![]() |
gecenin sessizliğinde boğuldum
seni orda buldum kaybetmek istemem tekrar senin gecenin sesliğine koyabilirim seni ama kıyamam sana gecenin sessizliğinde kaybolmana... |
Zaman aksın, hızına bakma, seni dinlemez nasıl olsa
Bırak aksın, seni de götürsün, hepsi hepsi hayat nasıl olsa Dinlemesini bekle seni hiç bir zaman Nedersen de dinlemez seni Bırak aksın, seni de götürsün, hepsi hepsi hayat nasıl olsa ... |
Acını ver, bende hiç kalmadı,
Daha ne bekliyorsun Kalbim yok, itin tekiyim ben! Daha ne bekliyorsun Git git gelme bir daha Sakın Dönüp bakma arkana Daha ne bekliyorsun... |
O gün sana bütün söylediklerim
Aslında söylemek istemediklerimden ibaret! Bebeğim beni affet,ne olursun beni affet Sensiz geçmiyor saniyeler Dön beni yalnız bırakma Bebeğim beni affet,ne olur beni affet...)= |
bir bayram sevinci gibi girmiştin kalbime,
bütün dertlerimi unutturup beni yeniden hayata bağlayıp,yeniden güldürmeyi başarmıştın yıllardır taş kesilip yosun tutan kalbimi bir bakışınla eritmiştin mahsum bir gülümsemem yetmişti,bütün umtlarıma yeşertmeye bir ilkbahar gibi gelmiştin bana gelişinle birçok şeyi getirmiştin beraberinde soluduğum hava bile farklılaşmıştı huzuru,sevgiyi getirdin,gözlerinle yeşili getirmiştin derin bakışlarınla okyanusları neşenle güneşi getirmiştin b |
eskiye dahil ne varsa seninle ilgili
hepsini şu vurgun yemiş kalbimle gömdüm unutamam dediğim gözlerini bile esmer tenini,kokunu ,gülüşünü bakışını ve CANOM deyişini bile yani sana ait ne varsa içimde hepsini bir çırpıda unutmak istedim belki acı veriyordu, çokta canımı yakıyordu seni böyle unutmak veya unutmaya çalışmak adı herneyse işte... yani kendimce bir karar aldım bitirecektim, bu ne yanan nede sönen ateşi bitirmeliydim içimdeki seni ya bitirmeliydim yada bitirmeliydim |
saklama ne olur, kaçırma gözlerini
bırakta yeşil yeşil baksınlar dönme arkanı gitme ne olur gel doyasıya yaşayayım seni sitem etme, susma konuş konuşki duyayım o güzel sesini set vurma kalbine,kapatma aç kapısını açki mehem olabileyim kanayan yaralarına gizleme duygularını,merçe söyle biliyorsun... sırrımsın,gizimsin GİZLİ SEVDAMSIN BENİM... çekme ellerini ellerimden bırak birazda olasa hissedeyim seni söyle tüm duygularını, atma içine söyleki bileyim içindeki beni kaçma be |
Senİ DÜŞÜnÜyorum, O MÜhÜr GÖzlerİnİ
Hafizama KazinmiŞ Mahsum GÜlÜmsemenİ İÇİmİ Isitan " Canom " DeyİŞİnİ Nahmusumsun DermİŞİn Gİbİ Alnimdan ÖpÜŞÜnÜ Senİ ÖzlÜyorum,tenİnİn Kokusunu Bana Simsiki SariliŞini GÖzlerİmİnb İÇİne BakiŞini Sabahlara Dek GÖĞsÜnde YatiŞimi Senİ Ariyorum,o Unutulmayan NeŞenİ Her Daİm Yanimda OluŞunu Kalbİnİn Kapilarini Sonuna Kadar AÇiŞini Benİ Yargilamadan YÜreĞİne AliŞini Senİ İstİyorum, Sadece Benİm Olmani Benİmle GÜlÜp, Benİmle AĞlamani |
Hanİ Dİyorlarya;
"urfali SevmİŞse DoĞrudur GÜzelİm Dİye" KeŞke O Urfali Benİ GerÇekten Sevseydİ; Bu Can Ona Feda Olmazmiydi Ozaman Yollarina Serİlmezmİydİ Bu Hayat Sadece Onun Olmazmiydi Bu Beden Ama Olmadi Olamadi İŞte... YalniŞ Zaman Ve YalniŞ Yerde Tanidik Bİz Bİrbİrİmİzİ... Olnadi Urfali Benİ Sevmedİ, Sevemedİ Sevmekte İstemedİ... Belkİ İsteseydİ Sevebİlİrdİ Ama İstemedİ Aslinda Urfali İstesede Benİ Sevemezdİ Onu YÜreĞİ Benİ TaŞiyamazdi Bu Durumda... AĞir Gelİrdİ O |
Baktım, binbir yeşilin içinden,
Güneşin rengini veren: sensin, senin aşkın! Şaştım, onca derdin içinde, Ruhuma neşe veren: sensin, senin aşkın! Baktım uzun uzun aynada kendime, Gördüm, beni ben yapan: senin aşkın! İçtim anıları şöyle bir dün gece, Gördüm benim hikayem: senin aşkın! Baktım, binbir mavi dururken, Boğaza rengini veren: sensin, senin aşkın! Şaştım, onca nefes içinden, Aslıma anlam veren: sensin, senin aşkın! Baktım uzun uzun aynada kendime, Gördüm beni ben yap |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:34 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.