![]() |
Yarım kalan şiirimi tamamlar mısın benimle ?
Ya da solan bir gülü yaşatır mısın sevginle ? Soğuk ve kimsesiz kalbimi ısıtır mısın sevginle ? Gercek sevgiyi verir misin bana herşeyinle ? Kimsenin bilmediği, kimsenin görmediği bir sevgi , Yaşamak istiyorum seninle. Doyasıya yaşamak ve bir ömür sevmek istiyorum; Hem de delilerce Işte sevgili bir tek şey istiyorum sevginde, Sevmeni ama yalnızca sevmeni istiyorum deliler gibi.. Var mısın benimle böyle bir sevgi yaşamaya Var mısın benimle |
Şu senin bulutsu sesin var ya
Uçtan uça tersyüz ediyor geceyi Yataklar var konuşmak için Öpüşmek için telefon kulübeleri Güneşler var, yıldızlar, samanyolları, Karpuzlar gümbür gümbür kapılarda. Tanrılar sofrası amma karanlık Yiyemem tek lokma orda. Şu senin tutkulu sesin var ya: Ortak güzellik artık yara izi. Tutar ellerinden kaldırırsın Adı kötüye çıkmış tüm sözcükleri Yeni törenler gerek bize Yeni törenler - kimi zaman en eski. Dert etme, bütün dilleri içerir Bitki konumu, |
Çok kolay olacak, göreceksin.
Önce düsüncelerimiz birlesecek Biryerlerde. Sonra da ellerimiz. Korkmadan yaklas bana. Iste sana uzattim ellerimi. Sen de uzativer.... Bir kere tutsam, Birakmayacagim asla. Hadi, uzat ellerini. Canisi |
Bana cicek gonderme
Bir kus agaci gonder Dallarinda gezinsin Ku"l rengi guvercinler Konsunlar yastigima Uyutmak icin beni Sirtlarinda kus tuyu Gagalarinda ninni Kaldirip yatagimi Ucursunlar goklere Kendimi yildizlarda Bulayim birdenbire Bana cicek gonderme Bir kus agaci gonder Alnima dokunanlar Iyilesmis desinler Ulku Tamer (1974) |
Bir ormanda tutup onu
Bagladilar agaca Yumdu sanki uyur gibi Gozlerini usulca Bir soguk yel eser Usur olum bile Anlatir akan kani Beyaz sesiyle Diz coktuler karsisina Sonra ates ettiler Parcalanan yuregine Yuva kurdu mermiler Bir soguk yel eser Usur olum bile Anlatir akan kani Beyaz sesiyle Gelip kondu bir guvercin Ellerine o gece Kirmizi bir celenk oldu Bileginde kelepce Bir soguk yel eser |
Hani Hep Arardın.
Hani Hiç Unutmazdın, Okyanus Gibi Dertlerimle... Beni Yalnız Bıraktın... Unutuldum, Yüreğimde Acılarla.. Unutuldum, Gözümde Yaşlarla.. Unutuldum, Kahreden Bu Yalnızlıkla... Bende Unutuldum.... Başbaşayım Anılarla, Düşlediğim Yarınlarla, Sensiz Bir Hayatla, Neden Yalnız Bıraktın... Neden Telefonlara Düşman Bıraktın... Unutuldum, Yüreğimde Acılarla.. Unutuldum, Gözümde Yaşlarla.. Unutuldum, Kahreden Bu Yalnızlıkla... Bende Unutuldum.... ... |
Unuttum, nasıldı annemin yüzü
Unuttum, sesi nasıldı annemin Gece bir örtü olsun anılardan Kara yüreğime örtüneyim. Unuttum, nasıldı annemin yüzü Unuttum, nasıldı ağlarken annem. Yaşam sallasın kollarında beni Küçücük oğluyum onun ben. Unuttum, elleri nasıldı annemin Unuttum, gözleri nasıldı bakarken. Kuru ot kokusu getirsin rüzgar Yağmur usulcacık yağarken. |
Sen misin bu kalbin sevdiği
Gece gündüz inlediği Her dakika özlediği Gelir mi diye beklediği Ben biliyorum gelmiyeceğini Bana bakıp gülmeyeceğini Bir yudum sevgi vermeyeceğini Biliyorum hiç ama hiç sevmeyeceğini Ama gelgelelim nasıl yaparım Bunu deli kalbime nasıl anlatırım Gece gündüz rabbime yalvarırım Biliyorum seni yine de Unutmayacağım ... |
Unut demek kolay gel bana sor birde
Unutamıyorum işte unutamıyorum Bir şey var şuramda beni kahreden Şuramda tam yüreğimin üstünde Çakılı duran birşey var Elimde değil söküp atamıyorum Dalıp dalıp gidiyor gözlerim derinlere Kimi görsem biraz sana benziyor Seni hatırlatıyor şu bulut, şu gökyüzü Şu kayalıkları döven deniz Şu hüzünlü melodi, şu napoliten şarkı Bir zamanlar beraber dinlediğimiz Boyuna seni düşünüyorum durmadan Şimdi diyorum o ne yapıyor acaba? O güzelim göz |
Hiç sönmeyecek olan sevgimiz yavaş yavaş başlamıştı,
Solmayacak bir gül olarak hafifçe açılmıştı, Gezdik,dolaştık çocukça oyunlar oynadık, Ama birbirimizden hiçbir zaman bıkmadık, Hatırlar mısın ilk çıkışımızı,yüzünde hep o tatlı gülüşün, Keşke akikaları geçmeseydi bitmesini istemediğim o günün, McDonalds'dan fuara yürümüştük kahkahalar arasında, Hatıra hatıra bütün aşkımız hatıra, Geçen günlerin hepsi diğerinden daha güzeldi, Herşey böyle devam etseydi ne olurdu sanki? |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:13 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.