![]() |
Artık şiirde yazamıyorum
Nerden başlasam hep aynı kelimeler Canım , bitanem , gülüm... Yazmaya yeter mi bir ömür? Deniz gözlüm dedim sana Denizleri sevdim Sen üzdükçe beni O mavi deniz boğuyor beni... Hiç bir şiir anlatamaz güzelliğini Hiç bir kalem yazamaz sevgimi Hiç bir kağıda sığmaz anlatsam senli hayallerimi Sen ki rüyalarımın mavi gözlü prensesi..! |
Yüreğim yanarken taş sokaklarda,
Sen uyu o rahat yatağında, Beni senin sevginle baş başa bıraktın, Sadece sevgimle beni sensiz bıraktın, Yüreğim her gün nöbette olacak artık, Belki bir gün gelirsin diye bekleyecek, O umutla yaşayacak, nefes alacak bedenim, Sadece seni düşünecek bu aciz yüreğimü, |
Seni özlemek canıma taketti birtanem.
Sensiz yaşamak zulum gibi geliyor bana, Seni seviyorum sen beni sevmiyorsun... Biliyorum ki elbette ne yaptıysam, Gönlünü alamayacağım!Ama Ne Yapabilirim Kalbime Söz Geçiremiyorum. Şunu bilmelisin ki seni ölesiye kadar seveceğim... |
Gürültü patırtının ortasında sükunetle dolaş;sessizliğin içinde huzur
bulunduğunu unutma.Başka türlü davranmak açıkça gerekmedikçe herkesle dost olmaya çalış.Sana bir kötülük yapıldığında verebileceğinin en iyi karşılık unutmak olsun, bağışla ve unut.Ama kimseye teslim olma.İçten ol;telaşsız,kısa ve açık seçik konuş.Başkalarına da kulak ver.Aptal ve cahil oldukları zaman bile dinle onları;çünkü, dünya da herkesin bir öyküsü vardır. |
Geceme dolan yalnızlığımda; çoğolan kelimeler kadar anlamsızım...
bundan böyle hayatım; neresinden bakarsam bakayım, boş ve saçma, yönsüz ve yolsuz, sakin ve akışkan, duru ve çamurlu... İsyan etme..! Karşı çıkma boşuna ' istediğim bu değildi ' deme sakın SÖYLEDİĞİNİ YAPTIM!!! Keşke gideceğim yolculukların adresini bilsem... Neresi olduğunu önceden kestirebilsem... Öyle çok, öyle çok istiyorum ki çekip gitmeyi... şairin dediği gibi; ' biliyorsun ben hangi şehirdeysem |
Yalnızlığı hissettiren bir beat ve bir de ben varım
Gözlerim dolu ve lakin karamsarım Dertlerimle baş başayım harbi yalnızım Yardım elini uzatın ne olur, yardım Allah'ım Erken kalktım bu sabah bu şehri terk etmek istedim Sonra oturdum saatlerce düşündüm, olmadı işte hiçbiri Hayal de bir yere kadar, gözlerim kapandı hasret oldu sevgiye ruhum Yeni güne umutla başlamak pek bir zormuş, kandırdım ben kendimi Olmamış olmadı ve de olmayacak kadar uzak bana umutlarım Harlanır aleviyle |
daha dün omzumda yatarken
ben ölümüne seni severken tam dur gitme diyecekken sen arkana bakamdın gittin göz yaşım toprağa deymeden yamur gökkuşağını görmeden seni seviyorum diyemeden sen arkana bakmadın gittin ben diz çükmüş dön derken zincirlenmiş vucudum özgürlüğü ararken senile gülen gözlerim kan ağlarken sen arkana bakmadın gittin sevgi değilmiş seninki anladım zamanında beni seviyorsun sandım hiç öleyiz yada sen gitmezsin sandım sen arkana bakmadın gittin aşkın oy |
seni düşündüm yine dün gece
bir sigaranın üstüne yazdım ismini duman duman söküp atacaktım seni içimden sigaram bittiğinde kurtulacaktım senden ve rüzgar alıp götürecekti küllerini ama nerden bilirdim senden kurtulacağım derken her nefeste seni içime çektiğimi |
Şuanda dilimdesin,
Yüzümde, gözümdesin, Düşünmeden yadığım bu her satırda Her an kalbimdesin. Aşk-ı karınca bu; Baş döndüren lunapark. Bitmesin diye dua ettiğimiz Küçüklüğümüz gibi temiz. Alınca aşkın kucağına Beni, sen ettin Hep seni görürken şimdi Kendimi görmez ettin Yakaldım ve elimden kayboldun Sen beni kendini bulamayan Şaşkın sihirbaz ettin. Olsun neyazar Sana, ne benzer, Ne var güzel senin kadar Bu halimle kalbim sana atar, İçimdeki aşk alevin durmadan yanar |
aşık mı olduk şimdi biz? yok canım nerde?
aşk denen şey bu mu? şaka herhalde biz kurmadık mı bunları beynimizde bütün kusurları örtüp kabahatleri gizleyipte hani emirler vermiştik kalbimize sev diye o bir bakışa bir gülüşe,gizli gizli kesişmeye hatırladın degil mi orda bayrakları indirmiş orda seviyorum demiştik sevgiliye sonra ; günlercee ve günlerce yaaa! yormuştuk işte kendimizi boş yere anlamasakta evliya olmuştuk bir anda bilgiç bir tavırla hani demiştik sevdik hemde çok sev |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:19 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.