![]() |
Vakİt Gece Yarisi Ben Hala Senİ DÜŞÜnÜyorum
YaŞli GÖzlerİm Yollarda Senİ Beklİyorum Hafİf Bİr RÜzgar Esİyor Senden Bana AnlayamadiĞim Sadece HİssettİĞİm BİrŞey Sik Sik YaŞiyorum Aslinda Bunu Sen OlmadiĞinda Hep Senİ DÜŞÜnÜyorum ******* Boyu SensİzlİĞİ YaŞiyorum Zaman GeÇmek Bİlmİyor Hasretİn İÇİmde İyİce BÜyÜdÜ Çok Özledİm GeleceĞİn GÜnÜ Beklİyorum... |
Yİne Yalniz *******deyİm
Ansizin Daliyorum Uzaklara Senİ Ariyor GÖzlerİm Sonra GÜlÜŞÜn Gelİyor Aklima Animsiyorum O GÜnlerİ Bİrden HÜzÜnlenİyorum Hatirlar Da Sariyor Bedenİmİ Özlemİn Heryer Karanlik Sankİ Ben Varim Ama Sen Yoksun BİrgÜn GÖzlerİmİz BuluŞursa DÜŞlerde Tek SÖzÜm Sana Hep Kal Yanimda Gİtme...... |
Bİr DÜŞ Gİbİ BaŞladin İÇİmde
Hayallerİmde GÖrdÜĞÜm HİssettİĞİm AnimsadiĞim Bİr Meleksİn Bende Adin Kalbİmde Sakli Sen Benİm İÇİmde Yanan Alev Benİm Yalnizlik Selİmsİn GÖzlerİmİn GÖrdÜĞÜ En GÜzel Ansin Sakin Karanlik ******* Bİzİ Ayirmasin Mevsİmler İnadina YaŞayalim Sevgİmİzİ YÜreĞİmİz De Bİr GÜn Uzaklara DÜŞsekte Umutma Kİ Ayri Deİl Yollarimiz Ayni Nefesİ AldiĞimiz SÜrece Kalbİm Senİ Hep Anacak Ve Ne Zaman İÇİnde Benİ DÜŞlersen RÜzgar Olup Esİcem Sana DoĞru Dostum |
YaŞiyorum Hayalİnle O SoĞuk *******de YokluĞunu
HergÜn Hasretİnle Yaniyorum Sankİ Kendİnİ O Kadar SevdİrmİŞsİn Kİ Senİnleyken DoĞuyorum Yenİden Sen Benİm İÇİn VazgeÇİlmezsİn Kİ Sana Senİ Sevİyorum Dİyebİlmek Sevgİlerİn En GÜzelİ |
Mutluluktu Adi YaŞanan GÜzellİklerİn
AŞkti Adi Kalplerİmİz BİrleŞtİren Sevgİydİ Adi PaylaŞtikÇa ÇoĞalan Ve Sendİn Benİ Sevgİnle Saran Hayatima IŞik Olan |
GÜneŞ DoĞuyor Sabahin İlk IŞiklariyla
Denİzler Yİne Bulutlarin MavİlİĞİ İle Dalgalaniyor RÜzgar Esİyor YÖnÜnÜ Bİlmeden Sebepsİzce Yİne Yapraklar DÖkÜlÜyor Bİr Mevsİm Daha GeÇtİ Sonunu BİlmedİĞİm Bİr Zamanda YaŞiyorum AmaÇsizca |
YÜreĞİmdekİ Denİz Dalgalaniyor
İÇİmde Yİne Hakİm OlamadiĞim Bulutlar GÖzlerİm Senİ Ariyor DÜŞlerde Bİr RÜzgar Gİbİ Esİyorsun İÇİme Kapiliyorum Galİba O Tatli BakiŞina Nerden Estİn İÇİme |
ÖZLEM BİR YAĞMUR GİBİ YAĞIYOR ÜSTÜME
DAMLALaR YÜREĞİME VURUYOR GECENİN KARANLIĞINDA BİR BAŞIMAYIM ŞİİRLER HAVALANIYOR KUŞLAR GİBi ŞARKILAR AĞLIYOR YOKLUĞUNA BÜTÜN RÜYALARIMDA HAYALLERİM DE SEN GÖZLERİM KAPANIR KAPANMAZ GÖZLERİN YAKLAŞIYOR SONRA BİR RÜZGAR ALIP SeNİ BENDEN UZAKLARA GÖTÜRÜYOR SENİ ÇOK ÖZLEDİM ........ |
Denİzler Durulmaz Dalgalanmadan
******* Olmaz GÜndÜz Olmadan Gelİncİkler AÇmaz İlkbahar Gelmeden Yildizlar IŞildamaz Kİ GÖkyÜzÜ GÜlmeden Anla Artik SevdİĞİm Bu YÜrek Yapamaz Sen Olmadan |
GÜnlerİm Sensİz GeÇİyor O SoĞuk *******de
ÜŞÜyorum Hasretİnle Ne Olur Tut Ellerİmİ Laleler Soldu Bak GİdİŞİnden Sonra CÜmleler Yetmİyor Kİ Sana Hasretİmİ Anlatmaya ÜzgÜnlerdeyİm Yİne Bahari Bekleyen KuŞlar Gİbİ KurduĞum Hayalİm YÜreĞİmde Sevgİnle Yolunu Beklİyorum |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:13 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.