![]() |
DÜnyada ÜÇ Şeyİ Sevdİm.senİ,gÜlÜmÜ,geÇmİŞİmİ,senİ Sevdİm AŞkimsin
Dİye,gÜlÜmÜ Sevdİm GÜzel KoktuĞundan,geÇmİŞİmİ Sevdİm Senİ TanidiĞimdan Herzaman BekleyeceĞİm |
Biliyormusun sana bir itirafım olacak
Günlerden bir gün, Hani seni gözlerde arardım ya Ama daha çok kuşların gülücüklerinde bulurdum. Anımsıyor musun o imalı bakışlarımı Onların hepsi sevgi beslemekti karşımdakine Dalgalar estirmek denizlerinde Uçmak buralardan başka dünyaya Ve senin aşkını bulmaktı;gaye''m... Yine gecenin birinde uykunu bölersem Sadece bir rüyaydı deme kendine Ben yaşıyorum, seninle ... |
uzak diyarlardan gelen bir yabancımı?yoksa yanımda olan ama hiç
farketmediğim birimi?aşkmı?yoksa dostmu?ne bilmiyorum,bildiğim bir tek şey var huzur.başımı omzuna dayayıp hiç düşünmeden ağlamak.sorgusuzca,hesapsızca sevmek..belkide mutlu olmak hiç olmadığım kadar.paylaşmak belki hayata dair ne varsa.belkide kavga etmek kırmadan incitmeden.belki bir simidi bölüşmek bir bardak çayla.çocuklar gibi gülmek yada.aradığım ne?belki bir avuc mutluluk... bir damla hüzün,yaşanması gereken herşey.a |
Sevdiğini bilmiyordum dedin.
Anlamak için birkere bile bakmadın ki gözlerime Arkamdan ağladığını görmedim dedin Giderken dönüp baktın mı ki bir kere yüzüme.. İnanması güç de olsa güvenmiştim sana Yapmaz dedim o farklı o kandırmaz o aldatmaz beni Ben mi saftım göremedim ,anlayamadım yoksa sen miydin kendini küçük bir çocuk gibi masum gösteren? Unutamadığın biri var mı diye sordun Olsaydı şuan bana hak verirdin dedin Artık var Ve haklısın hak veriyorum sana şimdi Korkuyorum. |
Hep kurtulmak isterdim yanlızlığımdan
Beni bırakmayan karamsarlığımdan Ben kurtulmak isterken ayaklarıma sarılan korkularımdan Yarına hep umutla bakmak Sevmeye hep güzel bakmak İsterdim elbet günün birinde mutlu olmak Herkes gibi aşka inanmak Sen beni harabeye çevirmeden önce İsterdim bende günün birinde sevmeyi Sonunu hiç düşünmeden |
Ankara Ve Sen Yasak AŞkim
Ne Senİ Nede Ankarayi Unuta Bİldİm Hanİ İlk TaniŞmamiz Varya Kizilay Meydaninda SoĞuk Bİr KiŞ Sabahi Sankİ Kizilay Meydaninda Bİrtek Sen Ve Ben Vardim Bİrde Tabİat Ana O An AŞik OlmuŞtum Sana Tipki Bİr Ceylan Gİbİ Bakiyordun Oysa Ben Kendİmden GeÇmİŞ Sadece GÖzlerİnde AŞki YaŞiyordum |
Gözlerine bakardım eskiden
sonra dalıp giderdim gözlerine bakarak hayal kurardım sen ve ben o hayalin kahramanlarıydık. seni ne çoook özledim bir bilsen *******i seni düşünürken uyuyamıyorum seni düşünürken hep ağlıyorum havaya bakıyorum kapkaranlık bir hava bizim kaderimizde böyle mi? diye düşünüyorum. yine ağlıyorum ama sana değil kaderime ağlıyorum çünkü seni benden aldı, çünkü kader beni kandırdı, çünkü senin, beni sevdiğine inandırdı |
bu sabah her sabahtan farklıydı
sensizliğin bıraktığı yara vardı yüreğimde belki sevmemiştin beni ama ben sevmiştim seni sen bil bunu bana o yeter sen sevsende sevmesende seveceğim seni ölümüne şimdi ayrı kaldık belki sen acı çekmiyorsun mutlusun belki de ben ise bu sabah sahildeyim yine her zamanki yerimizde seni bekliyorum yine belki gelirsin diye bana dönersin diye şimi senden kalan tek hatıra kolumdaki 3-5 faça o da senden bir iz kaldı bana sen hep kalbimdesin bunu sakın U |
SEVGİ EMEKÇİSİ
Sevdim hüzün bulutu gözlerini, Bin bir renk, duygu ışıltısı yansıtan, Engin derin bakışlarını sevdim. Gönül kıyılarında sevgi ırmağını, O ırmağın serinliğini, Ilık meltemlerde sessiz sesini sevdim.. Düşündükçe seni, Duygu seli yumuşacık yüreğini, Kızıl sarı özlemlerini, Kırılgan umutlarını sevdim. Kekremsi karanlık *******de, Sokak lambaları misali, Aydınlık taşıyor gözlerin ruhuma. Ben senin sevgi ışığını sevdim. Sarmaşık güller doladım, siyah duygularına, |
Yağmurdan sonra buğulu camlara titreyen ellerimle yalnızlığımı
yazdım. *******de yalnızlığıma gündüzlerde karanlığıma şiirlerde mısralara seni istediğimi yazdım. Sensiz geçen her güne yalnız yürüdüğüm yerlere elimdeki sigarayla vefaızlığını yazdım. Yalnızlığa terk edildiğim kişiliğimi unuttuğum yüzümü göeremediğim aynalara seni sevdiğimi yazdım. Yaş toprağa ıslak caddelere gök yüzünden düşen yağmur damlalarına birgün döneceğini yazdım… SEVDİĞİME... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:24 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.