![]() |
Lanet Olsun Şİmdİ Sana
Batsin Bu Sevda Sonsuza Gİrsİn AŞkimiz Mezara Lanet Olsun GÜlÜm Sana Allah Belani Versİn Benİ Nasilda Aldatirsin Ben Sana BÖyle AŞikken Sen Benİ Nasilda Aldatirsin ÖldÜrdÜn İŞte Benİ GÖmdÜn Mezara O Yalan Sevgİmİzİ Mutlumusun Yasemİn Şİmdİ Lanettİm Oldun Şİmdİ Birak Benİ YaŞarim Senİ Delİler Gİbİ Bende Bİtmez Bu Sevgİ Terkettİn Şu Seven Kalbİmİ Bedduvamsin Şİmdİ Lanetİm Oldu Artik Yasemİn İsmİ GÜvenmİyorum Artik Kİmseye Lanet Olsun Sevgİlİm Senİ |
Çarptı günbalı gibi yosma
Ah doyamam kekre memelerine Gelip de gitmiyor gönlümden ateşi Dalgalar vurdukça Gülü gönlümün gidip de gelmiyor Gücendin mi Antalya'nın tokalı çayı Darılttım mı tokalı çiçeğim Oy sevdam |
YaŞamayi Çok İsterdİm Senİnle
Bİr ÖmÜr Boyu Beraber Olmayi Senden Bİr An Bİle Ayri Kalmamayi Çok İsterdİm Yasemİn AliŞamadim Hala Benİ Birakmana AliŞamadim Benİ Sirtimdan Vurmana AliŞamadim Yasemİn Sensİz YaŞamaya AliŞamadim Bİr TÜrlÜ Benİ Aldatmana Hanİ ÖlÜmsÜzdÜ Sevgİmİz Ölsek Bİle Ayrilmayacakti GÖnÜllerİmİz Hanİ Nerde O SÖzlerİn, Yemİnlerİn Yalanmiydi Yasemİn..... Sen Benİ Sİlsende Senbenden Vaz GeÇsende Ben Sende GeÇemem Ben Senİ Sİlemem Bİr SÖzÜm Var Bİr Yemİnİm Var |
Bu gözler ağlatır beni...
Bu gözler vuru hançeri kalbime... Ben bu gözlere aşığım... Biçareyim bu gözlere... Daha dokunmadan kurudu irem... Çöllere bir türlü yağamıyorum... Siyah gözlerine benide götür... Artık bu yerlere sığamıyorum... |
Burdasın...
Yanımdasın bliyorum Mum ışığımın zerafetinde Ağlayan yalnızlığımsın yine bu gece. Dur gitme,bekle... Eriyip gidemessin beni bırakıp Mum biter, gece söner ama Korkarım; beceremem Karanlıkta şiir yazmayı sana. Sen hep burdasın... Odamdasın biliyorum Olur ya sıkılırsan eğer Git, gez de gel biraz, ama Korkarım; Ağlamayı beceremem karanlıkta Burdasın bliyorum... Sen hep burdasın Ama ben seni bulamıyorum Bulamıyorum! Kaybolan yüreğimle beraber Bu gece de yine inatla Se |
Seni bekliyorum gittiğin yerde
Rüzgar olup bağrımda estiğin yerde Gözümden yaşların aktığı yerde Seni unutmak bana çok zor geliyor Ömrümün baharı solup ölsede Gençliğim ezilip, çürüyüp bitsede Şu fani dünyada sonun gelsede Seni unutmak bana çok zor geliyor Sensizliğin acısı kalsada kalbimde Yüreğinin taşlığı olsada gönlünde Biçare olup dolansam bir kaç günlük ömrümde Seni unutmak bana çok zor geliyor |
Yalanmiydi Yalanmiydi GÜlÜm
Bu AŞkimiz Yalanmiydi Senİn Bana Bu Yaptiklarin GerÇek AŞka Sigarmiydi Hanİ SevmİŞtİn Ya Yalanmiydi Verdİgİn O SÖzlerİn Hep Yalanmiydi GÖzlerİn Yalanmiydi Senİn Bana Yaptiklarin GerÇek AŞka Sigarmiydi Bİz ArkadaŞ Kalalim Deyİpte BÖyle Gİtmek Varmiydi O SÖzlerİn Bİrer Bİrer Yalanmiydi Bunca YaŞananlar Hep Yalanmiydi |
GÖnÜl Ferman Dİnlemezkİ
YÜrek Yarsiz YaŞayamazkİ Sevdayi YÜrek Unutmazkİ Ayriliklar YÜregİ Yikamazkİ Delİ Kanli Adam Bİr Kere Sever GÖnlÜnÜ Sadece Sevdİgİne Verİr Ondan BaŞkasini Haram Bİlİr Sevenler AŞka Kiymet Verİr Korku Bİlemez Seven İnsan Cehennemİ DÜŞÜnmezsİn Kara Sevdalisan Cİhani KarŞina Alirsin.. GerÇekten Sevdİgİn An..... |
Estİ Sevdanin Hasretİn Yelİ
ÖldÜrdÜ Benİ Yar Hasretİ Gel Nazli Yar GÖr Şu Halİmİ Senden Sonra Yikildim Duymadinmi Benİ Gelmezsen ÖlÜm Gelecek Bana Ecel Gelmeden Şu Acİz Cana Sonkez GÖreyİm Senİ DÜnyada Öyle Vereyİm Şu Canimi Mevlama Elİm Ayagim Tutmaz Oldu GÖzÜmde YaŞlar Dİnmez Hasretİn Çekİlmez Oldu Gelde Kurtar Benİ Yanmaktan Nazli Sevgİlİ Nedİr Bu Derdİn Çaresİ Yakti Yikti Şu GÖnlÜmÜ ÖlÜm Banada Geldİ Sevdİgİm Yar Bİr TÜrlÜ Gelmedİ Duy Sesİmİ Yeter Ye Nazli Sevgİlİ Ge |
bir karanlık içindeyim
hiç bir yerigörmüyor fakat sesler işitiyorum öyle bir yerdeyim ki gelen seslere cevap bile veremiyorum birileri bana sesleniyor,ağıtlar yakıyor gibiydi.tarif edemediğim kadar hıçkırıklarla ağlıyorlardı. ben onların yanındaydım. ama onlar benim yanımda değildi sanki oysa benim için hıçkırıyolar,çığlıklar atıyorlardı. benim yanlarına gelmemi istiyorlardı. diyordum burdayım, burdayım ben baksanıza,yanınızdayım işte; bağırıyordum duymuyorlardı. uzaklardan sessiz ve |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:37 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.