![]() |
Gülleri sana bırakıp dikenlere gidiyorum
Gidiyorum bütün acılarımı vurup sırtıma umutları bırakıp başucuna ıtırları, menekşeleri, kırgüllerini bırakıp şiirlerimi sarıp bohçama yüreğimin yangınına gidiyorum hoşca kal usulboylum, güzel gözlüm hoşca kal. Gidiyorum gözyaşlarımı papatya diye saçlarına takıp yüreğimdeki yağmurlarla bir ırmağa akmaya gidiyorum içimde yeşerttiğim tüm çimenler sana kalsın sana kalsın baharçiğdemleri, kırgelincikleri, kırkkanatlılar gülleri sa |
Gecedir;
Çalarsın kapıları açan olmaz. Gecedir; Hem de yıldızsız göz gözü görmez, Bir ses duyar irkilirsin, Sarar korkusu yalnızlığın. Rüzgâr eser savrulursun, Düşersin kucağına karanlığın. Gecedir; Ararsın yolların bulunmaz, Gecedir; Kalbinin gürültüsünden durulmaz, Üşürsün... Sevdiğini düşünür, ısınırsın. Gözleri gelir aklına... Bir çift yıldız gibi Asılır kalır karanlık göğe. Gecedir; An olur yenersin korkuyu, An olur canın çeker Oturursun bir |
Kopkoyu bir sis içinde bir akşam
Hatırına düşeceğim belki Bir an ıslayacak yağmur yüzünü Birden o tatlı demleri hatırlayacaksın Sonra sıcak yatağında Uzun uzun ağllayacaksın. Ağlayacak! Boğazında bir şeyler düğümlenecek Ah yanımda olsaydı diyeceksin Tüm yıldızlar gülecek haline Ay da göz kırpacak İliklerine işleyecek bensizlik. Kahrolacaksın...! Bir sigara tüttüreceksin ihtimal Ufku seyredeceksin saatlerce Bir rüzgâr kopçalayacak yüzünü Sonra hayalim gelece k |
Dün gece yine yalnızdım
Sokağa çıktım Ve kendime bir çiçek aldım Kendim almamış gibi yürüdüm sokaklarda Ve yalnız değilmişim gibi düşündüm Ama her gece gibi Dün gece de yalnızdım Ve kendime bir çiçek aldım Bir saat geri alınmış saatler Ben geri almadım Ve bir saat daha yalnız kalmadım Bir masaya oturdum İki çay ısmarladım Ben içtim sen soğuttun sana söyleyeceğim her şeyi yuttum çok dert etmedim çünkü yoktun dün gece yine yalnızdım rahat ağladım yokluğundan |
Bu kent! Bu sokaklar!
Gri bir özlem taşıyor kıyıdaki o banklar... Ahh... Hâlâ esaretin altında bu kent... Yarım bırakılmış bir besteydin sanki hiç kimsenin bilmediği. Hâlâ söyleniyorsun buralarda, melodin hiç dinmedi... Bilir misin bu kent tepeden tırnağa sen dolu. Her adımımda, her sokakta sen çıkıyorsun karşıma. Gün seninle başlıyor bu kentte... Önce güneş oluyorsun, derken kahvaltım, müziğim, çantam, saatim... Her şey sen oluyor birden. Gittiğim kafe, baktığım den |
Hatirlarmisin Sevgİlİnden AyrildiĞin GÜnÜ.
Hatirlarmisin TerkedİldİĞİn O İlk Geceyİ, Kalbİn Yerİnden FirlayacakmiŞ Gİbİ, HerŞeye İsyan Eden Tavriyla Atarken, Gerİ DÖnmesİ İÇİn,ayaklarina Kapanacak Kadar KÜÇÜlmÜŞken, Hatta Daha İlerİ Gİdİp , Onun GeÇtİĞİ Yollari Öpmek İstedİĞİn O Anlari Hatirla. Sevİlmeden SevdİĞİn O GÜnlerİ, Aklindan Bİr Bİr Sİlİp Atmak İstedİĞİnİ,yenİ Bİr AŞka Kollarini Yirtilana Kadar AÇmak İstedİĞİnİ,ve Bu AŞkta YaŞayamadiklarini YaŞamak, Umutlarina KavuŞmak Ve YaŞa |
Yüreğinde sevgi bittiği yerde
Sevgiyi terk etse sen etme gönül Tek derman sevgidir her türlü derde O nefret gütse de sen gütme gönül Sevgiyle yeşerir gönül bağları Gülşene dönüşür sevda çağları Çevreni hep sarsa nefret ağları O nefret etse de sen etme gönül Sevgi bir nimettir özün ver ona Yüreğini doldur gelmeden sona Sevgiyi terk etmek kıymaktır cana O cana kastetse sen etme gönül Kin nefret insanı yiyip bitirir Düz yolda insanlar yolun yitirir Asık surat nefre |
Ansızın cıkacagım karsına,
Sende anlıyamıycaksın ne olup bıttıgını. Fırtınalar koparacagım kalbınde, Sende kapılacaksın bu ruzgara. Alabora olmadan kurtulamazsın... Egerkı karsı koymazsan allahın bu lutfuna, Ikımız ıcın bır fıdan dıkecegım sımdı. Kimsenın gormedıgı,kusların bıle bilmedigi Ormanın en derınlıklerıne... Sen ve ben buyutecegız bu fıdanı. Ne ıstıyosan onu alacak; Ne ıstıyorsa senden,onu verceksın. Hissedıyorum...seveceksın. O masum,tertemız sevgının bana hedıye edece |
İsYaNıM SaNa DeqiL KaDere..
Göz YaşLaRım eCeLe DeqiL SenSizLiqe.. HayKıRıŞıM uMuDa DeqiL üMitSizLiqe.. BıRaK Ta öLeYim SessizCe.. FerYaDım Sana DeqiL YaLnızLıqa.. YaLvaRıŞım ALLaha DeqiL SaNa.. SeNi Çok SevDim arTık anLa.. BıRaK Ta öLeYim YaNınDa..!! |
Biliyorum dedim, baktım, baktınız
Zaman hiç geçmez mi Sordum, sorguladınız Camlara yapışmış çiçek ölüleri Yüzleriniz Sokaklar boydanboya Adresimi sildiniz Beklemek böyle bir şey Islıkla bir korkuyu geri çevirmek Ucu keskin bıçakla Bir bulutu kesmek Duman gibiydi, kadın gibiydi bulut Gölün üstüne dağıldı Yarasında koyu bir gece Ağdı suya Üstüne fotoğraflar çektiniz Unutulmus kadınlarin dalgın ve agırdır Anıları Sevmeyi bilseydiniz Define avcısıydım Bundan önceleri |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:21 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.