![]() |
sevmek:
senden ayrı yasamk ise yalnızlıga mahkum olmak ise yıldızlarla konusmak,gökyüzünü seyretmekse seni coook seviyorumm sevmek: *******i uyumadan güneşim dogusunu beklemek, seni doyasıya özlemek, hayattaki herseyi terketmekse, seni coook seviyorummm sevmek: batan günesle batmak, ilk bulusma yarıne gidip ağlamak, seni kaybettiğim gecmişte aramak, yüreği söküp atmaksa ben bunları hergün yapıyorum ÇÜNKÜ SENİ COK AMA COK SEVİYORUM... |
renkler bazen bır tabloda dıle gelır.bazen cıceklerde bır anlam
olusturur.hepsının etkısı etkıleyıcısı farklıdır.en guzelı ıse yagmurun gunesle bulusmasıdır.yedı rengıde bır araya getırıp guzellıgı kusursuzlugu dıle getırır.tablodakı renkler gokkusagının ıhtısamını bır gorse renkler kendı guzellıgınden utanır.cıcekler bıle daha ıyı gorebılmek ıcın pür dıkkat ızler.tabıatdakı hersey senı tanır guzellıgını bılır.hersey kıskanır senın guzellıgını.hıc bırıde senı gormek ıstemez.ne cıcekler ne gokkus |
Nedendir bilmiyorum yüreğime wurduğun darbeler sewgimi yok etmedi...
seni sewdiğime pişman olmam gerekirken seni tanıdığım günlerime yandım hep... gözlerinden süzülen yalanları hissetmeme rağmen hala yalansız bir kaç sözün gelir aklıma. bensiz geçen günlerinde sana yalan, bana yabancı olan insanlarla birlikte olduğunu bilmeme rağmen kabullenemedim sensizliği. benim gibi düşündüğünü hissederek seni hep benim bilirdim çünkü ben seni hep swdim. herşeye rağmen ne kendime kızmaya nede sewdiğim için p |
GÜ DoĞsaydi
İÇİme Her Sabah Burkulur YÜreĞİm AŞk Bu Dersen Yalan Olur Ama AŞk Sevmektİr Dersen DoĞru Olu Şeref Yardimci |
"Seni seviyorum" ama sana anlatamiyorum. Özlüyorum ama
göremiyorum. Özlemek her seferinde aci geliyor, ağritiyor. "Sen, sevipte sevilmemenin kadar zor olduğunu bilirmisin..?" demek geliyor içimden sana. Susuyorum her seferinde. Ağliyorum sessizce.. VE sessizce seni ariyor gözlerim kalabalikta. Bir gün gelipte benim sana söylemek istedigim sözleri bana söylersin diye.Yine aci cekiyor kalbim. Yine dilimin ucunda sana söylemek istedigim her şey. Yine susuyorum ve sensizliğe her |
Unuttum sanma!
Hala içimde bir alev gibi Yanan aşksın Unuttum sanma! Sadece sözlerim unuttum diyor Kalbim hala bi unutla çırpınıyor... Unuttum sanma! Kalbim acıyor yoklugunda Sensiz her saniye ecelim oluyor Unuttum sanma! Herşeyim dedigin insan unutulurmu Avuturmu gönlümü zaman.. Söndürürmü içimdeki ateşi Unuttum sanma! Unutmak kolay degil Canından bi parçayı atmak kolay degil Zaman sadece alıştırır yokluguna UNUTTURMAZ.. Unuttum sanma! Kimse kalbini söküp ATA |
seni tarihe yazsam sıgmassın seni ufuga atsam ırak kalmassın sana
mehtabı getirsem,sana destan yazsam mehtaptan güzel,destanla anlatılamıyacak kadar anlamlısın yıkıldım elimi tut desem cok uzaksın yalnızım ve bi o kadar caresiz haykırsam adını duymazssın cunku hayatım sensiz ve bi o kadar sensiz tarihime sıgmadı degerin bende kaderime yazdım ufugum ırak geldi bende seni yüreğime attım mehtap senden çirkin,destan senden kısa geldi bende adını hayatım yaptım çünkü sen içimi kaplayan o pası sökt |
sana hayata gülümseyen gözlerle bakıyorum
renklerin diliyle konusuyorum seninle mavinin en koyusuyla yesilin en derisiyle senin sevgini kalbimde hissediyorum gözlerin masmavi sanki gök yüzü senin o masmavi gözlerin de kaybaolmak seni kalbimde yasamak istiyorum eğer bir gün gidersen arkanda kalbi paramparça olmus gözü yaslı birisini bırakacaksın |
Düşünüyorum da
Senin uğruna neler göze almışım Senin için nelere katlanmışım Senin yoluna ben bu canı adamışım Bir damla sevgi için sana yalvarmışım Meğer ne büyük hata yapmışım Yalancı bir çift göze kanmışım Kendimi hep sende aramışım Oysa hayatımın yanlışını yapmışım Kalbinde küçük de olsa bir yerim var sanmışım Meğer nasıl da aldanmışım Oof of! Ben seni yanlış tanımışım, Sen benim sevgime layık değilmişsin be gülüm..! |
o karanlık gecenin ilk ufuğunda uyandım bugün
seni dinledim kuşlardan biraz hüzünlüysede sesini sevdim kendimi avuttum şarkılarla sen gidince... gözlerini denize sakladım ışıldasınlar bana sahilde adını haykırdım martılara ezberlettim sen gidince... nehir gibi boşalttım gözlerimi kulağın çınlar diye bir de hıçkırdım ama yine hissetmedin biliyorum çocuklar gibi oturup ağladım sen gidince... Osman ÇELİK |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:04 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.