![]() |
Yıldız yıldız bakar gözlerin
uçsuz bucaksız gökyüzünde o titreyen içten bakışlarınla Bir bir deler bulutları şimşekler çakarcasına kor gibi yanan kirpiklerin Açıverir gülüşlerin güneş güneş aydınlatır semâyı gündüzlere çevirerek ansızın kutup gibi *******imi Bir rüzgâr olup ılık nefesin eser de eser dağlardan ovalara nefes nefes dolaşır dört bir yanımda Ben de bir bayrak gibi dalgalanan saçlarına gökkuşağından taçlar yaparım binbir renkte, binbir ahenkte Kendimi sonsuz hayallerde |
O gülüşün var ya hani senin
Aklımı başımdan alır yarim O sözlerin yok mu o sözlerin Gönlüme sevinç katar sevdiğim O gözlerin var ya o gözlerin Ruhuma neşe saçar sevgilim Hep yanımda sen olsan Yüreğimi doldursan Başımın tacı olsan birtanem Şarkılar hep seni söyler bana Olmalıydım şimdi seninle yan yana Aşk şerbetinden içmeli kana kana Sevelim birbirimizi doya doya Sevda yolunda yürüyelim kol kola Olmalıyız ikimiz can cana. |
Kaç bahar geçti
Limanlar arasında mekik dokuyan gemiler gibi biri gidip bir diğeri gelmekte yılların Hasret yüklü bir gemiyle sanki okyanus aşırı bir sefere çıkmış gibiyim Bitmek bilmiyor bir türlü sana doğru olan yolculuğum Ipıssız ve yalnızım Kuş uçmaz kervan geçmez bir adada mahsur kalmış Robinson Crusoe misâli Bilmeyeniniz var mıdır bu öyküyü acaba içinizde hiç? Cuma'yı da tanırsınız hani şu Robinson'un ehlileştirdiği yerli Ona on yıl boyunca ıssız bir adada eşlik eden ro |
Özlemlerin sarıp sarmalıyor ruhumu bedenimi
Şimdi ben ödüyorum yaptıklarımın bedelini Artık affetmeni bekliyorum ne olur senden beni Aksın gönül pınarlarıma aşkının selleri. Soğuk bir rüzgar esiyor yüreğimin derinliklerinde İçim üşüyor sensizliğimde yok ellerin ellerimde Hayalin karşıma çıkıp da tenimle temas ettiğinde Bir anda yok olup gidiyor o güzel hayalin de. Sevgin yoksa eğer kurumuş bir ağaçtaki kuru bir dalım Sen yanımda olmazsan ne olur bilmem ki bu halım Kederler okyanusu |
Mâlumunuz üzre
Türkiye bir deprem ülkesi On binlerce canımızı Kaybettik bu depremlerde Yıllar yılı boyunca Fay hattı kırıkları Sardı ülkemizin her yanını Boylu boyunca Bu kadar can ve mal Kayıplarının tüm faturası Kesildi yıkılan binalara İnsanı deprem değil Bina öldürürmüş Ne suçu var ki Zavallı binanın Mütâhit çimentodan Demirden çaldıysa Kalitesiz malzeme Kullandıysa ve binayı İnşâ ettiyse çürük zemine Bunda binanın kabahati ne İnsanı ne deprem öldürür Ne de bina İnsanı |
Kalbimi üzerinde dikkat kırılır
ibâresi bulunan bir kutunun içerisinde gönderiyorum sana sevdâlılar adlı kargo şirketiyle hemen şimdi bir tânem Bu kutunun gideceği yer olarak senin gönlünün adresi yazıyor iri kıyım puntolarla harflenmiş olarak Aman dikkat et kırılmasın kalbim sana kutu içinde geldiğinde bir kargo görevlisinin ellerinde Gönderimi muhafaza et en itinâlı bir şekilde ilk günkü gibi kalsın sana gönderdiğim hâliyle Artık kalbim senin ellerinde İyi bak ona olur mu O |
Bir bulut olsam da yayılıversem
şöyle gökyüzüne serile serile Hiçbir sınır tanımasam rüzgârdan kanatlarım olsa götürse beni gittiği yere Ülke ülke, deniz deniz, kıta kıta dolaşsam adım adım bütün dünyâyı Damla damla düşüversem de doldursam sonsuzda biten deryâyı Kâh güneşi arkama gizleyerek gölge gölge dolaşsam hep şehir şehir Kâh yüce dağlara kar olup yağsam da baharlarda aksam köpük köpük, nehir nehir Zaman zaman bir kartal edâsıyla kanat kanat insem ovalara, vâdilere Bir gonca g |
Bilmiyorsun ki sen neler çektiğimi
Göremiyorum seni aylardan beri. Hasret kaldım sesine,güzel yüzüne Çektiğim acılar sıkıntılar niye. Sensiz geçen günlerin ne anlamı var Bir türlü gelmiyor ki gönlüme bahar Aşkın benliğimi bir kor gibi sarar Sen olmazsan yanımda aşk neye yarar. Bekliyorum yolunu dönersin diye Karşılıksız,çıkarsız seversin diye. Hasret kaldım sesine,güzel yüzüne Çektiğim acılar, sıkıntılar niye. |
Ben sevgisiz yaşayamam
Aşksız, sensiz hiç kalamam Hasretine dayanamam İnan ben sana kıyamam. Rüyalarımda hep sensin Gönlümdeki tek neşemsin Hayallerimi süslersin Bunu sen böyle bilesin. Bir sözün yeter bana Al beni kollarına Sel olup ak ruhuma Sevgini söyle bana. Aşk çiçekleri solmasın Gündüzler gece olmasın Gözlerin yaşla dolmasın Ayrılıklar yaşanmasın. |
Adımız sanımız Türk'tür bizim Türk
Ey vatanıma göz diken bizden ürk Bu ülkeyi kurdu yüce Atatürk Adımız sanımız Türk'tür bizim Türk Şanlı zaferlere hep imzâ attık Alçak düşmanları denize kattık Bir bir şehit olduk toprağa yattık Adımız sanımız Türk'tür bizim Türk İffetim namusum bu aziz vatan Kendini kollasın bayrağa çatan Sonra olur yerin dibine batan Adımız sanımız Türk'tür bizim Türk Şehit kanlarıyla ülkem yeşerdi Canını verenler de bir beşerdi Yan gözle bakana mezar eşerd |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:38 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.