![]() |
BİrgÜn Bu Ellerden Gidecegİm,
Gitigim Yerden Ardima Bakip GÜlecegim, Mazİmİ Tamamen Yok Edİp Sİlecegİm, Ne Olursa Olsun Asla Gerİ DÖnmeyecegİm. Sevdiklerimi Yuregimin Derinliklerine Gomecegim, GÖmerken Bİrdamla GÖzyasi DÖkmeyecegim, Tas Kesecegİ |
Ben çiçek gibi taşıyorum göğüsümde aşkı, ben aşkı göğüsümde kurşun
gibi taşıyorum.Gelmişim dayanmışım demir kapısına sevdanın,ben yaşamıyor gibi yaşıyorum..Ben aşkı göğüsümde kurşun gibi taşıyorum... seni seviyorum burcu |
Umuda giden yolda umutsuzum ya sen halan umutlumusun azala azala
kalmadım ben ya sen halan varmısın sevebılecekmısın baskasını ona diyebilecekmısın sana asıgım sen dersın senın gozunde ask iki opucuk senın gozunde ask sadece ve sadece bır yalandan ibaret göruorsun işte karaya oturdu ask denızınde dolasan o gemımız ve kumlara gomuldu o delı sevdamız basın sag olsun hatta gozun aydın BEBİŞKO DJ_RUH |
Bu sevdami kimse bilemez
Unutmak kolay mi seni Ruzgar alir gider basina sonsuza Canimi veriridim ugruna Uctun gittin sonsuza ruzgarla beraber seni seviyorum burcu |
ne hasta bekler sabahı
ne taze ölümü mezar ne de şeytan bir günahı seni beklediğim kadar geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni şehrimde bırak gölgeni gelme artık neye yarar |
B u sevdami kimse bilemez
U nutmak kolay mi seni bir kez R uzgar alir gider basina sonsuza C animi veriridim ugruna U ctun ruzgarla beraber sonsuza |
güneş battığı yerden DOĞARSA
yağmur gökten değil yerden YAĞARSA kan kırmızı değil siyah AKARSA işte o zaman seni unutup başkasını SEVECEĞİM |
birgün gelirsen tahtalı köye
sana adresimi yazıyorum seni çok özleyeceğim,seni seviyorum oradan sana şiir yazamam posta yok,telefon yok giden çok,dönen yok adresim: tahtalı köy cennet mahallesi,şiir yolu kat:1 daire:2 no:3 |
ne yapmam gerek şimdi?
seni seviyorumm u demem lazım? ama seviyormuyum ki ya da sevdiğimi zannediyorum sanırım onsuz yapabilirim demek isterdim fakat bi yerde takılıyorum yaşayabilirim tamam ama ya onsuz kelimesi onsuz nasıl yapabilirimki? eylül |
bir eylül sabahıydı
yağmur yağıyordu sanki bulutlar gülüyordu sanki olucakları biliyorlardı sanki onunla karşılaşıp aşk şarabından bi yudum alıp sarhoş olacağımı biliyorlardı.... eylül |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:08 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.