www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Cakal.Net Muhabbet Cafe...:) (https://www.cakal.net/showthread.php?t=24468)

CaKaLBoT 09-20-2006 01:40 AM

Alıntı:

İlk Gönderen M@D_VIPer

bırak şimdi lütfen...Ben öyle ağlarım küserim zırlarım vızlarım gibi eylemlere inanmam...:smile:Ama insan alırken bir der müsade ister...:biggrin:Ancak BJK li olduğun için bunu sorun yapmıyorum doya doya kullan:smile:

oldu ya cok saol valla bende cok sevındım sımdı ıykı ızın verdın yoksa hemen cıkarcaktım ımzamndan yaa bak gordun mu ıykı bjklıyım ya cok duygulandım sıdmı

ama atakan a kusme eylemım devam edıyoo :frown:

DHeMLy-CHaY 09-20-2006 01:40 AM

Alıntı:

İlk Gönderen niket
hayır kustum ıstee nıkett dıysoun efendım dıyroum bı bakıyorum atakan baska muhabette olmuyo bolee bana bak benı chatan atan orcun olmasın:)) hehe:Dhııh buu aradaa

burdayım ben asıl sen çok geç yazıyorsun sen yazana kadar ben 5kere yazıyorum :D tamam uzatma gel barışalım affettim de :redface:

OrCuN23 09-20-2006 01:40 AM

nick işlemi uzatılmıyacak atakan keyfim değilmi alla alla:D cuma günü son!!!!!

M@D_VIPer 09-20-2006 01:42 AM

cıx cıx ve cıx...misafire böyle mi davranılır hiç niket...Kanka mın gözünü sevim turuncuyu özledim ben be :))) Orti sende bi rahat dur şurda oraya buraya hidiyorsun görüyorum yai :D

DHeMLy-CHaY 09-20-2006 01:44 AM

ben olsam üyelerinden yerinde isyan ederim orçun hemen örgütleyecem zaten uğraş biraz :D

bak gördünmü orti hem bana küsüyor hemde msj atmıyor.benmi haksızım şimdi

OrCuN23 09-20-2006 01:45 AM

harun seni burda s.mod yapiyim kankadan yetkilerini aliyim kabulmu?? hem karisaninda olmaz ne guzel iste:D

CaKaLBoT 09-20-2006 01:45 AM

Alıntı:

İlk Gönderen M@D_VIPer
cıx cıx ve cıx...misafire böyle mi davranılır hiç niket...Kanka mın gözünü sevim turuncuyu özledim ben be :))) Orti sende bi rahat dur şurda oraya buraya hidiyorsun görüyorum yai :D

hehe ya sende mısafır msın ya aa kanka da bzım burasıda snızın senı mısafırden yazmıyoruz bız ya hehe ask olsun demekı sevmedın sen bızı :(( bellı zaten dırek ımsamı caldınd edın bana:((

atakannnnnnnnnnnnnnnnn nerdesın??

M@D_VIPer 09-20-2006 01:46 AM

Alıntı:

İlk Gönderen DhemlyChay
ben olsam üyelerinden yerinde isyan ederim orçun hemen örgütleyecem zaten uğraş biraz :D

bak gördünmü orti hem bana küsüyor hemde msj atmıyor.benmi haksızım şimdi

hımmmm..örgüt mü dedi biri...ahh nerde o eski sloganlar yürüyşler planlar :biggrin:

Orti boşver...Misafirperverlik yok bak burada...Biz olsak el üstünde tutarız elini sıcak sudan soğuk suya sokmayız ama işte :biggrin:

edit:
Olur mu niket...Ortam biraz yabancı (bu yalan oldu :D ) Ben takıldım sana imza konusunda...İstersen nick imide alabilirsin :P Ama öyle sevmeme gibi bir olayım yok...Ben her yere uyarım ;)))

CaKaLBoT 09-20-2006 01:49 AM

Alıntı:

İlk Gönderen M@D_VIPer

hımmmm..örgüt mü dedi biri...ahh nerde o eski sloganlar yürüyşler planlar :biggrin:

Orti boşver...Misafirperverlik yok bak burada...Biz olsak el üstünde tutarız elini sıcak sudan soğuk suya sokmayız ama işte :biggrin:

ya 133 mesajın var hala mısafırım dıyosuun ya sız mısafır degılsın ya aa kardes sıtenı zıyarete gledın bıde mısafırım dıyosun ya aa :)

yok nıkımden memnun um saoll :))

atakannnn ??:S

DHeMLy-CHaY 09-20-2006 01:49 AM

burdayım sari-lacivert.netteyim msndeyim heryerdeyim ben niket sen niresin :D

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:02 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.