![]() |
hangı guc engel olabılır senı sevmeme
ayrılamam senden gıdemem sensız hıcbıryere ben sende tattım askı sevdayı sende yuzum gercek gulucukler actı sende mutlu oldugumu anladım hangı guc senı benden koparabılırkı baglasalar zıncırlerı kırarım ben senın yoluna bas koymusum karsıma cıkan ya basımı koparır atar yada basını koparırım olum bıle benı senden vazgecıremez koparamaz ölüm dedıgın nedırkı!!! bedenım belkı topraga gırecek senden ayrı kalacak ama ruhup yıne hep senınle olacak |
Gözlerin, yağmur gözlerin... Katil, dikenli tel, karabasan gözlerin...
Ürkek, ağlamaklı ve kaçak gözlerin... Bana yasak gözlerin... Büyülü, korkunç giz dolu gözlerin... Buğulu gözlerin; düşgücüm, özgürlüğüm... Gözlerin ölümüm ve gözlerin için adam öldürürüm!!! Gözlerin olmasa her gece üşürüm... Toprak mı renk verdi gözlerine yoksa yosun mu diye sormak çok anlamsız. Çünkü toprak da yosun da hırsız... |
GeL desem sana.
Hiçbirşey sorma,hiçbirşey konuşma,sadece qeL. GeLir misin? Hadi desem yada? Hiçbirşey sormadan yine benimLe yürür müsün sonu beLirsiz..? Bakmasan qörmesen duymasan beni günLerce..AyLarca beLki.. Yine beni severmisin? Gözden ırak oLan qönüLden uzak olur derLer ya Yanımda oLup uzakta oLanLardansa.uzakta oLup içimde oLmayı becerebiLir misin? AyLar sonra yıLLar beLki. "Seni sevdim.Senden qeLen iyi-kötü herşeyi sevdim.ve hep seveceğim" diyebilir misin? |
Anlayamazsın sana ne duyduğumu
Göklere açıp elimi ne konuştuğumu Anlayamazsın sana ne duyduğumu Göklere açıp elimi ne konuştuğumu Madem seviyorsun Kime gidiyorsun ahh.... Ve bunu biliyorsun Ki sen her defasında Böyle yapınca Kendi elinle beni kaybettin Yok sen yorulma onlar sorunca Anlat utanma neyi mahvettin Anlayamazsın sana ne duyduğumu Göklere açıp elimi ne konuştuğumu Madem seviyorsun kime gidiyorsun Ve bunu biliyorsun aah Ki sen her defasında Böyle yapınca kendi eli |
Karanlıklar çöküyor üzerime
Korkuyorum Bilmiyorum neden bu korkum Neden bu sebepsiz fırtına Tek bildiğim Bu ne ilk yağmur yağışı Ne de ilk güneş açışı.. Karanlıklar sonsuz değil Sen ulaşılmaz değilsin Sevdiğim Belki çok geç Belki çok zamansız Kavuşacağız Belki yılların ardından Seni bulur bulmaz Kollarımda kaybedeceğim Ama ayrılıklar sonsuz değil Belki bir başka diyarda buluşacağız.. Belki kirlenmiş bedenimiz Gözyaşlarımızla yıkanacak Ama olsun Bu il |
dağların dorukluğu kadar yüksek
çöller kadar geniş ve sıcak ıssız nemlı akşamlar kadar hüzünlü benim canım annem.. |
çaresiz kaldım senin yüzünden
bir kere sevmeyi deneseydin üzmeden gözlerine baktıysam bilmeden seni üzdügün için ÖZÜR DİLERİM!! umudumu kaybettim senin yüzünden bulmama yardım etseydin üzmeden ellerine deydiysem bilmeden seni sevdiğim için ÖZÜR DİLERİM bu son şiirim bak iyi dinle sebebim sensin anla ve gitme halmi yoldan geçen sorsan birine ÖLÜMÜ SENİN ELİNDEN OLDU DER!!!!!!! MÜGE |
senden ayrı kalmak
gecenin derinliğinde çatişmada mermisi bitmiş gerillanın kendisini infaz etme ZORUNLULUĞUDUR.... |
hani ayıramayacaktı hiç kimse bizi
sökup atmayacaktı içimizdeki sevgimizi böylemi seviyorduk bırbırmzı şimdi ayrılık sardı butun benlığımızı ağlamak yetmıyor gızlı gızlı aslında sevıyoruz bız bırbırımızı simdi cıkmaz yola soktular bızı bu gıdışle ıcımıze gomeceğız sevgmızı duyuramadık su ellere sesımızı nasılda anlatamadık derdımızı dağ tas dınlemez sanıyorduk sevgımızı şimdi dertler ıcımızde gızlı gızlı |
haydi gel
yoksa kaybolacağım karanlıklarda belki sisli bir iş gecesei belki hüzünlü bir sonbahar akşamı cesedimi bulacaklar çamurlar arasında gelip sana haber vercekler şaşıracaksın... bir elinde resmin bir elinde silahı vardı diyecekler ınanmayacaksın... kalkıp geleceksın sonra bana cesedımı gorunce taş kesıleceksın senın ıcın neler cektığımı bır bır anlayacaksın.. tutup ellerımden affet diyeceksın affet benı senı coktan affetığımı bılemeyeceksın.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:08 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.