![]() |
Bomboş hayallere kapılıyorum
Sonunda neolacağı belli olan boş hayaller Ama belkii diyorum belki Zaten içimde sakladığım ümtle belkiyle yasıyorum Bazende nereye kadar diyorum İçimde ki ümit bittiğinde belkiler tükendiğinde Ben ne yaparım nasıl yaşarım diye soruyorum kendime Ve bu soru cümlelerin tek cevabı cıkıyor karsıma Belki de benim için en iyisi olacak Sorularımın cevabı bir insanı rahatlatan ölüm Ama diyorum beni seven hiç mi yok onlar ne yapar kii Karar veremiyorum ama ben se |
sen haytımın Bİr ÇiCEği...
GÖzlerİMİn BebeĞİ... SEvGİmİn ÖzÜ ... AŞkın GErCEği... DUDAkLArın DuDAkLArıma DEğDİĞinDe İSe .. HaYatın Senden İbaREt OLDuĞuNU... ANLADIM .. BtaNEM.. |
Bu hayatı seninle sevmişken,
Bu dünyaya seninle sarılmışken, Bu yola seninle baş koymuşken. Sende beni terk edip gidersen olmaz be gülüm. Bensenden başka yar tanımamışken, Ben senden başka yarsevmemiken , Ben senin teninde duyduğum kokuyu hiçbi tende duymamışken, Sende beni terk edip gidersen olmaz be gülüm. Ben herşeyimi sana heba etmişken, Ben canımı senin uğruna feda etmişken, Ben seni ölesiye sevmşken, Sende beni terk edip gidersen olmaz be gülüm. |
Gül bahçesinde geçsede ömrüm ,
Senin üstüne gül kpklamam gülüm. Seni koklamak olsada ölüm, İnan uğrunda ölmeye değersin gülüm |
Kelimelerin bittiği yerde
Son bir sevdayım Aşkların bittiği yerde Son bir sevdayım Hançerle vurup gittiğin yerde Ateşlere atıp yaktığın yerde Gönlünün unutulan bir köşesinde Son bir sevdayım Göz yaşlarının düştüğü yerde Aşk pınarının fışkırdığı yerde Gönüy denizinin derinliklerinde Son bir sevdayım Ben senin hayatının bir, Yerinde mutlu olacağın Son bir şans, son bir insan Son bir sevdayım, SEVGİYİM |
SENİ ŞARKILARIMDA DEĞİL,
GÖZLERİMDE GİZLEDİM SENDEN BAŞKASINA BAKMADIĞIMI GÖRESİN DİYE, SENİ KARANLIK *******İME DEĞİL, BİTMEYEN RÜYALARIMA GİZLEDİM, SENDEN BAŞKA SEVDAM OLMADIĞINI GÖRESİN DİYE, SENİ SONSUZ SEMALARA DEĞİL, RUHUMUN ÖLÜMSÜZLÜĞÜNE GİZLEDİM, SENDEN BAŞKASINA GÖNÜL VERMEDİĞİMİ GÖRESİN DİYE, SENİ TEK BAŞINA KABRE KOYMADIM, KENDİ KEFENİME SARDIMDA GÖTÜRDÜM SENSİZ YAŞAYAMADIĞIMI, RUHUNDA HİSSEDESİN DİYE, SEVGİLİM ender |
Bu sarkiyi sana yazmadan önce,
Senden bana kalan tüm resimlerini, sabaha kadar bakip agladim, sabaha kadar icip haykirdim, icimdeki sana olan nefreti, tüm fotograflarini yakarak cikardim, ama yinede bu deli yuregime soz dinletemedim, haykirdim daglara taslara, neden yarabbim neden... perisan etti beni bu karasevda, gece mi gündüz etti, gözüm de yas birakmadi, ask sarhosu etti, beni bu karasevda, gülmeyi unutturdu.... |
SEVDA MASALIMIZ
yarınlar umut olurdu hep hayalimde,ama gerçekte değil.bütün ömrümü vermeye hazırdım aşkına.bir tebessümüne,bir bakışına ölürdüm be güzel gözlüm.sadece mutluluğum ol istedim,dünyadaki cennetim ol istedim be güzel gözlüm. yoruldum,tükendim,suskun *******e hapsettim yüreğimi ve karanlığa haykırdım,sana söyleyemediklerimi.hüzünlü şarkılarda aradım kayıp aşkımızı,BULAMADIM.yıllar sonra yine aklıma düştüğün bir gece.yüreğim kabardı ağladım.ve yıllardır aradığım aşkımızı buldum g |
EĞer BİrgÜn ÖlÜrsem Sevmeye Doyamadan Bİr Mezar Kazin Ama AĞamadan
Tabutumun Rengİnİ İsterİm Kara Örnek Olsun Sevİpte KavuŞamayanlara BİrgÜn Yolun DÜŞerse O Mezara Fazla DeĞİl Sadece 2 Kelİme ' Senİ Sevİyorum AŞkim' |
Ah o hayalimdeki bir gün gelse de benim olsan...
Beni sevsen, yar diye sarsan... Bir saniye bile yanımdan ayrılmasan... Gözlerin bir beni görse, sen hep yüreğimde kalsan... Aylardır kimsenin elini tutamadım... Aklımdasın diye, düşlerimdeki, hislerimdeki seni aldatamadım... Öyle bir his ki bu, hayallerimdeki sana bağlandım... Belki de korktuğum bunları kaybetmekti, sana açılamadım |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:08 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.