![]() |
İlk Aşk
Unuttum seni, ismin neydi Saçların siyahmıydı yoksa Gözlerin yeşildi galiba Bakışların yakardı kızları Boyu da selviler gibi derlerdi senin için Okul'un en yakışıklısıydın Herkes sana aşık'tı ya Hatırlamıyorum...... Seneler geçti üstünden Evlendim, çocuklarım oldu Mutluyum, eşimi de seviyorum Ama , unuttu seni dese de dilim Yalan........ Arada düşersin aklımın biryerine Belki de gençliğimdir takılan düşüncelerime Sen ilk gün ki gibi, hala aklımdasın Seni hiç unutmadım, hatıralarımdasın |
Yillar
Seneler su gibi aktı Hiç birşey anlıyamadık Ne çocukluk, ne gençlik Hiç birine kanmadık Yaş dayandı kırkına Hiç farkına varmadık |
Görme
Anlatamadım Dil'im dönmedi bir türlü Gitme kal diyemedim Yalvaramadım Kıyamadım sana Bırak git birtanem Süzülürken yanaklarımdan yaşlar Sakladım, görme diye Görme ağladığımı Görme sana yandığımı Görme sensiz yaşayamıyacağımı |
Dİlek
Gülen yüzün hiç şolmasın Kalbine dert dolmasın O siyah saçlarında Hiç beyazlar olmasın Kötülükler senden uzak Mutluluklar hep tuzak Açılan her bir kucak Ana şevkati kadar sıcak Seni bulsun, senin olsun O tertemiz yüreğine Sevgi ve huzur dolsun |
Kalbİm Tertemİz
Kalbim kırık insanlara Yüzüm gülmez fesatlara Ağlıyorum yalanlara Tertemiz kalbim, tertemiz Dedikodu yapanlara Kötülerle olanlara Kuyularım kazanlara Tertemiz kalbim, tertemiz Allah büyüktür çok şükür Baktığın yüze sen tükür İki lafından biri küfür Tertemiz kalbim tertemiz Düşersen , bak kalkamazsın Yüzüme de bakamazsın Sen dost'suz yapamazsın Tertemiz kalbim tertemiz |
Kavuşamadim
Seni özlemekten yorgun düştüm Gözlerim hasret kaldı uykulara Kırıldı kolum, kanadım, toparlanamadım Rüzgar'ın esintisine bıraktım ruhumu Sana getirsin istedim, sen dolu koku'mu Ulaşmak istedim, belki bile olsa Getiremedi sesimi, aşk'ımı bir damla Ben'im rüzgarım ağır bastı birtanem Çok istedim ama, sana kavuşamadım |
Hİç
Kıymetimi bildin mi hiç Beni biraz sevdin mi hiç Gitme diye yalvarırken Gözlerime girdin mi hiç Aşk şerbeti içtin mi hiç Sevmesini bildin mi hiç Aşk'ın ile savrulurken Yüreğime indin mi hiç Senin için herşey bir hiç Yalnız kalmadın ki hiç Sen birgün aşk ile yanarken Seyredeceğim halini, kızma hiç |
O Taş Kalbİnİ
Bu sana yazdığım son satırlar, bilesin Ardına bakma, artık gidebilirsin Ben hariç, istediğini sevebilirsin O taş kalbini kim isterse verebilirsin Seni taparcasına sevmiştim, iyi bilirsin Sen gözleri kapalı kör gibisin Dönüşü olmasın istemem bu gidişin O taş kalbini kim isterse verebilirsin |
Özlem Ve Sen
Özlüyorum seni, hem de çok Sesini duyunca, mutluluk yüreğimde Azalır sanıyordum sensizliğim de İçim serinliyor sesinle önce Sonrasında Yenik düşüyorum özlemine Bir başka yanıyor hasretin içimde Uzak yolların aşılmıyor gözümde Ben belki Çok kez sevdim ömrümde Ama Kimse yer etmedi senin gibi gönlümde |
Yaşar Miyim
Günler geçti ayrılığın üstünden Bir haber gelmedi sevdiğim senden Son tesellimi de alıverdin elimden Yaşarmıyım sanıyorsun, söyle birtanem Sen yüreğimden elveda demeden gidersen |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:17 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.