![]() |
*****sensİz Yaşayamiyorum*****
Şimdi anladım, ne çok özlemişim seni Ne çok severmişim meğer Gecenin yalnızlığında, karanlığında Hasretin çöreklendi yüreğime Yanımda yokken anladım Ne kadar çok yanımdasın Sanki ellerin uzanıyor da tutamıyor ellerimi Sen titriyorsun , ellerin titriyor Biliyorum sende arıyorsun, yanıyorsun Sevmedim deme, ne olur Sende sevdin mecnun misali Sesim kulaklarında hala Hala arasam diye bakıyorsun Her telefon çalışta ben sanıyorsun Ama ben değilim telefonlardaki Kırmak istiyorsun herşeyi Yırtıyorsun *******i yalnızlığında Çığlık atan isyankar ruhunu susturamıyorsun İnkar etme, sende olamıyorsun bensiz Nefesinden yakınım sana Uzansan tutacaksın yüreğimi oysa Nasıl ki ben seni yaşıyorum, arıyorum Sende yanıyorsun benim gibi Kül oldun biliyorum Kor'un alev alev hala, korkuyorsun itiraftan Korkuyorsun aşk'ımdan, kendinden Belki koşar da gelirsin bana diye Oysa her an seni beklemekten Kendimi açamıyorum kendime Kelime bulamıyorum anlatmaya Kelimeler de çaresiz benim gibi O beni çıldırtan sesini duymak istiyorum Hala, delicesine Nasıl duymak isterdin sesimi, hatırlarmısın Yalvarırdın , ne olur ara beni diye Aramaz , naz edince ben Canından geçerdin Unutmadın, biliyorum Canım deyişin kulağımda hala Yüreğimi yakıyor Yağmurda yürürken el ele, ıslanırdık Umurumuzda mıydı sanki Çocuklar gibi koşardık yağmurda Isınırdık sonra soba başında Mutluluktan çıldırırdık Saçlarımı tarardın, hemde okşardın Güzel ellerinle O benim çok sevdiğim ellerinle Artık mecbur kalmasam aramıyorum kimseyi telefonla Çalan telefonlara bakmıyorum Yağmurla beraber bende ağlıyorum Seni hatırlatıyor herşey Şarkımızı dinlemiyorum artık Dayanamıyorum ki Saçlarım var ya, o çok sevdiğin upuzun saçlarım Senin gönül perden saçlarım Kısacık kestirdim onları Görsen tanıyamazsın beni Bilirim nasıl da ağlarsın, çıldırırsın Nasıl kızarsın bana Senin ellerin yok artık, onları tarayan, okşayan İçine çeke çeke koklardın saçlarımı Onları da sevmiyorum artık Sensiz kaldı onlarda Artık hiç birşeyi sevmiyorum Ne duymaya doyamadığın sesimi Ne okşamaya kıyamadığın saçlarımı Ne bakmaya bıkamadığın gözlerimi Öpmeye korktuğun dudaklarımı Ne de ellerinden bırakmadığın ellerimi Hiç bir şeyi, hiç birini sevmiyorum Nefes almak zoruma gidiyor Kalbimin sesini bile duyamıyorum Anlıyacağın biriciğim Ben sensiz yaşayamıyorum |
*****gel Ne Olur*****
Seni kaybetme korkusu çevreledi yüreğimi Uykularım kaçtı Uykusuz sabahladım yataklarda Çırpındım, kabuslarla boğuştum Sırılsıklam ettiler beni Üşüdüm ağustos ortasında Karlar yağdı bağrıma Buz tuttum Gitme diye yalvardım ardından Ağladım, çocuklar gibi Gururum yıkıldı, ezildi Yinede senden vazgeçemedim Hala seni çok seviyorum Gel ne olur, gel bekliyorum |
*****yanarim*****
Güneşin batışını seyrederim Sessiz, solgun ışıkları Akşamı siyaha boyayan karanlıkları İçime bir hüzün dolar, ağlarım Bu gece de her gece ki gibi Yine seni ararım Sensizliğe yanarım |
Unutamiyorum
Sol tarafım öylesine istiyor ki seni Öylesine özlüyor ki , bilemezsin Şarkılar hasret, hasret çalıyor Yaşlar dolu dolu süzülüyor yanaklarımdan Canım sıkılıyor, yoksun ya Nasıl doluyum seninle bir bilsen Buram buram tütüyorsun yanlızlığımda Sol tarafım ara, duy diyor sesini Sağ tarafım mani oluyor Yasaksın ya bana, bende sana Nasıl için için kanıyor yüreğim Boğuşuyorum bir sağ tarafımla Sol tarafım ağır basıyor Çözemiyorum, karıştı dünyam Ama birşeyi biliyorum biriciğim Bir tek sensiz olamıyorum Sana deli gibi hasretim Ve seni çok sevmişim Unutamıyorum |
Bİr Bİlsen
Bir bilsen Kavrulan yüreğime attığın kor ateşi Bir bilsen sana olan hasreti Bir bilsen özlemimi Seni nasıl sevdiğimi Sensiz aç, susuz havasız Bir bilsen Sensiz nefes alamadığımı Boğulup kahrolduğumu Bir bilsen Seni hala ilk gün heyecanıyla Deliler gibi aradığımı Bir bilsen de Bir gelsen ansızın O zaman bileceksin Mutluluktan kalbimin duracağını |
Ne Gerek
Uzaktadır sevdiğin, nasıl ararsın Bir haberine kanar gönlün, yanarsın Gözyaşlarıyla dolarsın, ağlarsın Uzanırsın tutmak için, çok uzak Hasret biçer ruhunu, keskin bir orak Bedenin kurumuş, sanki çorak Sesini duyarsın, olursun tek yürek Seviyorsun işte, fazla söze ne gerek |
Yavrum
Dokuz ay kalbimin altında taşıdım seni Herşeylerden sakındım, korudum yavrum Sancılar dayanılmazdı sen can alırken Canımdan, kanımdan koparken yavrum Sütümle, canımla besledim seni Uyku uyumadım sabahlara dek Sen ağladın, ben ağladım Seninle yürüdüm, büyüdüm yavrum Okumayı, yazmayı öğrendim tekrar Elini hiç bırakmadım, genç kız oldun Evlendin yavrum, yuvanı kurdun Anneni aramıyorsun, unuttun Sitem etmiyorum, bende öğleydim Sende anne olacaksın Unutma yavrum |
İhtİmal
Yüreğimin telleri çalıyor hicazdan Suskun olmuş dillerim, nağmesiz Avuntusuz yalnızlıklarım, sızım sızım Sızlar içimde nefesim Tükenmiş sabırlarımın takati, dermansız Çırpınıyor sensizliğim İntaharlarda biçareliğim Kıyısındayım uçurumların Karlara bürünmüş saçlarım Siyahlara özenmiş yarınlarım Sensiz eksik her biryerim Teninin kokusudur özlediğim Ellerin, gözlerin, birde Hani ya belki, diye ümitlenip Senin sevebilme ihtimalindir yeşerttiğim |
Umut
Beyaz, yağmurlu bulut Unut o'nu , sen unut Gönlünü hayellerle avut Her derde var bir umut Umut dedik, hep umduk Dert üstüne dert koyduk Biraz avunduk ama Sonunda hep hüsran olduk |
Senİ Bulamiyorum
Seni sensiz yaşamak hor'muş Hasret ok'u kalbimde kor'muş Herkes sevdiğini aramış bulmuş Bir ben bulamadım seni Nekadar zormuş |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:07 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.