![]() |
Kıssadan Hisseler
1- alışamadım dolmuşlarda yer verilmeye kırlaşmış saçlarım kadar değil yaşım alışamadım yıllara yenilmişliğe |
2-
bakışların adımlarını attığın yöne doğru olsun düşüncelerin her yöne nasılda ulaşacaksın hedefe |
3-
arkandayım diyorum sana dikkat et birileri varmış gibi ardında |
4-
el öptürmedim diyemi bu küslük çok işimiz var çok bu kölelik yetti artık |
Kış Boğar
kış boğar gök yüzünün mavi yüzünü yanar genzim havada hainlik kokusu sokaktaki kuzuya saymış kendini sanır ki kurtulacak büyüyünce boynu bükük çiçeklere takılır gözlerim |
Kızıla Çalsın Bulutlar
dudaklarında hissettim güneşin sıcaklığını savruldum başaklar gibi saçıldım tohumlara karışarak hasat bekleyen düşüncelerde doğ benim karanlık *******ime deniz misali bedenim doğurgan ufuk çizgisinde kızıla çalsın bulutlar kızıla çalsın yakamozlar oynaşan balıklar derin olsun her şey yüreğimin içinde bakın o zaman işte o zaman ne güzellikler doğacak kıyılara vuran |
Kiracı
kurgu görüntülere yer minderine uzanmış salonun bir kenarından hiç evi olmamış biri olarak bakıyorum profosyönel kiracı gibi emeğimin büyük bedelini kurulmuş bekçi saati gibi kesintiye uğratmamak için beylik keyfimi ödemeye mahkum ediliyorum |
Kokunu Özledim Anadolu
Balkonlar Neler anlatır Bilir misiniz, Nelere tanıktırlar, Sefaları. İpte Çamaşırlar asılıdır Beyaz, mavi, siyah Damla,damla düşer Süzülen suları Aşağıdan Yukarı bakışlar İçten içe söylenişler, Temizlenir durur Oysa bir şeyler Odalar, pencereler, Giysiler, yerler Temizlenirde durur Ap ak olur her şey Akşam çöker Kente, sezsizliği ile Başlar fısıltılı sohbetler Bir şeyler kanar Damla, damla düşer Süzülen sular Bir şeyler temizlenmiştir Temizlenen maddeler Ağustosun sıcağımı İten yatakları Yıllar öncesi Bu aylarda Kaynıyordu Anadolu Sakarya, Afyon, Eskişehir Trenler, Kağnılar Gelip gidiyordu Uykular bölen Taşıdıkları düşlerdi Oturmuşum Demire dayamış sırtımı Yıldızlara bakıyorum Yıldızlar solgun Bozkırlar uzak Şehir sessiz Balkonlarda karartılar Kağnılar İz bırakarak ilerliyorlar Bozkırlarda İzler dayanamıyor Yılların yorgunluğuna Uzaklarda bir yerdeyim Zamanın içinde Zaman örselemiş Örselemiş hayalleri Soluyor bir, bir fidanları Sümerbank’ı, Seydişehir’i Daha da niceleri Ağustosun sıcağımı Uykularımı çalan Şehrin sessiz çığlıklarımı Beni bu günlerde uyutmayan Kokunu özledim Anadolum Tozunu özledim Anadolum Seni özledim Ne çok şey Anımsatır Balkonlar Ne çok şey Anlatır Balkonlar Asılan çamaşırlardan Sular sızar Damla, damla Aşağıdan bakarken yukarıya Türlü, türlü şeyler söylenir Yıkanırda durur bir şeyler Yüreklerden öte Bir şey söylenmez ki… |
Kolay Değil Fadime Olmak
fırtınalı gecenin sonunda kıyıya almışlar cesedini bir kancaya takarak esvabından gökyüzü duru deniz durgun sabah güneşi de yakmıyor düşünceleri bir fırtınanın sonrası yine ölüm kokusu Fadime gelmiş sahile Fadime si gırtlağında boğum boğum çığlık tutkusu dokunsalar boşalacak bir şarjör dolusu direniyor yaşama ölüm değil yaşama korkusu kolay değil direksiz payanda olmak kolay değil ışıksız gecede olmak kolay değil yaşamın içerisinde Fadime olmak gün ışığı vurur Fadime’nin yüzüne gece karası bürünür bürünür gözüne |
Konuştuk
konuştuk o anlattı ben anlattım gülümsemeler arasında anlaştık bir biçimde ne o biliyordu benim dilimi ne ben tek kelime Romence kelimelerin biçimine hapsetmeden olanca güzellikleri içten tebessümlerle yıktık bilinmezlikleri |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:27 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.