![]() |
tavuSKuşu
masada ayrılmıştır yazısı duvarda bir gugukkuşu garsonların bazısı bekliyorlar gelecek diye bir tavuskuşu Baykal Kaanalp |
Tek Tanığı Benim
Tek tanığı benim Yasak aşkların Vurdum duymaz onurların Karşı konulmaz yortuların Öncelikle sevmek gerek Derler Sonrası,sonrası Kendi gelir Gelmelidir Tek tanığı benim Sevgisiz yılların Kaçıp giden, ellerin Diyarına sabırsızlığın Öncesi olmalıdır,aşkın Derlerde inanmam İnanmalı mıyım? Baykal Kaanalp |
Tekir
üç gündür peşinde koştuğum fareyle dost olabilirdim aslında bu sabah tekirin mamasını vermeyi unutmamış olsaydım Baykal Kaanalp |
Teklif
kalbimi yakar ateşin belki de yok dünyada bir eşin sitemim yalnızca zamana yanlış yerdeki doğru a na halbu ki sertlikten hoşlanırım belide seni yanlış tanırım ne güzeldi sözlerin,ne güzeldi gözlerin bakmaya korkar utanırım kalbimi yakar ateşin belki de yok dünyada bir eşin sitemim yalnızca zamana yanlış yerdeki doğru a na belkide böylesi daha güzel söylenmiş sözlerin hepsi özel sitemim yanlızca zamana yanlış yerdeki doğru a na korkuyorum sana söylemeye seni olağan görmeye istersen şimdiden başla beni aileden görmeye kalbimi yakar ateşin belki de yok dünyada bir eşin sitemim yalnızca zamana yanlış yerdeki doğru a na Baykal Kaanalp |
Telesekreter
aranılmanın dayanılmaz çekiciliği sardığında yüreğimi(benliğimi) telesekretere koşarım belki yüz kere dinlediğim mesajını tekrar dinlerim tekrar dinlerim sanki ilk kez duyuyormuşum gibi kulaklarım açılırda açılr sesini bir kez daha duyabilmenin mutluluğudur damarlarımda dolaşan belki ayrılmışızdır belki unutmuşsundur beni yok yok olamaz beni unutmuş olamazsın sevmedim bu kurguyu senin beni unutmuş olman kurgusunu düşüncesi bile itici banal, sıkıcı sıkıntı verici iyi şeyler düşünmeliyim diye geçirdim içimden mesela şu an senin beni düşündüğünü gözlerinin içinin güldüğünü hatta adımı duvarına yazıp sık sık tekrar ettiğini düşünmek ne hoş değil mi? seni düşünmek kadar hoş senin beni düşündüğünü düşünmek biraz daha yazmak istiyorum ama telefon çalıyor belki de sensin beni arayan belki de... ben öyle olsun istiyorum yine sardı benliğimi aranılmanın dayanılmaz çekiciliği Baykal Kaanalp |
Terket
geçip giderse beni anmadığın halde hayalim yanıbaşından tükenirse tükenmez sandığın içi yağmur dolu kara kaplı bulut kümeleri terket zaten birlikte olmadığın beni ve düşlerini o umut bağladığın karşılık alamadığın düşlerini Baykal Kaanalp |
Teslim Olurum
karar verdiğimde zamanın büyüsüne kapılmayacağıma oturup iki büklüm olduğumda çizgilerim arttığında kendiliğimden teslim olurum tılsımına inanmadığım zamana Baykal Kaanalp |
Timsahın Gözyaşları
nice çocuklar üzerinde kumdan kaleler yaptı birçok kavim seninle yaşadı,sana taptı benim dedem bunu bana nasıl yaptı kıymetini bilemediğim hasankeyf tarih kokan,aşk kokan,yaşam kokan kimdir senin kalbine hançer sokan aktı ya ırmak ırmak sıcacık o kan kıymetini bilemediğim hasankeyf bir bozulmuşluk,bir heyecansızlık sana yapılan anlaşılmaz bir çapsızlık değerleri bir bir yok etmek vicdansızlık kıymetini bilemediğim hasankeyf kırılsın sana vurduğum kazmalar kurusun üzerinden akıttığım plazmalar bir de yalandan bağladığım yazmalar kıymetini bilemediğim hasankeyf Baykal Kaanalp |
Tokat
ağlaması da güzel gülmesi de attığı tokadın ardından bir annenin Baykal Kaanalp |
Toplu Gösterim
toplu gösterime girdi yaşadıklarımız nefesin tükendiğinden beri birlikte yazdığımız şarkılarımız kapıyı çalmadan girdi içeri 'tek perdelik bir donkişot piyesi duyulmuyor hiç seyircilerin sesi alkışı hakedecek birşey yok oyunlar hayatın ifadesi' toplu gösterim bitti gözlerim çapak çapak sensizlik canıma yetti hiçbir gemi yok kaçacak Baykal Kaanalp |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:42 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.