![]() |
Ölünceye Değin Seni Sevmektir Andım
seni sevmek ne güzel uzaktan da olsa yeter ki kavuşmak olsun bu aşkın sonunda şu anda seninle el ele gezip dolaşamasak da razıyım rüyamda çıkıp gelsen de bana sen her aldığın soluğu benden yana üfle buralarda ben de derin nefes alayım biliyorum sensiz yaşamaya çalışmam nafile gel de senin sevgi okyanusunda boğulayım yüreğindeki yarana da merhem olayım razıyım ömrümce senin sevdanla yaşamaya yeter ki bana yüzünü bir kez bile asma isyan etmem inan hasretinle kavrulmaya ne olursun sen de beni yalnız bırakma arada bir olsa da başını göğsüme yasla az önce yine senli bir rüyadan uyandım ben seni sevdim seveli senin aşkınla yandım yarabbim! ben bu hasrete nasıl dayandım? bil ki ölünceye değin seni sevmektir andım 30.04.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Ömrüm Boyunca
ah! her gece bir girebilseydim düşlerine mahşerde bile bir daha çıkmamak üzere adın dilimde hece hece inan ki seni tanıdığımdan beri duruyor öylece dilerim kışın da bahar olur ömrünce keşke denizde dalga olsaydım her vuruşumda bütün sahillere yalnızca senin adını yazardım rüzgar olsaydım bir tek sana olan aşkımı kazırdım dağlara taşlara yağmur olsaydım da sana sevgimi yağardım hem de ömrüm boyunca 02.05.2005 Hüseyin Erdoğan |
Ömrümce Bir Nefes Gibi
sen semaya bakmadığın *******de yıldızlar bile üşüyor gök yüzünde sen bana yazmadığın günlerde tansiyonum düşüyor sensizliğimde acaba! ben de var mıyım sende? gecenin sessizliği hatta ölüm bile korkutamaz beni senin yokluğun kadar ömrümce bir nefes gibi isteyeceğim seni bil ki bende de seni delicesine seven sıcacık bir yürek var 03.10.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Ömrümce Sana Çivili Kalırım
bir gün çekip gidersen ben yarım kalırım hele bir de arkana dönüp de bakmadan gitmişşsen sensiz uçamam kırılır kanatlarım düşerim yere parçalanırım bir daha sevemem senden sonram olmaz artık benim için bundan böyle gündüzler de olur karanlık ben şimdi seninle yemyeşil bir baharım sen elveda dersen bil ki birdenbire hemen sararır solarım dökülüverir yapraklarım sakın bir kez bile deneme beni sensizliğe mahkum etme zaten çekip gitsen de ben senden nasıl ayrılırım? sensiz yapamam nefes alamam ki ben de bundan böyle ömrümce sana çivili kalırım 11.05.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Ömrümce Seni Koklasam da
resmindeki bakışların her seferinde engin bir mutluluk dolar içime sensizliğim aklıma gelince derin bir hüzün düşer yüreğime fotoğraflarına baktıkça yüreğim yanar hasretin arttıkça kalbim sızlayıp ağlar sevda ateşin durmadan gönlümü dağlar bil ki özlemine dayanamıyorum artık sen yanımda olmayınca gündüzler bile benim için zindan gibi zifiri karanlık ah! bir çıkıp gelsen yanıma olsa da anlık fark etmez güneş hiç doğmasa da razıyım rüyalarımda sarılsan da bana her gece gülümsesen de benden yana yeter ki yağmurlar sevgimi yağsın sana sırılsıklam ıslatsın seni ömrün boyunca ben seni sevdikçe günden güne taparcasına isterim en güzel kokular senden yayılsın dünyaya ben de seni içime çekeyim her nefes alışımda inan ki doyamam sana ömrümce seni koklasam da 10.11.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Ömrümce Senin Peşindeyim
yıllar önce 1 nisan 1954'de bir şair doğmuş Anamur'da bir köyde yüreği sevgiyle doluymuş hiç ağlamamış anasından doğarken sanki göz yaşlarını sonraya bırakmış şimdi ağlıyor her yerde gözleri ırmak olmuş akıyor Akdeniz'e hiç soran var mı niye? elbette bir gün beni anlayacaksınız aşk yakarsa sizi de sevgili güvercinim sevdanın ateşindeyim güzelliğinin düşündeyim aşkının yolunda ölsem de ömrümce senin peşindeyim bir rüya bir hayal olsan da günüme hiç doğmasan da düş görmek istemem inan rüyalarımda sen yoksan bil ki canım benim için artık sensizlik karabasan ne olursun sevdiğim çıkıp gelsen beni böyle korkularda bırakmasan zindandan beni hemen kurtarıp da ölmeden önce bir gün bile olsa da bana sevilmeyi öğretsen ezberletsen 01.04.2005 Hüseyin Erdoğan |
Ömrümüzce Birbirimizi Sevelim Delice
keşke sevdiğimle girebilseydim yeni yepyeni umut dolu bir yıla şiirim ne olurdu yanında olabilseydim seninle dolaşabilseydim kol kola sakın hiç üzülme sen benimlesin inan ki her anımda gölgem gibisin hayallerimde tutacağım o harika ellerini seveceğim bir tek beni gören gözlerini zaman geçip de gece yarısı olunca saat tamı t****** sıfır sıfırı vurunca ne olursun uzat bana o güzel ellerini ellerimiz havada kaynasın birbirine cerrahlar bile ayıramasın ömrümüzce dile o anda benimle olan hayallerini kokla yüreğimdeki sana açan güllerimi gönül bahçemdeki çiçeklerim yalnızca senin için bir tek yaprağı bile solmayacak ölünceye değin zaten sen de benim yaşadığım tek mevsimimsin şiirim bil ki sen kainatın en çok sevilen kadınısın sen benim yüreğimdeki rengarenk baharımsın sevdiğim şiirim hasretim yeni yılımız kutlu olsun ömrümüzce birbirimizi sevelim delice ne olursun 31.12.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Ömrünce Gülsün O Muhteşem Yüzün
bir gün olur da yıllar sonra seninle karşılaşırsak bir yol ağzında beni tanıyabilirsin değil mi? hemencecik gelip de yanıma gülümseyerek merhaba der misin bana? yoksa yoksa tanımamazlıktan gelip de beni korkuturcasına yanımdan geçip gider misin hızla? işte bu ikincisi var ya derinden yaralar beni darmadığın eder yüreğimi hani belki haklı kılarım beni terk edip gidişini amma bir tebessümün bile yetecekken için nasıl da cız etmeden kabul edebilecek kalbin beni perişan edişini? işte bu derin duygular sardı bedenimi bu gün oysa seninle her yerde el ele ne de mutluyduk dün gelişinle birlikte sayende şair olarak yapmıştım ün senin birdenbire gidişinle gözlerime çöktü hüzün bir kez bile olsa da ah edemem beddua edemem sana dilerim ömrünce hep gülsün senin o muhteşem yüzün zaman zaman ben de senin usuna düşersem oralarda aklına geldiğim anda sen de yönünü dönüp de benden yana ellerini açıp da yaradana benim için dua etmeyi sakın unutma 21.07.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Öyle Benden Kaçıp da
sesini her duyuşumda ayaklarım kesilir yerden resmine her bakışımda ateş çıkar bedenimden ne olur beni hiçbir zaman sevgisiz bırakma öyle benden kaçıp da hasretinle yakma şairin yüreğine hüzün hiç düşmesin beni bırakıp gittiğini sakın kimse bilmesin el alem duyup da halime gülüşmesin 21.02.2005 Hüseyin Erdoğan |
Öyle Değil mi Yoksa?
ey sevdamın kadını ben senin adını sana kökleri derin aşkımı ne dalgalara yazdım ne de sayfalara dalgalar rüzgar olmayınca durur kayalıklara vurmaz olur sayfalar da sararınca yırtılır kaybolur ben seni yüreğime kazıdım ölsem de senden ayrı kalmıyayım yokluğuna yanmıyayım diye insanlar ölünce yüreklerini çıkarmıyorlar ya nasıl olsa ölenleri kalpleriyle koyuyorlar mezara öyle değil mi yoksa? 20.04.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:34 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.