![]() |
Kış Geliyor
Lambayı yak sabah oluyor Gir kadınım soğuk mutfağa Çayı koy ısın tüp gaz aleviyle Yırtık terliğini süreyerek gir tuvalete Oğlanı ekmeğe gönder Kızı uyandır Adamı boş ver Barut gibiydi akşam zaten / dokunma Lanabayı söndür Şafak attı aç perdeleri Odanın karanlığını at pencereden dışarı Aç pencereyi Kar soğuğunu hatırla Yaslan pencereye Fabrika işçisi kızların resmi geçişini izle Hayat dokunuşlarını / cıvıltılarını Yak sigarayı Kül rengi gökyüzünü seyreyle Sokak lambası yanıyor hala Devlet fakir / elektrik işçisi cömert Kediler üşüyor Kuşlar aç / pencereye konuyor Küf kokuyor tabiat Pas tutuvermiş zaman Güneş pastırma yazını çoktan tüketti Hava kirli hava soğuk Yaşamak güç İnsanlar karamsar Yıl bin dokuz yüz doksan dört Aylardan Kasım Kış geliyor |
Kibarlık
Kibarlıktıt bu yaptığım Yol veriyorum her şeye Her kötülüğe her sevgiye Kibarlık kimin için Ne zaman nerede Umutlar bitince Kibarlık kalır mı ki Hissedince ölümü Kibar olunabilir mi Yüzüme söyleseler Çirkin ve cimri olduğumu Kibar olunabilirmiymiş |
Kime Şikayet Edeyim
Halime Kız Kime şikayet edeyim Bilmem ki Ben seni kime Gözlerinde ki kara Çıkartamayacak beni Eminim Bir başka bahara Ben başka bir adam oldum Ah Halime Bak bulutlar geçiyor Bak gözlerimin ta derinlerinden Pamuk pamuk Küme küme Birazdan Yıldırımlar çakacak ayrıldığında Ve yağmur gibi gözyaşı Dökülüverecek Hiç acımadan dizlerine Boncuk boncuk Ah Halime Sen söyledin Olmaz bu iş Dinletemedim Yüreğimde ki Delime Ah Halime Kime şikayet edeyim Ben seni kime Gidemem ki hekime Soramam ki hakime Ah Halime Ah! |
Kiraz Küpeli Kızla Aşk
Anlatılmaz zaman Tüketilir... Yemiş tarlarında Kulağında Kiraz küpeli kızla Sana bakarken Aşk.... Gök ısınır Toprak oynaşır Su sevişir.. Bedeninle Kiraz küpeli kızla Seni ararken Buğday tarlalarının Sararmış başaklarında Aşk... Martılar çağırmaz Sen gidersin Tıpış tıpış.. Su gölcüklerinden seke seke Şarkılar söyleyerek.. Lodos çıktığında Kiraz küpeli kızla Seni beklerken Deniz kıyısında Aşk.... |
Kirkor'un Meyhanesinde
Ne istedin Ne buldun Bir nöbete tutuldu Bedenin Ve hiç yüksünmedin Bir öksürük tutsun bazan Bir makina tıkırtısı Ve aynı monotonlukta Bir duble rakını bitişi Her akşam Kirkor'un meyhanesinde Ağlamaksa Yetim diye değil Dünyanın dönüşüne Saklanır çelişkilerin |
Kirli Su
Bir su kıyısındayım Su kirli mi kirli Çamur mu çamur Girmek istiyorum Kaybolmak sitiyorum pisliğinde Hayır diyor sesin Kulaklarımda çınlıyor Sakın diyor Bizi düşün diyor sesin Gözlerin beynimi deliyor Gözlerin büyüyor Göz kapakların küçülüyor Gözbebeklerinin siyahına giriyorum Sonra elasın adlıyorum Kaybolup eriyorum Ben sana azyıfım biliyorsun Ben sana tapıyorum tanrıdan sonra Sen olmasan Sen bakmasan konuşmasan Çoktan karışıp akmıştım O kirli çamurlu sulara |
Komplo Şifreleri
Ne dertleri satabildim Ne mutlulukları alabildim Piyasası ucuzdu çelişkilerin İçimde... Sen gittikten sonra Komplo şifrelerini Beynime kazıyordum Çözülmez bakışlardan Seviyormuydun Yoksa sadece Sahibi mi olmaktı hedefin Yorgun kalbimin Bilemedim hiç Sezgilerim beni nereye götürür Hangi izlere ulaşırım Hıçkırıklarından Kuşlar getirir mi kısmetimi kafdağından Sanmıyorum Ruhumun kutsallığı Ve tanrının ilahi gücü şahittir Irmak kenarına dikilmiş bir ağaç gibi Büyütüyorum seni içimde Görmüyormusun? |
Konfeti Yağmuru
Bocalamak banamı mahsus Bozguna yanlız benmi uğrayacağım hep Birde sen kaybet Birde sen bekle Bismillah... Bozkırın ortasında kalırsan bir gün tek başına Sende kompliman yapacaksın Tanrıya Çiftetelli oynayacaksın belkide Kaybetmeyi sindirmek için Konfeti yağmuruna tutacaksın beni Seni bir zamanlar sevdiğim için Kontak atmaya görsün bir kere Geriye dönülmez artık Pişmanlıklar yeniden yaşanmaz Bozgunda bile birlikte olmalıydık Bocalarken yan yana Yoksa boşu boşuna ağlar dururuz Böyle çaresiz... |
Kor Bende Alev Sende
Ellerimi tutarken gözlerin ıslanmasın Kurulsun ip merdiven yürü Tanrıya doğru Gönlünde kan koparken yüreğin uslanmasın Her zerren af dilesin,eğil dağlara doğru Sakın arama beni köleyim at pazarında Müneccimler bürümüş korkumu baharımda Afakanlar büyümüş gedik açıp ruhumda Suskunlar şeytanıdır meleğin çığlığında Kollarımı sallarken mintanın utanmasın Her sözü söyleyen ben şimdi uçar avluya Konakta şekillenen evvel ahir sanmasın Dudaklarında ölüm güzelmiydi bu kadar Kilitle başkasına gökler hiç kıskanmasın Aşkın muhteşem kini kıpır kıpır aklımda Ne bu hayat yalancı nede gerçek ahiret Zaviyesiz denklemler bilmem hangi iklimde Ağlşarmısın ölürsem bir gün başka büklümde Dikkat et fütursuzca ölüler saklanmasın Daha dün gibi melhem süremedim yarına Bugünüme faniler mefta olup kanmasın Bil cümle cihan ile saldırsan anılara Kapısına aşkımın ağalar dayanmasın Gel desem kaçacaksın aşkımı benden kapıp Bilmem hangi yüreğe kılıç şakırdatarak Bakma sakın geriye dayanamam gelirim Gözlerindeki hüznü kalbim evet sanmasın Döne döne yükselir korkular duman duman Hangi gönülde yangın hangi ateşte zaman Elini baş parmağı beni boş bırakmasın Bugün ayrılık günü vakit bilmece sorar Gece geldi gelecek nehir olup akmasın Kor bende alev sende bizi bizde yakmasın |
Koşuyorum
Koşuyorum Yıldızlar yok Sokak fenerleri yok Bu sokaklarda Koşuyorum Yapayanlız Sevdiğimin sıcaklığı yok Yuvamın bereketi yok Bu sokaklarda Koşuyorum Geriye bakmadan Gitme diyen yok Yok sen bize lazımsın diyen Bu sokaklarda Koşuyorum Kendimden kaçarak Geride anılar yok Yeminler yok Bu sokaklarda Bu koşu sonsuz Bu koşu amansız Bu koşu beni bitirir Öldürür beni bu koşu Ağlayanım olmaz Bu sokaklarda |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:10 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.