![]() |
Sevmek Nedİr Bİlİyormusun?
Sevmek! Sana Soruyorum? Anlatayimda Dİnle; YaŞamak,gÜlmek, Aglamak,kizmak, Hayattakİ HerŞeyİ Tatmak Aci,izdirap,keder, Sevİnç,ÜzÜntÜ,mutluluk Bazende Ölmek! Halem Bu Sana Senİ Cuk Sevİyommmmmmmmmmmmmm |
DaĞ BaŞindasin
Derdİn GÜnÜn Hasretlİk AkŞam OlmuŞ, GÜneŞ BatmiŞ İçmeyİpte Ne Halt Edeceksİn! |
dıvane oldum sana
ıc cekıyorum bos gecen gunlere haykırıyorum senı sevıyorum dıye saymakla bıtmez yıldızlar sende saymakla bıtmezsın bır kapı acılacak o gun yuzun gulecek gozlerın parılıyacak bedenın tıtreyecek yuregın carpıntı basacak dunyan degısecek dıvane oldum sana kara bulutlar dagılacak yagmur gıbı akan gozyasıların dınecek gokkusagı gıbı parlayacan sonsuzlugu anlatacaksın olmazların olacak hıckırıkların duracak |
Ne Senİ Nede Sevgİnİ İstİyorum Senden.
Sanaolan çocuksu Saf Sevdami Sana BaĞli Canimi İstİyorum. Sana En BÜyÜk Ceza;yanlizliĞi Birakiyorum..... GÖzlerİmden Akan YaŞalara DeĞİl.. Sana Aciyorum.. YÜreĞİme SapladiĞin Hançere DeĞİl Sensİz *******de KurduĞum Hayallere Yaniyorum... Sana Olan Sevdamdan DeĞİl... Kaderİmden Kaçiyorum... Sana En BÜyÜk Cezayi YanlizliĞi Birakiyorum Sana Sensİz YaŞayamam DemİŞtİm... YaŞiyorum... Sensİz GÖzlerİm GÜlmez DemİŞtİm... GÜlÜyorum... Sensİzlİ |
Acıyı görmek mi istiyorsun?
Gözlerime bak! Dudaklarımda söyleyemediğim sana ait duyguları, Bana her fırsatta bıraktığın yokluğunun acısını fark edeceksin. O zaman anlayacaksın acının sende ne kadar masum durduğunu. Ayrı yetişmiş güllerin birbirine hasreti gibi, Umutla kurudum sensiz. Ve sen hiç gözlerime bakıp beni sevdiğini söyleyemedin. Oysa sırf bu kelime için kurduğum hayallerdi beni hayatta tutan Bir boşluktan içeri girdim her gece, Senli düşlerden sensiz karanlıklara |
ağlayan ğöazlerime yazdim seni
umutsuz geleceğime cizdim seni tek sen sevesin diye sakladım kendimi dönup bakmadın bile umutsuz aşkım deli hayallerime kapıldım pembe dünyana kara mi ekledim yoksa ben suçmu ettim sevdiğim için aşkta gurur olmaz demiştin sevdiğim haykıramadım sevdigim serseri olup ama dağitamadim o tatlı yüreğimi suc bendekı sevmişim seni deli ğibi ama yinede mutlu yinede umutluyum umut suzz aşkim |
şimdi saat sensizliğin ertesi
yıldız dolmuş gökyüzü ay-aydın avutulmuş çocuklar çoktan sustu bir ben kaldım tenhasında gecenin avutulmamış bir ben... şimdi gözlerime ağlamayı öğrettim ki bu yaşlar utangaç boynunun kolyesi olsun bu da benden sana ayrılığın hediyesi olsun soytarılık etmeden güldürebilmek seni ekmek çalmadan doyurabilmek ve haksızlık etmeden doğan güneşe bütün aydınlıkları içine süzebilmek gibi mülteci isteklerim oldu ara sıra, biliyorsun.. şimdi i |
SensİzlİĞİn Sabahindayim Şİmdİ
Her Yer Sensİz Her Yer Karanlik Sankİ Hİç GÜn DoĞmamiŞ Üzerİme Hİç DoĞmamiŞ GÜneŞ YÜreĞİm Suskun YÜreĞİm çaresİz AĞliyor Bendekİ SensİzlİĞe SensİzlİĞİn Sabahindayim Şİmdİ Senden Gerİye Hasretler Kaliyor Sonu Kalmayan HÜlyalar Bİr TÜrlÜ Bİtmeyen Gece Bİr TÜrlÜ Bİtmeyen Yol Hep GÜn Batimlari Hep Karanliklar SensİzlİĞİn Sabahindayim Şİmdİ Bİr BoŞluk Var YÜreĞİmde Sen Yoksun Dİye... |
Düşen bir yaprak görürsen,
Beni hatırla demiştin. Biliyorsun seni ben Sonbaharda sevmiştim Her sonbahar gelişinde Sarı, sarı yapraklarda Kuru dallar arasında Sen gelirsin aklıma Rüzgarla düşen yaprakta Daima senin hayalin Yine bir sonbaharda Döneceksin sen bana Her sonbahar gelişinde Sarı, sarı yapraklarda Kuru dallar arasında Sen gelirsin aklıma |
Hiç böyle hissetmemiştim kendimi.
Belki gençlik ateşiydi bu, belkide gerçekten aşk... Biliyordum bu sevdanın imkansız olduğunu, Biliyordum sevdiğimin asla benimle olamayacağını... Ama ne yaparsın, aşık oldum işte. Birini sevince anlarsın demişti abim, sevdayı, aşkı, sevdiğin için canını kolayca nasıl vereceğini... Yarını olmayan bir insanım artık. *******im sabah olmuyor. Onu düşünmeden vakit geçmiyor. Genç yaşımda vurdu beni bu sevda. Kalbimi kömür gözlü birisine kaptırdım. O gözler |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:29 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.