![]() |
bana demişsin ki,
o biraz değişmesi gerek. ben değişemem, beni seven böyle sevsin. ben aşkımı sana anlatmıştım, anlattığımda sana ilk sunu söylemiştim. beni seven böyle sever sevmeyen hiç sevmez.... |
Uçurumlar dibinde kaldı hayatım,
Bitirdin zalim sen beni, Tek kurşunla vurdun hayallerimi Ne kaldı geriye yetmez mi ? Ben uğruna yaşarken öldüm. Vur durma vurma alacağın kalmasın Durma vur hadi gözyaşlarım kana bulansın. Durma vur sen benim gözümden sakındığımsın Yaralı yüreğimde en güzel yaramsın Bir çift sözündü vurulduğum Bir tatlı bakışındı tutulduğum Ağlasa da gözlerim yıkılsa da hayallerim Vur durma alacağın kalmasın Karşımda durma vur hadi gözyaşlarım kana bulansın |
İçimde sakladım hep seni,ellerim tuttu hep ellerini,
Koştum koştum dokunamadım kaçırdın hep hayalini, Dünümden kalmadı eser yok yarınım Sensiz mutluluk ne gezer Bir sen vardın unutamadığım, Bugünümde hatırlamadığım Öldün mü ? kaldın mı ? bulamadım, Ben küsemem ne yağmura ne sevdaya Ben gidemem ne uzağa ne yakına Oysa ben *******e açarım Oysa ben hayallere dalarım, Ben sevdalara yanarım Bilmedin hiç ben uğruna dünyaları yakarım. |
bir gece vaktiydi o soguk sehre inişim.seni bulma bahanesiyle sana
olan askımı anlatmaktı amacım keske gitmeseydim keske tanımasaydım seni o soguk sehirde nerden bılırdım böyle olacagını oysa en asık oldugum saatler bu sehırde gecerdı kımın kızıydı yuzu meryem yuregı verem olan hayalet kımdı bu içimdeki işgal komandosu askımı katleden asi ruhlu kadın gitarına tel takıyorsun rehin bırakmadan askı benım oluyor besteledıgın cıglık yedı kıtada bırden senı soruyorum |
YaŞananlar YaŞamak Kadar Zor
Şu An ÜzÜldÜĞÜme Yarin GÜleceĞİme Belkİ Neden Aci Ekİyorum İÇİmde Bİtİp TÜkenmeden Yanan Alevler Bİr ParÇa AŞk Bİr ParÇa Sevgİ Aldatti Benİ UmutsuzluĞumda DÜŞerken Bİrde Onlar Vurdular Ölmek Bİle Bazen ÇÖzÜm Olmuyor AĞlamak İstİyorum Haykirircasina DaĞlari TaŞlari İnleterek YaŞamak Buysa ÖlÜm Nedİr Sankİ Arkana DÖnÜp Her Bana BaktiĞimda İÇİmden BİrŞey Kopuyor Acilar İÇİnde Kivranirken Sen Tut Elİmden Sen Sev Benİ Duyuyormusun Bu Seslerİ Senİ ÇaĞir |
YAŞANANLAR YAŞAMAK KADAR ZOR
ŞU AN ÜZÜLDÜĞÜME YARIN GÜLECEĞİME BELKİ NEDEN ACI EKİYORUM İÇİMDE BİTİP TÜKENMEDEN YANAN ALEVLER BİR PARÇA AŞK BİR PARÇA SEVGİ ALDATTI BENİben seni sewdimde öldüm be aslım. seni cok cok seviyorum dön gel benim melek yüzlüm.. ayrılığın adını kalbime yazdım be gülüm... sensiz düşünce anladım aşkım senin kıymetini. bir sen bir aşkım neden gittin neden hiç aramadın.....ben senin için ağlıyorum her gece.. aşkımı anlatıyorummmmmmm sen varya kızım sen sevmesini bilmeyen.. aşk için hiç değmeyen birisin... aynı zamanda zır delinin birisin.. adını kalbime aşkla yazmıştım güzel bir hayali gerçek sanmıştım.. senin sevgine nasılda ka |
GÜl YÜzÜn Aklimdan Çikmiyor Bİr An Hasretİn İÇİmİ Yakiyor GÜlÜm
Yildizlar Uykuya Dalarken Bİle Hayalİn Hep Bana Bakiyor GÜlÜm Kaybolup Gİderken Seher Yildizi İÇİmİ Kemİrİr Hala Bu Sizi Neyleyİm Ben Sensİz Bahari Yazi YokluĞun Boynumu BÜkÜyor GÜlÜm Yanimda Olmadan GÜlermİ YÜzÜm Ne Gecem Bellİdİr Ne De GÜndÜzÜm Kahrede Kahrede Geldİ Bak GÜzÜm SaÇlarimda Şafak SÖkÜyor GÜlÜm Bedİrhan Temur |
nerdesin aşkını bağrıma bastım nerdesin
dön ne olur dön nerdesin.. ben bu canı sein için taşıdım... sen yoksan ben de yokum... ölüm vaktidir senin gittiğin zaman... vururum hançei keserim bileklerimi sonrada.. sen beni yaşatan tek umutsun.. şimdi nerdesin.. sen yokmusun ben neden burdayım... umarım bu sözler sana ulaşır... yemin olsun ki şimdi hançer elimdedir.. bileklerimi kesmek için bir bıçak buldum.. şimdide kesecek cesaret gerekli... şimdi nerdesin ne olur gel bu cana kıymadan |
sen seni seven kadar sevdiysen beni seveceğin kadar sev ama sen seni
sevenden vazgeçme |
seni gören ben değildim
seni gören gözlerimdi senin için ağlayan gözlerimdi senin gözlerine bakarken paranm parça olan gözler değildi ki... işte onlar bir bütündü oda... bendim senin için ağlayan değil ama parçalandım... canımdan çok sevendim kafamı yastığa koyduğum seni düşünen değildim ama ben senin için bu gözleri değil bu gönlümü değil ama senin için ben ölümü göze aldım seni seviyorum meltem dön gel |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:38 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.