![]() |
YALNIZLIĞIM
Umutsuzca uyanırım bazen sabahlara Düşlerim bir kuş olur uçar uzaklara Gözlerim dolar dolarım sonsuz semaya Artık halim yoktur ardımdan ağlamaya Bir nefes çekerim temiz havadan Belki bir nefes son sigaramdan Kaçıp gitmek isterim yalnızlığımdan Kalkıpta gidemem bu diyardan Unuturum desemde kalbilden silemem Öyle bir sevmişim ki başkasını sevemem İçimdeki açıyı kimseye söyleyemem Bakarım da ardından sana gitme diyemem *******in karanlığı beni içine çeker Bu bendeki sens |
Geldik hissettiğim en son sona ...hissetmesem yazmam tanırsın
beni..... Ben ne zaman aşık olsam mutluluk ya geç gelir ya hiç gelmez. Öpüştüğümüzde kaç kere öpüşürdü akrep ile yelkovan sıkılmadan. Şimdi ise bronz bir aşkın bronz bir akşam esintisi iliklerimiz de ki. Çırılçıplak kaldığımız daki örtüsü nefeslerimizde inandığımız o aşk. Sen ve ben temmuz ağustos eylül hatta kasım kokmuştuk,şimdiler de kokan sadece yokluğu aşkın. sevdamızdan büyükmüş ayrılık,bir de onu doyuran anaç kıskançlı |
şimdi herşeyde sen,
düşüncemde sen, gönlümde aşk rüzgarları esiyor tayfuna kapılmış gemi misali gözlerin bana huzur veriyor bunun adı aşk olsa gerek |
Yine calan bir ask sarkısı aldırdı kalemi elime
Ama bu sefer şiir yazmak için değil hoşcakal diye biten mektubu yazmak için : Sevgi ile dolu arkadasım, Arkadasım yazıyorum ama öle demek çok zor geliyor bana.Neyse nasılsın diye sormama gerek yok sen baskasının kollarında mutluluğun son seviyesindesin.Ve artık ben de anladım bana hiç dönmeyeceksin.Artık suya düştü hayallerim,Bir son buldu ümitlerim ve tükenen umutlar işte bu mektubu yazmamın nedenleri.Biliyorum seni çok kişi sevmiştir.Ve |
Beni Düşün
Yağmur çiselerken pencerende beni düşün kırgın yüreğinle şafağın sancısını hissedersen benliğinde beni düşün yorgun gözlerinle *******i uykuların bölünüyorsa yüzün gülüpte gözlerin ağlıyorsa kalbin başka sevgilere açılmıyorsa beni düşün... beni düşün... düşün'ki yanında olayım düşün'ki huzuru bulayım ağlayan yanlızlığımı hayalinle paylaşayım...... Serdal Göçmen |
Sen gidince
Sen gidince... hüzün çöker sol yanima sag yanima yagmur yagar alt yanim titrer üst yanim aglar içimde çiftsiz kalir turnalar sen gidince... deniz baliksiz menekse renksiz gül dikensiz yaprak dalsiz toprak susuz gece gündüzsüz kalir sen gidince... kuyular dipsiz ferhat sirinsiz kerem aslisiz ali fatmasiz ser-dal-siz kalir... Serdal Göçmen |
Ah bir kapı çalınsa
sen olsan acı rüzgar gecede parlasa gözlerin ah şu yanlız kalbime bıçak gibi saplansan ela gözlerinle gelsen gülen yüzlerinle gelsen çıkagelsen... çıkagelsen... başını omzuma yaslayıp ....okşa.....desen ritmimiz patlasa.. sen olsan gece çıkagelsen... çıkagelsen... şu nabzımı dinlesen mırıldansan o en sevdiğin şarkını güneş olsan doğsan şafağım şafağım olsan.......... Serdal Göçmen |
Babam öleli 12 yıl olmuştu ve ben 20 yaşına geldiğimde babasız olmanın
acısını artık çok daha iyi anlıyordum. Annemle birlikte küçük ama mutlu bir dünya kurmuştuk kendimize.Mevsimlerden bahardı,sokaklarda parklarda dolaşıyordum. Bu bahar daha bir çoşkulu hissediyordum kendimi.Birçok arkadaş edimiştim.Mehmet,Can Canı'ın kuzeni Merve ve daha birçoğu... Her gün belirli saatlerde buluşup eğlenceli dakikaler yaşıyorduk.Onlarla o kadar eğleniyordum ki işe dahi gitmiyordum. |
bakma öyle sessiz durduguma yürehimde fırtınalar kopuyor sebebi ne
senin varlığın nede yokluğun sebebi benin sana duyduğum adını bıle unuttuğum..... AŞK..... |
gözlerimdeki mutluluk sadece sende kaldı,
bense mutsuzum şimdi sensiz, en başından biliyordum ayrılacağımızı, ama olurda kader seni alnıma yazar diye bekledim hergün, gündüzleri sahteydi herşey benim için, *******i sevdim ben ,seni sevdiğim gibi, herşeyi karanlıklarda anlatabiliyorum, karanlıklarda ağlıyabiliyordum, ben her gece sen diye karanlıklara sarılıyordum, şimdi ise kaçıyorum hem kendimden hemde içimde büyüttüğüm senden, gidiyorum buralardan....hoşçakal.... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:15 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.