Ve ben Saçlarından insem yağmurun İnsem sarılsam toprağa Yeşersem güneşli gün ile Merhaba desem dünyaya Dünya koşsa sarılsa Özlem olur değil mi Ümit Fatma Uçar |
Sel
Bütün müziplik bulutlarda Dalaşırken şimşekle bulut Saldırmasaydı yıldırım atlasa Atlas kızmazdı dağlara Saldırmazdı göz yaşlarıyla Taşlara,ağaçlara toprağa Dağ yıkılmıştı çayırlara Bağrış çığırış naralarla Devrilir ağaçlar yürür yollara Saçlarım takılmış dallara Çiçeklerin çimenlerin Çığlıkları ağlar kulaklarımda Çamurlu sular yıkanmaz ki Şelalemi de kattı talanına Ağlarım karşıda kalan babama Gelme babacığım çıkamazsın Bu azgın sulardan Küstürdü sel Kızarım bulutlara dağlara Ağlarım dostum doğaya Yitip giden onca canım canlıya Ümit Fatma Uçar |
Sema
Gözlerin semadır Bunu herkes bilmez Gönlün sevdadadır Bunu kimseler göremez Yüreğinde deryalar Kimseler anlayamaz Seni anlamak felsefedir Ona da herkes kafa yormaz Ümit Fatma Uçar |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:52 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.