![]() |
Senden
Gözlerin güneş Sözlerin güftedir İster üfür İster köpür Sazlar sendendir Cihanın renkleri gönlümden Işığım sendendir Dünyamın güzelliği senden Ümit Fatma Uçar |
Seni Hayat
Seviyorum seni hayat Şiire giydirdiğim şarkı Hüzünlere sardığım Bahar gibi Özlüyorum hayat seni Sırılsıklam gözlerimle İçine oturduğum Yağmurlar gibi Anıyorum seni Güneşin yazında Bana düşen Ayazın gür avazı gibi Dalıyorum sana hayat Talanın ardından Yalın ayak Koştuğum gibi Esiyorum sana Çılgınlığında Yüreğimin zinciri Boynumun tasması gibi Yaşıyorum seni hayat Yabangüllü Çöllerin fırtınası Yavan umudun sıcaklığı gibi Sana hey sana Varmaz demeye dilim yar Sen ki Kütlemde kar Hey haylaz hayat Ümit Fatma Uçar |
Seni Sensizlikte Yaşamak Gibi Güneş =)
Ne zaman kafamı kaldırıp sana baksam Gözlerim kamaşır ve yaşlar süzülür birden Sonra bir daha da sana bakamam zaten Korkarım utanırım senden Güneş Ben seni görmek için geceyi beklerim Gece olunca da ay anlatır seni bana Ben dinlerim Çocukluğumda kalbimi ısıtan masallar gibisin Güneş Tam ben uykuya dalacakken Bulutlar ağlar uzerime Saçlarım ıslanır birkaç damla dudağıma İşte o zaman bana dokunduğunu bilirim Güneş Ben sırılsıklam olmuş yukarıya bakarken Bulutlar küser gider Geride senin teninden kopup gelen toprak kokusu ben seni toprakta koklarım Güneş Yağmur bulutlar yıldızla ağaçlar Hepsi bana seni haykırır Güneş Bir sen varken yok olup gider Aşkım Çünkü sen varken sana dokunamam ki... GÜNEŞ Ümit Fatma Uçar |
Sensin
Ağlıyorum nedenimsin Yürüyorum sebebimsin Çatışıp çelişiyorum Yoruluyorum Güçleniyorsun Direniyorum mazeretimsin Kendimi tüketiyorum Büyüytüğüm sensin Ümit Fatma Uçar |
Sensiz
Tut beni yalnızlık bırakıp gitme Sen olmasan çekilemem Sensiz hulyalara Düştüğünde başım dara Sensiz olmaz Otur yanı başıma Sessizliği de çağır yanına Ben gezerken evrende Sen dur yanımda Salma bir başıma kalabalıklara Unutunca seni Hep hastayım sonra Taşın benimle ol koynumda Seninle ve sensiz ama sessiz Resinler çizerken gözlerinde Karışma fazladan işime Aşma limitini Sensiz,seninle,sessiz sessiz Ümit Fatma Uçar |
Sesin
Poyrazla çınlıyor sesin Gül kokuyor ruhumda nefesin Gecem gündüzümsün desem Değişecek mi Gündüzümlen gecem Boş ver hep gecem Ümit Fatma Uçar |
Sesizce Ağlarım
Hani benim diktiğim güllerim,sümbüllerim Nerede kırılan dallarım Hüzünleri yakama takar, *******i sesizce ağlarım Hani kır çiçeklerim Taç yaptığım menekşelerim Çalılarla taçlar yapar, çiçeklere bakar ağlarım Tan yeriağarırken, batar yüreğimde güneşler Kepenkleri kapar karanlıkta ağlarım Nerede benim yeşil bağlarım Vay viran dağlarım Dağlara bakarken hep ağlarım Nerede yeşil çayırlarım Güzel atlarım Kanat takıp yarıştığım kuşlarım Gökyüzüne bakıpta ağlarım Ümit Fatma Uçar |
Sessiz Sessiz
Martılar baş ucumda Deniz yürür tabanımda Mavi cansız, soğuk Tayfalar molada Yolcular sessiz sessiz Az değiliz kalabalık Her kes ayrı alemde Gemide yok ortalarda Yalnız değiliz Gidiyoruz sessiz sessiz Ümit Fatma Uçar |
Sevemem
Lügattan toparlan Açılsın yürek dilin Aksın gönlüme Gönülden ifademi vereyim Gözlerini gözlerime kat Yüreğini göreyim Sesini sesime uzat Sözcükler eğlensin İçim ısınsın Soluğumu hisedeyim Yoksa sevemem ki Ümit Fatma Uçar |
Sevgi
Her dilde adı ayrı Anlamı görebilmek yaşamı Taşımaya ister bir yürek Ebatları büyük kaplar evreni Ağırlığı yok hafiftir kuş misali Pratiktir sığdırmak mümkün tüm yüreklere Red eder tüm kötülükleri Uçurursan ucunu elinden Devreye girer virüsler Öldürür kişiyi görünmeden İşler zehirini iliklerine Uyuşturur beynini İşleyemez ayakları elleri Gezer bir ruh gibi Bakar da göremez gökyüzünün gizemini Fark edemez ağaçları çiçekleri Neden var olduklarını Göremez koca mavi suları Düşünemez dağların görkemini Kuşların eğlendiren sesini Rüzgardaki nağmeyi Kelebeklerin renklerinin anlamını Yağmurun güzel sesini ninilerini Dünyanın çok güzel olduğunu onu sevmek korumak gerktiğini Ümit Fatma Uçar |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:15 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.