![]() |
Ruyalarıma giriyorsan
Hayalımde yaşıyorsan Gerçeklerden kaçıyorsan Bunda benim suçum ne? Baktığım her yerdeysen Duyduğum her sesteysen Ben sevip sen aşıksan Bunda benim suçum ne? |
ben bir çiftçi doğmuşum bir dönümlük ömrüme, ne ekersem onu
biçiyorumve ardıma baktığımda; bir taraf çiçekli diğer tarafsa çöl. umudumu yitirmeden hayata evimin penceresinden bakma gafletindeyim. ömrümün yarısını ben böyle yedim, kalanını da yer hayallerim. |
şimdi benim yeni fobim Sevip sevilmek. Ne senle oluyo nede sensiz Ama
ben alıştım çaresiz Sevemem artık Sevgiyi yüreğimde öldürdüm..!! Üzgünüm gülüm.. |
Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın.
Sensiz kalma ihtimali olmayacak aleyhine kurulmuş cümlelerimin sonunda. Belki birkaç satır arasında unutulacaksın bir müddet sonra. İçimden olmayacak, boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim. Hani hep kızardın ya “Konuş konuş konuş” derdin, haykırabilir miyim şimdi korkaklığını. Bıraktığın bu mavi düşleriyle avunan yalnızlığı, artık sahiplenilmeyecek olmanın burukluğunu yaşarken, haykırabilir |
İnsan neredeyse umut orada
Toprağın karnında bekleyen tohumda umut Yıkılmış bir şehrin göçüklerinde çocuk sesi Fabrikada makine şakırtılarında, ekmek davası Sokaklarda emek kavgası Yar sevdasında umut Umut biter mi hiç Bitmez! Umut nerdeyse insan orada Nar dalda, güneş dağın ardında Apaydınlık yüzlerde umut Hani ışıl ışılken gün hava birden kapatırda Yağmur yağar aniden damla damla birikir avuçlarında Güneş gösterir yüzünü, gülümser; Acelecidir su buhar olup göğe karışm |
bana korkuyu sorma
sana korkusuzluğun izlerini gösteririm ta çocukluktan kalma al sorularını git soru sorma nefret gelir aklıma bir vakitler sevdiklerimi yalanlarım, tün gibi, sevdiklerim gibi sende ağır ağır iniyorsun yüreğime elinde deste deste ümit ümit sonu acıyı bilir misin? içten içe öldürdüğüm benim yaradan bile acımaz yarattığına yaratıp acımadığı benim... ümitlerini alda git dostum. benle bırak beni. sen gidince, yerine esmer diye sevdiğim gece kalsın |
bir umut varki yüreğim kıpır kıpır
ayakda duygularım gözbebeklerimden can taşıyor ellerim sıcacık, avucum terli heyecan içindeyim ha geldi gelecek müjdeli haberim biliyorum herşey toz pembe, dünya temiz herşey gönlümce olacak hissediyorum yakındır aydınlık şimdi tan vaktidir, bulutlar dağılıyor tek tek yerini güneşe bırakacaklar güneş parlamak için sabırsız ay ise inadına aydınlık bu gece yakomozlar dans ediyor denizin üstünde bir de o ay çehren parlıyor |
Umut yağmurlarım yağacak
Gökyüzü masmavi Benden sana kalan hatıra, Mel'ul mahzun dizelerim olacak Varsın yağsın üstüme, Umut yağmurlarım. Islansın dizelerim, gözyaşlarım gibi. Olmasın, kar, boran, tipi. Yeşersin baharla beraber, Umut yağmurlarım. Aşklarım, sevdalarım, Sızlayan yüreğimde, Yansın, alev, alev Aşklar, sevgiler, mutluluklar. Mutsuzluğa yer yok dünyamda Nasıl olsa baharla gelen, Umut yağmurlarım var. Sevdalar gelmesin yüreğine dar Ah siz ne |
Bana ait bir tek şey kalmıştı yüreğim
Tamda yaşama Beyaz bayrak sallamak üzereyken Çıktın karşıma Kuramadığım hayallerim geri dönüyordu Seninle yaşayacağımız Güzel günlerin temelini atmaya Yeni dikilen bir fidana verilen can suyu gibi Hayat verdin bana Her şey geride kalmıştı Seviyorduk ikimizde Bir tek gün bile beraber olmak için Razıydık ölmeye Kulağıma dağ esintisi gibi gelen sesinle Kasırgalar kopuyor Volkanlar patlıyordu içimde Senle olmak güzeldi Mutluydum |
Ana kuzusuydum, beni bulan sen, yakan sen iken,
Sonradan gidiyorum dedin de kal mı dedim ki? Dalga kıran gibi hayat yollarıma çıkan sen iken, Durdurdun, yollarıma çıktın da sal mı dedim ki? Uğruna en güzel yıllarımı harcayıp vermiştim, Nankörsün gittin gayrı bana el oldun el mi dedim ki? İçinde sen olan nice hayaller ve düşler kurmuştum, Sen nazarımda altındın şimdiyse pul oldun, pul mu dedim ki? Sayende aciz bir kul oldum kenarda köşede, Çok yalnızım haydi gel beni bul mu |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:04 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.