![]() |
şu hayatta gecıp gitmeyen ne yok
derlerkı yasadıgım hayat bombok kımse bulunmayan hınt kuması degıldır kım benı severse o benım sevdıgımdır yasa yasayabıldıgın kadar bır dahamı gelecen dunyaya dalma sakın ımkansız ruyaya yasa yasayabıldıgın kadar doymadan gıtme dunyaya |
Hatirlarmisin Yasemİn!
Bu GÜnÜ Senİnle İlk GÜnÜmÜz Senİnle YaŞadigim AŞkin BaŞlan GiÇ GÜnÜ BugÜn Benİ Sadece Hatiralarim ÜzdÜ Hatiralar Bİr Yana Mazİm Var KariŞimda Senİ Asla Unutamadim Kİseyİ Yerİne Koyamadim Benİm Tek GÜnahim Senİ Taparcasina Çok Sevmektİ Benİm Tek Hatam Sana Canimi Vermektİ Benİm İlk Hatam Sana ÖlÜmÜne GÜvenmektİ Ama Yasemİn Sen Bunlari Bİr TÜrlÜ Anlamadin Sana Olana AŞkimi DÜnyalara Haykirdim KarŞiliginda İhanete Ugradim Sen Benİ KiŞin Birakip Yazin Gerİ DÖndÜn |
Dost Bİldİklerİm Sirtimdan Vurdu
Sevdİklerİm Kuyumu Kazdi KalmamiŞ BÜdÜnyada Delİkanlilik Dostlarimiz Ne YilanmiŞ Yenİ Anladik Artik GÜvenmem Kİmseye BÖylesİne İnanmam Artik Ben Dostum Dİen Dİllere Emanetİmİze İhanet Eden Şerefsİlere Dost Demem Artik Dİlİm Kesİlse ArkadaŞlik YalanmiŞ Sevdaysa Masal Bu Zor Zamanlarda Kİmlerİ Ardiysam Tanimadilar Benİ Dot Bİldİklerİm Merse ParaymiŞ Onlarin Tek Dosttu Paran Varsa Dostunda VarmiŞ Paran Yoksa TaninmiyormuŞsun BÖyle Ddostluk Olmaz |
Every night in my dreams...
I see you ,ı feel you!! That is how ı know you...... Go On!!! YaŞıYoR aMa UzAkTaYsAm....!!! BiL kİ:::: SeNi HiÇ uNuTmAdıM!!! |
BİR GÜN ÇAL KALBİMİN KAPISINI...
SİL GÖZYAŞLARIMI... ÇARESİZİM. YOKLUĞUNDA BÖYLEYİM İŞTEEE(HLYA_oo) |
Gece başlar benim özlemlerim..
Daha bir çok gelirsen aklıma.. Sağa dönsem SEN! Sola dönsem yine SEN! Ne yana baksam İLLEDE SEN!! Gece başlar benim yalnızlığım.. Kültablam en çok *******i dolar.. Kadehim hep *******i boşalır.. Ve her gece en son?? SENİ ÇEKERİM SON NEFESTE İÇİME...!!! (HLYA_oo) |
Yine gözLerim daLgın ve yanmakta..
Perde perde sevgiLiyi anmakta!! Üç günLük firkatın yaktığı ateş, Bir asırda vusLatın hazzına eş.. YıLdızların sübyan bakışLarında, Seni ararım gür NAKIŞLARINDA...!!! |
Bir yalancı şahitti gece
Ben yapayalnızdım; Yalnızlığımla birlikte.. Ilık bir rüzgar degdı tenime; Karanlıkta kayboldu sonra.. Sen geldin aklıma birden, Unutamamıştım o gülüşüne... Gidişin hala gözlerimin önünde.. Ağlamıyordum artık, Ama gülemiyordumda.. Çünkü ben sende yokkem!! SEN HALA BENDEYDİN... (HLYA_oo) |
Ben bu gün yine...
Güneşin battığı. Kuşların gittiği. Günün bittiği yerdeyim.. Ve sen yoksun yine GÖNÜL YAZIM... Çok ÖZLEDİM SENİ... Ne olur çabuk DÖN artık..!!!(HLYA_oo) |
Ayrilik cöktü üzerime
sardi yine yanlizlik sordum acimasiz kaderime dünyam neden karanlik Savurdu rüzgar yüregime devasi olmayan bir hastalik ates düstü yüregime bildim ki bedenim topraklik |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:45 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.