![]() |
seninle tanisali on bes yil oldu.
arkami döndügümde bir sen ve ben geride kalan bir harabe ev, yasli anam yipranmis,kuskun beni sevenler. ya sen almanya, gencecik dipdiri ayakta. baktinmi burada kimler yatakta. arka arkaya gelen acili haberler bir bir aciliyor mezarlar. kim genc, kim yasli , demeden kazarlar. burda seni nasil yazarki yazarlar, gencine nasihat nafile gittikce azarlar. seni hic sevmedim gurbet sende beni.............kalles gurbet |
Hadi gel yoksa kaybolacagım bu karanlıklarda belki hüzünlü bi sonbahar
aksamı cesedimi bulacaklar camurlar arasında gelip sana haberi verecekler sasıracaksın bir elinde resmin var bir elinde tabancası diyecekler inanmayacaksın kalkıp yanıma geleceksin cesedimi görünce sasıracaksın oturup aglayacaksın affet beni diye işte o an bir fısıltı duyacaksın dudaklarımdan ELVEDAAA!.. |
Şimdi gidiyorsun,git
Bütün sabahları üşüdüğüm Bütün gördüğümsenli günlerim,onlarda gitsin İçimde bir şarkı Gözümdebir ışık kalmıştı herşeye inat Kapat gözlerimi,sevdiğim anlarda girsin Yıldızlarıda alsana yanına gökyüzünden Sevdiğimiz şarkılarıda Pencereme konan yusufcuklarıda Bana karanlığı bırak Beni bırak,beni böyle bırak Böyle ansızın,böyle yakışıksız Böyle anlamsız,böyle dağınık Öyle kapıda suskun Öyle sarsak,öyle serkeş,öyle çerkez duruşun Öyle sağlam,öyle birden vuruşun |
Gel sevgilim
Bu fani canlarımız Ten kafeslerinden Uçup, göçmen kuşları Misali buralardan Göç etmeden Firakın firkati Yüreğimizi Dağlamadan Senin ile bir düş Görelim İçinde ben ve Sen olan Aşkımıza ferman Destan yazdıran Bitmek bilmeyen Bir rüya Görelim Ah güzelim Varsın bu sabah Uyanmaya verelim Bütün gün uyku girsin Gözlerimize Şafak sökmesin Günaha esir Hayâsız gerçeklere Gel yârim Karanlığın öylece Mecrasından Akıp döküldüğü Ateş denizlerinde Bal mumun |
BİrgÜn Yorlursan Hayata Tutunmaktan
Olurda AĞlamak DeĞİl GÜlmek Zor Gelİrse Hayallerİn GÖrmek İstemedİĞİn Kabuslarin Olursa BİrgÜn Bakmaya GÜcÜn Yetmezse Denİzİn MavİlİĞİne Unutma Gece GÖzlÜm Ben Hep Senİnleyİm |
bir gün seni seviyorum dersem sakin inanama
çünkü seni sevmek seni seviyorum demek degildir sevmek seni seviyorum derken sesinnin kısilmasi nefesinin kesilmesi kelimelerin bogazina dizilmesi kalbinin aci cekmesi ve seni seviyorum diyememendir |
Acma Bu Sayfayi
GÖz Yaslari Bulursun Okuma Bu Misralari Hickiriklara Bogulursun... Sanma Bu Sayfaya Ben Derdimi Yazdim Ben Derdimi Matemime Kara Bagrima Bastim... Acma; Acma; Actigin Yara Bagrimdadir Okuma Su Misralari Her Biri Acilan Yaradir... |
Yüreğimin ortasında
bir çığ düştü söyleyemem... Öyle derin bir sancı ki, Sızlanırım söylemem |
Sensiz oLmak inan Çok zor
Sen yOkken zaman qeÇmiyor Hayat sanki ÖyLeCe duruyOr iLerLemiyOr... dewam etmiyOr... HayaLimde akLımda hep>sen< SenLe ÇarpıyOrdu ßu yürek Sensiz ya$amanın anLamı war mı söyLe? ßu hayat sensiz inan çOk zOr! GeCenin karanLıqı üstüme qeLiyor Nefes aLamaz haLdeyim DayanamıyOrum ßoquLuyOrum SensizLik iÇinde KıvranıyOrum Sewiyorum... ÖzLüyorum... ßen sensiz yapamıyOrum Ne oLur dÖn artık ßu aCıya KatLanamıyOrum... |
Haydi gel yoksa kaybolacagım karanlıkta belki sisli bir iş gecesi
belki hüzünlü bir son bahar akşamı cesedimi bulacaklar çamurlar arasında gelip sana haber verecekler inanmayacaksın elinde resmim gözlerinde yaşlar olacak sonra kalkıp geleceksın bana cesedimigörünce taş kesileceksin senin için neler neler çektigimi bileceksin tutup ellerimden affat diyeceksin SENİ ÇOKTAN affettıgimi bilmeyeceksın egilipsarılacaksın soguk bedenime işte o an bir FıSıLtI duyacaksın dudaklarımdan ELVEDA |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:29 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.