![]() |
Hastayım o huLyaLı baqışLarına
Üzme kendini canım ALLAH aşkına LaLeLer kadar güseL Yasemin kadar narin Aşığım sana anLa beni yarim... |
Seni ilk gördügüm günden beri...
Icimdeki sana olan tutku büyüyor... Elbet bir gün benim olacaksin... Ama o gün benim öldügüm gün olacak... Gözlerin dolacak.... Aglayacaksin cünkü seni böyle seven birisini bulamayacaksin bu yalan dünyada.... |
Hüzün limanından yol aldım
Gidiyorum kör karanlıklarda Ne titreyen bir ışık Nede sıcak bir nefes belirdi ruhuma Korkmaya bile cesaretim yokken Çok sevdim hemde ölümüne Sadece seviyorum meydan okuyarak ÖLÜME.......... |
Tüm dünya benim olsa istemem
Umutllarim son bulsun istemem Gönlüm huzura ersın istemem BıR gün öleceksin deselerde Aklım senden vaz geçsin istemem TUĞBAM AŞKİMM.. |
Sen özleyenlerin özleminden habersiz,
özleminle özletensin. Sen o özlenenler arasinda, en cok özlenensin. Seni göremesemde, icimde hic bitmeyecek TEK ÖZLEMIMSIN...! |
önüne geleni değil uğruna öleni sev sana bakanı değil sana tapanı sev
seni ağlatanı değil senin için ağlayanı sev ama unutma günlük değil ömürlük sev.........? |
Kader işte.....
En olmadık anda en olmadık insanı Seçti gönlüme........ Yasakların en yasağını.. İmkasızların en imkasızını ... Elimde olsa söker atarım içimden.. Bir dahada anmazdım adını... Ama insanın elinde değilmiş aşk.. Büyük konuşmuşum ben aşık olmam diye.. Aşklar yalan, Olurmu insan insana köle diye.. Ama öyle değilmiş işte.. İnsan aşık olunca anlıyor aşıkları... Ben aşığım hemde sırılsıklam... Ben seviyorum hemde ölesiye.. Ama anlayan yok ... Gören yok.. Duyan yok.. |
Unutamam seni hiç bi zaman
Sensizlik ÖLÜM benim için Ben ise hergün ölüyorum SEVGİLİM Sense uzak çook uzaakta Hayalimdin hergün düşünürdüm seni Aklımdan çıkmazdı o asil yüz Ama sen sevmeyi bilmezdin SEVGİLİM Oysaki ben ölürdüm senin için Özlemim acı bekleyişim kederdi Sevgin kanserim aşkın ecelimdi Bakışların ölümüm sevincin kefenimdi Mutluluğun kefenim olsa yinede vazgeçmem -_-_-_-SEVGİLİM_-_-_-_- |
Sen yanımda yokken, Bahçemde çiçek acmıyor
Sen yanımda yokken, Yağmur yağmıyor Sen yanımda yokken, Yıldızlar çıkmıyor gökyüzünde Sen yanımda yokken, Doğan güneş dünyayı ısıtmıyor Sen bir gün çıkıp geldiğinde bahçemde çiçekler açıyor sen geldiğinde yağmur yağıyor çiçeklerimi doyuruyor sen geldiğinde yıldızlar çıkıp hiç parlamadıkları kadar güzel parlıyolar sen geldiğinde güneş çıkıp çiçeklerime vurup güneşe doyuruyor VE Sen geldiğinde gönlüme su serpiyosun, içim yeşilleniyor taze bir fi |
sadece bi okul aşkıydı dallardan düşen sarı yapraklar gibi veda eddi
sadece bi okul aşkıydı rüzgarla birlikte yol alıp gitti sadece bi okul aşkıydı okulla birlikte dönmemek üzere GİTTİ......... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:12 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.