![]() |
1. AŞk GÜlÜ Dİkenİyle AvuÇlamaya Benzer!
Ellerİn Kan İÇİnde Kalir Ama Dİkenlerİn Hesabini GÜlden Soramazsin 2. BİrgÜn Dudaklarin Kurursa Okyanusu Getİrİrİm Sana AkŞam Ayazinda Tİtrersen GÜneŞİ Getİrİrİm Sana EĞer GÖnlÜn Bİr Sevgİ Ararsa Kalbİmİ SÖkÜp Getİrİrİm Sana 3. Bataryasi Zayif RÜyalarimiza Şebeke Hatasi Sebebİyle BİrsÜre UlaŞilamadi. Şİmdİ İse Full Çeken Hattimla Senİnleyİm.j 4. Sesİnİ Duysamda Heran YÜzÜnÜ GÖrmek Gİbİ DeĞİl ÖzledİĞİmİ Bİl Heran HİÇbİr Şey Se |
71. HAYATTA HİÇBİR ŞEY İLK AŞKIN YERİNİ TUTAMAZ İNSAN SEVSE BİLE O İLK
AŞK HİÇ UNUTULMAZ. 72. İLK AŞKIN İLK HATIRASI ZİHİNLERDEN SİLİNMEZ 73. HER SEVEN ADSIZ BİR KAHRAMANDIR VE İNSAN SEVEBİLDİĞİ KADAR İNSANDIR. 74. SANA SEVGİMİ YILDIZLARA BENZETİYORUM. SENİ NE KADARMI SEVİYORUM ARTIK BENİMDE YÜREĞİMDE BİR GÖKYÜZÜM VAR. 75. İNSANLAR TANIDIM YILDIZLAR GİBİYDİYLER. HEPSİDE GÖKYÜZÜNDEYDİ. AMA BEN GÜNEŞİ YANİ SENİ SEÇTİM SENİN İÇİN BİN YILDIZDAN VAZGEÇTİM. (ama sen anlamadın yazık!!!! |
Haberini aldım, yeni birini bulmuşsun
Hayır hayır benden sonraki değil Daha sonra, daha daha sonrakinin haberini aldım Seviyorum, mutluyum demişsin. İnanmıyorum sahi mi? Üzüldüm Ne senin için mi? Yok canım saçmalama Ne senin için, ne de kendim için. Arkanda bırakacağın bu yeni ceset için. Allah aşkına bir anlat nasıl sevdin. Sen sevmeyi bilmezsin ki. Sen Ağustosun sıcağında... Tir tir titremedin ki... Sen zemherinin ayazında yanmadın ki.... Sen en neşeli şarkılarda |
sevmek suç ise
cezam idam olsum cezam idam ise celladım aşkım olsun celladım aşkım ise adı ...... olsun adı ..... ise canım feda olsun serseri aşık |
KAL..
Çek silahını dedim baba vur gözlerimi aglayan yerlerinden. Yüzüm ıslak bir kaldırım gibi baba bas üzerimden geç, kaderim duello sesizliği çek silahını dedim baba affet... |
*******i sarıldığım yastıklar ağladı
Seni düşündüm yine sabahlar olmadı Öyle yar edinmişsin ki kalbimde Her gece rüyamdasın artık melekler kıskandı Seni sevmek ne güzel haykırmak yıldızlara İçimdeki hasreti ne bana sor ne de aya Sana olan sevgimin tarifini bulamadım Duygularımı, hislerimi aktardım satırlara.. |
Bir sevdam var,ama
Ortada ne sevgili var, Ne de saracak bir yar!.. Bir ikilem,çözülmeyen bilmecemsin Diyemediğim,söyliyemediğimsin Şiirim sensin,sözlerimde ilk hecemsin... Oldun, olmayacası rüyalarım Yaşandın,yaşanmayacası anılarım... Ama sen,hep amalı saplantıların Geri dönülmez, girdabındayın Çırpındıkça,dalıp dalıp derinlere batıyordun... Seni kurtarmak,mutlu kılmak Huzura kavusturmak içindi, Sessiz sedasız,çırpınmalarım... Sen hep,Kırmızı Güllerin peşinde oldun |
Bir sevdam var,ama
Ortada ne sevgili var, Ne de saracak bir yar!.. Bir ikilem,çözülmeyen bilmecemsin Diyemediğim,söyliyemediğimsin Şiirim sensin,sözlerimde ilk hecemsin... Oldun, olmayacası rüyalarım Yaşandın,yaşanmayacası anılarım... Ama sen,hep amalı saplantıların Geri dönülmez, girdabındayın Çırpındıkça,dalıp dalıp derinlere batıyordun... Seni kurtarmak,mutlu kılmak Huzura kavusturmak içindi, Sessiz sedasız,çırpınmalarım... Sen hep,Kırmızı Güllerin peşinde oldun Ayaklarının |
Çığlıktır yüreğimde ki sızılar
Dökülemeyen anılar damarlarımda Seni hatırlarım Gözlerim her kapandığında. Beliriverir beyazlar içinde Yüzünde bir kırık tebessüm Kırgın mı yıllar sana? Soruları dökülürken dudaklarımdan, Hayırlar… Fısıltı çığlıkları Uzatır beyaz ellerin, bir kaşık bal dilime Çocuk sevinci sığınır yüreğime Ben kırgın yıllarıma yıllarım küs yarınlarıma Gülümseme donarken yüzümde Renksiz sıfatlar dolaşır başımda pervane Uzak tüneller |
Dediler ki 'Aşk, yürek yakar, can acıtır.',
Bunu kime söylüyorlar, Ceylan gözlüm, Aşkımız, nicedir garip değil mi? Aşkımız, yetim değil mi? ya. Aşkımız, içte canımızken, Aşkımız, hayat ağacımızken, Aşkımız, kökünden sancılı, Aşkımız, kem gözlerde hapisken, Aşkımız, yürekte atıyorken, Aşkımız, ruha bedel oluyorken, Aşkımız, 'kime ne ki' diyor, Aşkımız, 'İşte Kara sevda bu' diyorken. Aşkım, 'Gurbet ellerin, kafesteki kuşusun', Aşkın, 'Gurbet ellerin, kelepçeli suçlusu', |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:41 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.