![]() |
Yollar
Hasretin anası yollar Kalbimizden sarkıttıklarımızla dolu yollar Geceyi ve özlemi Kuşların kanatlarını kanatan yollar Yollar sessiz sessiz ağlar Ağlatır yollar Yolların tutkusudur yolcular Yolcunun aşkla vuruşu kendini yola Bir karıncanın azmi ve sebatını taşır Yolcu yola aşıktır Yol da yolcuya Yollar özlem özlem uzar aşka Yolların kalbi kalbimde atar Büklüm büklüm uzanır yollar Kalbimin kuytusunda Kalp ağrır, gözler yapışır ufuklara Yollar getirir ka |
Her günüm özlem ve keder,
Gönlüm senin, hasretini çeker, Senin yokluğun, kalbimde tüter, Nasıl olur ki bilmem bu aşkın sonu. Hicran yarası, bağrımda bir ateş, Bağrıma basacağım,yokluğunun yerine taş, Sensiz geçmiyor ki biliyorsun günler, Şimdi özlem dolu kalbim, bak boş bu eller. Gözümden kan ile yaş akıttın, Beni çok ağlattın, dertlere attın, Her günüm geçiyor, binbir türlü zülüm, Anladım ki artık, yokluğun bana bir ölüm. Sararmış yaprak, bak kopmuş daldan, |
Yüreğim
Bir *** şiir doğurdu günsüz Babası hangi hasret bilmeden Şiirin adı özlem olsun. Özlemin kapına abanırs bir gün Makyajsızsa yüzün o gün Ağlamanı istemem ama yine de ağlarsan Elmacıklarından yuvarlanan Tüm incileri toplamanı isterim Benim için bir cam kavanoza Kadehli kollarımız çaprazlanarak Göz göze yuvarlarsak şarabın kızılını yarın Şarabıma katmak isterim topladığın incleri Daha bir sarhoş Daha bir hoş olmak için. Kim o? Kapıda biri mi var? |
ne olur kim olduğunu bilsem pia'nın
ellerini bir tutsam ölsem böyle uzak seslenmese ben bir şehre geldiğim vakit o başka bir şehre gitmese otelleri bomboş bulmasam içlenip buzlu bir kadeh gibi buğulanıp buğulanıp durmasam ne olur sabaha karşı rıhtımda çocuklar pia'yı görseler bana haber salsalar bilsem içimi büsbütün yıldız basar bir hançer gibi çıkıp giderdim ben bir şehre geldiğim vakit o başka bir şehre gitmese singapur yolunda demeseler bana bunu yapmasalar yorgunum |
Uykusuz *******in
Sabahını bana sor Yarım kalan aşkımın Eyvahını bana sor Bana sor yalnızlığı Ayrılığı bana sor Mutluluğu bilirsin Mutsuzluğu bana sor Yıkılan yuvaların Sonu gelmez yolların Yaşanmamış yılların Eyvahını bana sor Karşılıksız sevginin Vefasız sevgilinin Bomboş kalan bir elin Acısını bana sor |
Beni bilen böyle bilsin
Ben dostluğun delisiyim Akıl irfan sizde kalsın Ben bu köyün delisiyim Bu acılar bitene dek Ağlayanlar gülene dek Bu can bende ölene dek Ben bu köyün delisiyim Sesi çıkmaz kırık sazın Tadı olmaz susuz yazın Mezarıma öyle yazın Ben bu köyün delisiyim Ne köleyim ne de bir kul Vicdan bir borç hayat okul Alın sizin olsun akıl Ben bu köyün delisiyim Benim yolum aşkın yolu Benim yolum hakkın yolu Bir tek derdim Anadolu Ben bu köyün delisiyim |
Seninle Geçen Her Gün Bana Mutluluk,
Seninle Geçen Her Saat Bana Huzur, Seninle Geçen Her Dakika Bana Heyecan, Seninle Geçen Her Saniye Bana Sevinç Veriyor, Sensiz Geçen Her Gün Bana Keder, Sensiz Geçen Her Saat Bana Üzüntü, Sensiz Geçen Her Dakika Bana Dert, Sensiz Geçen Her Saniye Bana Acı Veriyor..... |
Dünyanin kurulusu neye benzer!
Ay olmasa günesin anlami varmi, Gecen olmasa gyndüzü severmisin, Kis olmasa yaz olurmu? Su olmasa katikla yasanirmi, Gülde tiken anlami gibi... Yaran olmasa merhem neye yarar, Seytan olmasa melege ne gerek, Kötülük olmasa iyligin degeri olurmu, Baba ile anne yoklugu gibi... Doga olmasa kayinat ciplak degilmi, Yalan olmasa dogru kiymet kiymet bilirmi, Umut olmasa hayaller kurulurmu, Ask olmasa sevmek kiymet verirmi, Hasret olmasa özle |
Zaman alacak biliyorum, fakat eger ögretebilirsen ona,
Kazanilan bir liranin, bulunan bes liradan daha degerli oldugunu ögret ona ve hem de kazanmaktan nese duymayi. Kiskancliktan uzaklara yönelt onu. Eger yapabilirsen, Sessiz kahkahalarin gizemini ögret ona. Birak erken ögrensin, zorbalarin görünüste galip olduklarini... Eger yapabilirsen, Ona kitaplarin mucizelerini ögret. Fakat ona sessiz zamanlar da tani, Gökyüzündeki kuslarin, Ve yemyesil yamastaki ciceklerin ebedi giz |
Bugün papatyalardan fallar açtım.
Bahtıma sen çıktın, inanmak istemedim Hep tekrarladım durdum yine sen çıktın Demekki bugün sen benim için doğmussun, Ve inandımki Papatyalar bizim için var olmuş. O yüzden artık papatyalardan fal açmıyorum, bu büyü bozulmasın diye |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:39 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.