![]() |
seni sevmeden önce yalnız insanların kaderine inanmıştım çünkü
sevmekse sevgilerin en büyüğünü verdim sana. yaşamaksa senden uzakta oldukça anlamsız boş bir macera benim için kimse yokluğu ve sensizliği hele yalnızlığı benim kadar yaşamamıştır senin olduğun yerde herşey başkadır çünkü. biliyormusun yazdıklarımı acaba okudunmu kar kokusunun çok ötesindeyim oysa unutamayacaksın seni sensizliğe değil unutamamaya mahkum edecem çünkü ben artık sensizliğe mahkumum... |
sana bu satırları terkedilmişlerin ülkesinden yazıyorum buralara yaz
uğramıyor mevsimlerin hepsi kış sen beni terkettiğinden beri burası zindanım, burası benim evim terkedilmişlerle dertleşiyoruz onlarla ağılıyoruz güneşiiçimiz buruk hepimiz terkedilmişlerle ağlıyoruz mutlu olanlar dalga geçiyor bizimle, elele sevgilileriyle geçip yüzümüze bakıp bakıp gülüyorlar sni seviyorum diyen dillerin konuşmasın, duymuyor kulaklarımız burada mevsim kış üşüyoruz tüm terkedilenler tüm yalnızlar üşüyor |
Gönül bahçesi harap
Yalnızlık o kadar güç Yeter bunca ıstırap Ya bugün gel ya da hiç Her an adını andım Sevgi bu dedim yandım Yalnızlıktan usandım Ya bugün gel ya da hiç Kalbimi yine kırsan Razıyım hatır sorsan Canımı istiyorsan Ya bugün al ya da hiç Aldın gönül tapumu Alt üst ettin yapımı Duvar olan kapımı Ya bugün çal ya da hiç Anla artık farkımı Dinle bu son şarkımı Sana olan aşkımı Ya bugün bil ya da hiç Bana ne yaptın böyle Utanma haydi söyle Yüz |
git bir şey söyleme,ne olur sadece git
sensiz bırak beni alıştım ben zaten hep sevilmeyen değil miydim ben hep affedilmeyen değil miydim sensiz atmasın kalbim ne olacak,hadi durma defol git uzaklara,çok uzaklara sevemedim zaten seni bir türlü hissedemedim seni içimde,haydi git ansızın bastıran yaz yağmuru gibi habersiz yakalandım hiç böyle olmazdım sevmemiştim aslında seni yanılmışım,kendimi aldatmışım o kadar zamanı seninle boşuna geçirmişim öpüştüğümüzü,el ele tutuştuğumuzu unut |
Ah be sevdalım varmıydı acaba verdigimiz sözler arasında bırakıp
gitmek sevdamızı karanlık köşelere gömmek varmıydı? gittigin günden beri nedir bu diz boyu karanlıklar nedir? dinlemeden duymak bakmadan görmek dokunmadan hissetmek varmıydı? söyle sevdigim söyle varmıydı? denizle dalgasını gökyüzüyle mavisini canla bedenini senle beni ayırmak varmıydı? günlerimizi haram hayatımızı zehretmek varmıydı? sevdasız kalmak baskasına bakamamak en önemliside SENİ SEVİYORUM diye haykıramamak varmıydı? haydi |
Bilirmisin? Kaybetmekten nefret ederim
Ama her seferinde ben kaybederim Sevgi bir tutkudur tutku bir umut Sevilmekmiş sevmekmiş YALAN GÜZELİM!!! Ne zaman yangınlara girse yüregim Aşkı yine başıma bela ederim Rüzgarlarla savrulur gönül küllerim Sevilmekmiş sevmekmiş YALAN GÜZELİM!!! Sevdalıdır başım yanar yüregim Kaybederim yine bitmez dertlerim Düşmüş sevdalara dönmez yüregim Sevilmekmiş sevmekmiş YALAN GÜZELİM!!! |
Ne oluyor kalbim delirdin yine
Küt küt atıyorsun onu görünce Uçuyorsun sanki aklıma gelince Susturmak çok zordur kalp delirince Dolaşır elin ayagın konusamazsın Susturmak istesende susturamazsın Gün gelir birgün sende yanarsın Kahredersin hayata geçip aglarsın İstesemde anlatamam sana derdimi Yaşayarak görmelisin kendi kendini İstesende göremezsin artık gercegi Renklerimiz siyahmı?yoksa pembemi? Sana toz pembedir hayatın rengi Zannedersin pembedir siyahın dengi Uyanınca görür |
Seninle göz göze gelmektir hayat
Yalvarmaktır Allaha ******* boyu Bakmaktır sonsuzluğa çaresizce Gel ne olur sev beni delice... İstiyorum seni çok değil bir kere Gel ne olur sev beni kalbinle İşte o zaman kalbim dolaşır serbestçe Gel gör bu gönlü sarhoş ve delice... Ağlıyorum sensiz *******de Avunuyorum sokağa bakarak belki gelir diye Bir telefonda bir kapıda gözlerim Ben bu hayatta bir seni sevdim ve hep seni seveceğim... Nedir aşkımı özel kılan Bu dünya baştan sona yalan |
sen bende gül dalısın
ebediyen ıslatamam hasret yağmurlarıyla düşlediğim gözlerin bırak bende kalsın acıtma canımı ayrılık şarkılarıyla eğer o gül dalını soldurursam dikenleri yüreğime batsın kanayan bu yaramın pansumanı yapılmasın yaram kanar durur hala yüreğimse paramparça senden ayrılmak çok zor gelir bana ben derdimi kime anlatayım |
akıyor gözyaşlarım yağmur gibi yanıyor yüreğim
ateş gibi seni sevmeye doyamıyorum sensiz olamıyorum kıyamıyorum sana bakamıyorum yüzüne soruyorum kalbime niye sevdin niye diye...... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:23 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.