![]() |
Gözlerin gözlerime değince
Felaketim olurdu ağlardım Beni sevmiyordun bilirdim Bir sevdiğin vardı duyardım Çöp gibi bir oğlan ipince Hayırsızın biriydi fikrimce Ne vakit karşıdan görsem Öldüreceğimden korkardım Felaketim olurdu ağlardım Ne vakit Maçka'dan geçsem Limanda hep gemiler olurdu Ağaçlar kuş gibi gülerdi Bir rüzgar aklımı alırdı Sessizce bir cigara yakardın Parmaklarımın ucunu yakardın Kirpiklerini eğerdin, bakardın Üşürdüm içim ürperirdi Felaketim olurdu ağlardım |
3 gül verir,bir gün sana sevdiğin,
Sorar sana bilir misin nedir aşk dediğin? Bu güller tılsımlıdır,simgeler aşkımızı, Bir köprü gibidir,belli eder bağlılığımızı, Solar bu güller,eğer unutursan beni, Solar bu güller,eğer unutursam seni, Solmaz dersin,unutmam seni, Solmaz dersin,unutmazsın beni, Aylar yıllar geçer aradan,ayrılık gelir çatar, Açtıkca bu sayfayı güller acına acı katar. Uyanırsın bir sabah,içinde bir sıkıntı ile, Açarsın bu sayfayı üzüleceğini bile bile, |
Direniş şarkısı
değil yüreği yanmış tespih tanesi gibi parçalanmış bir çocuğun çığlığıydı havada yankılanan misketim diye avuçladığı bomba patladığı an. Siz hiç öldünüz mü? Bin bir parçaya bölündünüz mü? Pimi çekilmiş arsız bir bomba kökünden koparır nice fırtınalara direnen çöl çiçeklerini baharlara bir merhaba bile diyemeden. Bir düğün şarkısını susturur şarapnel vurulur çeyiz sandığında hayal kuşları duvak takıp gelinlik dahi giyemeden. |
Kaçıncı basamağında
Olursan ol yaşamın, Oaramsarlığa kapılıp Umutsuzluk hırkasını Giyme sakın Boyun eğme kadere, Çekiver ipini umutsuzluğun, İlmek ilmek sökülsün Taptaze Umut çiçekleri ek Gönül bahçene, Gerisi Gelir elbet bir gün Yenik düşmez Karanlığa aydınlık, Yumma güneşe gözlerini, Acıları gizler karanlık... Bir merdiven daya Gökyüzüne, Yıldız topla Saçlarını tara Pırıl pırıl güneşin Sitem etme Düşlerine yağan kara, Damla damla Erir elbet bir gü |
buram buram sevda kokan
çiçek bahçesi gözbebeklerin, bilsen! ne umutlar vermişti bana gidip konsun diye gönül kapının pervazına gül bağlamıştım bir tutam, içimde uçurduğun kelebeğin benekli kanatlarına kapatıp kapıyı, yalancı baharlara kanıp donan şaşkın çiçek misali, ayazda bırakmışsın onu bir an bile yüzüne bakmadan; koklamamışsın incinmiş güllerim; oysa, utangaç bir kalbin pır pır atışıydı kapını çalan bundan böyle; gölgende, bir garip sığıntıdır |
Sen nerden bileceksin ki.
Tüm firari aşkların Tenhalarda buluşup Gizlice Bana sığındıklarını her gece Dili yok ki bankların karanlık parkların kimsesiz sokakların Kentler kör ve sağırdır düş görür derin uykularda aşktan bihaberdir boşluğunda muhteşem aşklar yaşanan ıssız kuytular da Her gece sahil boyunca mavi yeşilin yeşil mavinin koynunda balıkçı tekneleri dalgalanır sevdalıların aşk oyununda Bir an masmavi sahilleri düşün yemyeşil çimen |
Şair aşıktır...
Kaleme,kağıda,söze,dile... Vermiştir yüreğini uzak diyarlardaki sevgiliye... Vurulmuştur yüreğinin en suskun yerinden... Acı çekmiştir yüzyıllar boyu tarifsiz... Acıyı da sevda bilmiştir umudu da... Özlemenin tutkusu başkadır onun için... Ağlarken göremezsiniz onu... Gözyaşlarını kağıda akıtır, Yalnızca okursunuz... Şair zengindir... Çözemezsiniz onu bin bir türlü duyguya sahiptir... Gökyüzü kadar aşk,denizler kadar tutku... Kimsenin bilmediği şehirlerde gezer... |
Yıllarca beni sensiz bıraktın
En güzel aşkla geçecek yıllarım Yanımdayken sana hasret geçti... Yir gelir bir giderdin Bazen dort kalırdık... Eski sevgiliden dost olurmu hiç.. Seni hiç görmemektense Bunu da kabullendim Dostun oldum... Sen bana sevgililerini anlatırken Göz yaşlarım donup kalırdı... Yanında ağlayamazdım... Kızardın... Vicdan azabı Çektiğin İçin yada sıkıldığında Arada bir uğrardın... Dostum olarak... Ben kucak dolusu güllerle beklerdim gelişini |
Yaş otuz beş! Yolun yarısı eder.
Dante gibi ortasındayız ömrün. Delikanlı çağımızdaki cevher, Yalvarmak, yakarmak nafile bugün, Gözünün yaşına bakmadan gider. Şakaklarıma kar mı yağdı ne? Benim mi Allah'ım bu çizgili yüz? Ya gözler altındaki mor halkalar? Neden böyle düşman görünüyorsunuz; Yıllar yılı dost bildiğim aynalar? Zamanla nasıl değişiyor insan! Hangi resmime baksam ben değilim: Nerede o günler, o şevk, o heyecan? Bu güler yüzlü adam ben değilim |
Senİbazen Bİr BaŞkasiyla DÜŞÜnÜyorum
Delİrİr Gİbİ Olup Kendİme Gelİyorum Bazen Dİyorum ''unut'' Artik Dİye Ama Olmuyor Ne Senİ Unutacak Nede Unutmaya Zaman Yetecek |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:13 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.