![]() |
Hatırlamak istemiyorum,mazim karma karışık
Söndürmeye çalışma bırak zaman söndürsün Eğer kalbinde varsa sevgimden bir ışık Sen aşk bahçemde dikenli bir gülsün Kaderde sensiz yaşamakta varmış Sanki ömrümden yıllar geçmiş saçlarım ağarmış Seninle hayat bahardı sensiz dünya hazanmış Bırak tabiat bu hazanı bahara döndürsün Hayat mücadeleli bir yaşama yarışıdır Aşk hayatı,hayat aşkı başlatır Senin için ömür nedir,işte sevgi budur Sen sayılı bir zaman değil bütün bir ömürsün |
BEN SANA MECBURUM!...
Ben sana mecburum bilemezsin Adını mıh gibi aklımda tutuyorum Büyüdükçe büyüyor gözlerin Ben sana mecburum bilemezsin İçimi seninle ısıtıyorum. Ağaçlar sonbahara hazırlanıyor Bu şehir o eski İstanbul mudur? Karanlıkta bulutlar parçalanıyor Sokak lambaları birden yanıyor Kaldırımlarda yağmur kokusu Ben sana mecburum, sen yoksun! Sevmek kimi zaman rezilce korkudur İnsan bir akşam üstü ansızın yorulur Tutsak ustura ağzında yaşamaktan Kimi zaman ellerini kı |
En güzel hayallerimdin
Çok şirin bir periydin Gölümün tek sahibi Ufuksuz deryalarımdın Gündüzleri düşlerim *******imin hayaletiydin Seni sevmekle yükümlü bir kalbim Sana adanmış bir ömrüm Senle dolmuş bir yüreğim vardı Aklımın odalarının her karesi sen iken Seni günesim bilmiş sönmez sanmışken hatalarınla mum'a döndün Bense sadece üfledim ve söndün Şimdi göz çukurlarımdaki gözyaşlarımla Yarattığım yüreğimdeki denizin Köhne limanlarında Dönmeyecek sevgilinin Yolunu gözler bir çift |
Seni çok,çok seviyorum
Ayrıldım gülemiyorum Sensizliği çekemiyorum Bitsin artık bu hasret Hasret,artık çekilmiyorsun Hasret,bitip tükenmiyorsun Hasret,ağlatıp güldürmüyorsun Hasret,yok olasın hasret Her gün ağlar gözlerim Titrek çıkar sözlerim Uzanmıyorki ellerim Hasretlik zor sevgilim Hasret,artık çekilmiyorsun Hasret.bitip tükenmiyorsun Hasret,ağlatıp güldürmüyorsun Hasret,kör olasın hasret Hasretlik yaktı bizi Soldurdu güllerimizi Mahvetti gençliğim |
Hasretçe sevdim seni
Hasretçe kokladım saçlarını Hasretçe düşündüm seni Hasretçe sevdim seni; Adını Hasret koyuyorum her teline dokunuşunu sazının Adını Hasret koyuyorum her tele vuruşunda bir damla yaş Adını Hasret koyuyorum her tele dokunuşunda kucaklıyorum Adını Hasret koyuyorum her tele dokunuşunda seviyorum Hasreti; Seni Hasret gibi seviyorum Seni Hasret gibi özlüyorum Seni Hasret gibi kokluyorum Seni Hasret gibi kucaklıyorum; Rüyamda bin yıllık bir Hasret yaşa |
Ruhumda fırtınalar delirmiş eser,
Limana hasret beklerim. Umutsuzluk daglarca yolumu keser, Yola hasret beklerim. Dil söylemek,el yazmak ister, Kelama hasret beklerim. Kır zincirleri sevgini göster, Sevgiye hasret beklerim. Alıcı kuşları başımda döner, Dermana hasret beklerim. Yüregimin feri söndü söner, Sevgiliye hasret beklerim. Sisler sarmış dörtbir yanımı, Rüzgara hasret beklerim. Yorgun,düne hasret canımı, Azraile hasret beklerim. |
Karanlığı hoş sesin deliyor adeta
Sen damarlarımdaki kan, Yüreğimdeki deli sevdam Nefesinle ısıt bedenimi. Hadi ne duruyorsun Öpüşünle sar geceyi ki. Yıldızlar insin göklerden.. Ve yıldırımlar çaksın, Bulutlar yağsın üzerimize.. |
Düzensizlik içinde düzen,
Olanaksızların içinde umut, Sevgisizlikte aşk, Karanlıkta ışık, Ormansız köyde ağaç, Yokmudur da var. Savaşan dünyada barış, Sahipsizlikte ümit, Her sitemde sevgi, Yıldızların arasında güneş, Deniz dibinde balık, Yokmudur da var. Solmuş çiçekte bahar, Açmış yaprakta yeşil, Kırılmış kalpte sevda, Kurak çölde serap, Devenin üstünde hörgüç, Yokmudur da var. Açılan kuyuda su, Arıda bal, Mısır ekmeğinde mis koku, Kucak dolusu d |
Umurun da değilmişim
Öyle demişsin arkadaşlarına Hatta nefret ettiğini söylemişsin Şimdi gülüyorum sana Yoksa üzüldüğümü mü sandın hıh Ben seni, beni sev diye mi sevdim Gülüyorum sana Anlamazsın sen aşktan Ben senin başını öne eğen aile terbiyeni sevdim Baktığım da utanan Konuştuğum da susan Masum çocukluğunu sevdim Sevme istemem Ben seni, beni sev diye mi sevdim Sevdiğin biri varmış Yeni duydum O yüzdenmiş nefretin Bilsem üzermiyim seni Git mutlu ol sevdiğinl |
Geçmişine
Duymalısın hayranlık Felsefen Hep insanlık Olmalı yurdunda. Her ırmağın Bir gerdanlık, Her dağın Bir kolye. Çok çalış, üret! Sen de bol ye. Her çifte Bir yuva Yuvada Güzel hava. Halkın mutluluğu Olmalı dava. Felsefen hep insanlık Tarihine hayranlık Duymalısın yurdunda. Çocuklarda, Gençlerde Olmasın kaygı Herkese sevgi Ve saygı Dolmalı yurdunda. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:08 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.