![]() |
bir gün bir köşede sessiz sedasız;
hıçkıra hıçkıra ağlayacağım. şu lanet kaderime isyanlar edip, tanrı'ya son defa yalvaracağım. güzel gözlerin gelecek aklıma, solup gideceğim en güzel çağımda.. seslenip beni çağırdığında, boş sokaklara haykırdığında, artık burada olmayacağım! |
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... |
Şimdi nereye gidiyoruz ona bakalım
Bilmeliyiz nereye gittiğimizi Kapıları çarparak dışarı çıkıyoruz değil mi Islak taşlarında kayarak bu eski sokağın Hala değişmeyen kaldırımlarında birbirimize tutunarak Ellerimizi arıyorsak Artık bilmeliyiz İçimde yalnız bir göçmen yerini arıyor Yağmur yağıyor, gökyüzü kapalı Nehrin bulanık suları köpürmüş, duyuyorum Beni kendine ayırmışsın, farkındayım Yollara çıkarmışsın, yaşlı atların toynak sesleri Duman içinde ve alacakaranlığın |
dün yıldızları seyrettim sen aklıma geldin çünkü sen de onlar gibi
bana uzak ve dokunulmazsın. Duymasınlar adını ben sevemiyorsam görmesinler bu halde beni, kalbimi adına aşk dedikleri bu duygu yavaş yavaş yok etmeye başladı beni ve bendeki o güzel seni |
Ne far eder,
Gökyüzü ağlıyorsa yokluğuna, Tekbir damla kalmamışken, Benim gözlerimin pınarında. Ne fark eder, Kırmızı güller serilmişse yollarına Benim yollarım sana çıkmadığında. Ne fark eder, Bahar bir türlü gelmiyorsa, Senin gönlünde her zaman mayıs olunca. Ne fark eder. Gözlerin umut vermiyorsa bana, Benim umudum kendi içimde kaybolunca. Ne fark eder. Artık o ışık yoksa bakışlarında, Benim dünyam zamansız kararınca Ne fark eder, çıkmıyorsan hiç bir yerde ka |
senı okadar buyutum yuregımde
tum ıdaelerımle yukseltım hayatı yenıden baslamıstım senınle yıllar boyu sevsemde yınede sırtına donuyorsun sılemıyorum senı bır turlu atamıyorum yuregımdekı ask kırıntılarını sevgılı dıye senı sectım secmez olsaydım benı dusunmedın baska bırılerını sevdın nerden sevdım ben senı yuregıme batırdın ıhanetını atamıyorum yuregımdekı ask kırıntılarını sen oluyorsun baskalarıyla yasıyorum senın hayalınle nerde olursan ol kımı seversen sev oyle bır se |
senı sevdıgımı bılıyorsun
neden ısyan edıyorsun senı seven bırı varken neden allaha sukur etmıyorsun senı sevdıgım kadar kendımı sevmedım bu kadar ask bır roman kıtabı ıcınde acılar maceralar dolu senı sevdıgımı bılıyorsun neden ısyan edıyorsun senı seven bırı varken neden allaha sukur etmıyorsun daha yasayacagımız gun varken yarınlar bızı beklerken senı seven bırı varken neden ısyan edıyrosun |
ölüm kadar soğuktu ellerin
Tutmak isterdim bir mansız duyguyla. Son bir kez dokunmak isterdim saçının teline, Bende gelmek isterdim seninle Ama herşeyim burdaydı sen hariç. Ellerim titriyordu temmuz sıcağında Kekeliyordum ardından güle güle derken. Sensizlik herşeyi ögrettide, Bi ağlamayı öğrenemedim. Kızlık hesabı yaptım kendimce, Kendime milyonlarca ölüm seçtim. Ama bir türlü ölemedim.. Artık ben kendime inat yaşıyorum Günlerimde eskisi gibi geçmiyor Gözlerinin verd |
Bir yürek sıkımıdır seni özlemek;
Boğazımda bir yumrudur, yutkunamadığım, Özgürlüğün sona ermesidir taş bir hücrede... İki damla gözyaşıdır, boş kalmış avuçlarıma akan; Düşlemektir seni; mekânsız, sınırsızca... Nefes diye seni çekmektir, içime... Zamansız ölüm gibidir seni özlemek; Azrail’in sunduğu beyaz elbisede... Toprağın ağır kokusudur, gidilen sonsuzlukta... Bir yudum sudur sana kavuşmak; İçim yanarken yudumladığım çağlayan... çölde serabımdır sana kavuşmak, |
KÜçÜK KIZIN TÜRKÜSÜ
Küçük, küçücük bir kızken Unutacak mısın yüreğim Bir kurdele bir pabuç yüzünden Unutacak mısın yüreğim Şimdi de onulmaz korkundur Evde ekmeğin tükenmesi Un biter, ekmek biter, gelsin ödünçler Unutacak mısın yüreğim Başın dönerdi sabahları Her atılan bomba bir parça Yiyecek alır giderdi İkinci Dünya Savaşı sırtından geçti Unutacam mısın yüreğim Birçokları kahraman oldular Büyük oldu adları Kara binitleri sırtından geçti |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:06 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.