![]() |
Dönüş
Çok oldu değil mi? Ya da çok geç kalındı. dönüşe giden yol. Beklenildi. olduğu gibi yaşamın içinde, günün sıradanlığında, Belki de Bir bardak su içimine kadar. Ama özlenildi bir umutla, özlenildi bir çırpıda özlenildi bu dönüşe giden yol varılana dek... |
Dönüşü Olmayan
Sen misin neşemi götüren zalim Senin de bugün son gülüşün olsun Aşkımı burnumdan getiren zalim Dönüşü olmayan gidişin olsun. En kötü günümü arattın bana Ne benli hayalin nede düşün olsun Melekten bir şeytan yarattın bana Dönüşü olmayan gidişin olsun. Kimseden merhamet dilenmemiştim Kapımda dilenmek son işin olsun Kimseye ah edip ilenmemiştim Dönüşü olmayan gidişin olsun. Ben aşkın narına yandım seninle Mum gibi eriyip sönüşün olsun Gözyaşın ismimi yazsın diline Dönüşü olmayan gidişin olsun. Hıçkıra hıçkıra çığlık çığlığa Martılar misali ötüşün olsun Peşimde koşuştur soluk soluğa Dönüşü olmayan gidişin olsun Sarhoşa meze ol meyhanelerde Günahkar ellerde bitişin olsun Enkazın bulunsun viranelerde Dönüşü olmayan gidişin olsun |
Dönüşü Yok Bu Ayrılığın
Unutmaya çalışacağım Ellerini, gözlerini, gülüşünü, Öpüşünü ve seni seviyorum deyişini.. Kapatın artık bu aşkın tüm kapılarını, Başkasını sevmese de bu gönül Hasretinle yaşamaya alışır Unutulman imkansız olsa da İmkansızı başarır Bir gün beni ağlarken görürsen Anla ki imkansızı başarıp, Seni unuttuğum için Sevinçten ağlıyorumdur! Çünkü imkansızımsın ve Ölene kadar da öyle kalacaksın! Mutlu kal kalbimdeki kor ateşi sönmeyen yaram.! |
Dört Duvar
Yalnız olunca dört duvar arasında Birde adım atıysa ölüm yolculuğuna Bir seven istiyor insan Candan bir dost Bir sevgili Bir arkadaş arıyor derdine ortak Acıyı paylaşmak istiyor insan Sanki azalacakmış gibi Belki bir parça umut arıyor Ya da tebessüme değer bir ışık Yalnız olunca dört duvar arasında Birde adım attıysan ölüm yolculuğuna Sıcak bir nefes arıyor insan Düşünenim var diyebilmek için Bir zil bir telefon bekliyor Küçük bir umut ışığı görebilmek için Bir seven istiyor insan… |
Dört Arkadaştık
Esmer işveli Güler Çocuklara izmarit toplatmış Çiftlik'teki tren yolundan Bir de kızgın ki sormayın Dibine kadar içmişler diye Bir sigara yakar da atarım bazen ...........tren yolundan geçerken Raylar Güler'i özlemiş ..........Güler'den haber yok.. Güler yıldız yıldızdı ulaşılmaz Dili küskündü anlaşılmaz Bir ışıltı vardı büyülü gözlerinde Baktığını aşık yapardı. Enson Denizli Yurdu'na gitti, sürgüne. Sonra kaçtı dediler Bir zaman sonra haberi geldi İzmir'de kuytu bir yerde.. Süreyya'nın saçları süpürge Renkli renkli örükler Artist gibi kızdı Biraz mağrur, biraz ince. Annesi pavyonda, babası nerde Süreyya'yı vermişler yurda Okusun adam olsun diye.. Güzel oynar Süreyya .......kıvrak kıvrak.... Bir de dilinde yarım yamalak şarkılar ..........aklımda kalan. Yıllar sonra Bir gazetenin orta sayfasında .........çıktı haberi.... "Güzel Süreyya neden intihar etti" Bir ben kaldım şimdilerde Bir de Asiye köpük köpük İçimizde bir burukluk Güler'le Süreyya'nın yokluğu......... |
Dört Duvar
Yalnız olunca dört duvar arasında Birde adım atıysa ölüm yolculuğuna Bir seven istiyor insan Candan bir dost Bir sevgili Bir arkadaş arıyor derdine ortak Acıyı paylaşmak istiyor insan Sanki azalacakmış gibi Belki bir parça umut arıyor Ya da tebessüme değer bir ışık Yalnız olunca dört duvar arasında Birde adım attıysan ölüm yolculuğuna Sıcak bir nefes arıyor insan Düşünenim var diyebilmek için Bir zil bir telefon bekliyor Küçük bir umut ışığı görebilmek için Bir seven istiyor insan… |
Dört Harflik Kelime
Dört harflik bir kelime, Dilim kilitleniyor, söyleyemiyorum. Doğduğumdan beri benimle, Şimdiden sonra benim değil. Dört harflik kelime... Kalbim acı acı haykırıyor, Bütün benliğimi yavaş yavaş siliyor, O acı çığlık, O dört harflik kelime... Anlatılmaz bir dünyanın içinde Mutluyduk, O gitti. Ben kapının önüne kondum. Duygu sellerini yaşadığım, Dört harflik o kelime yaptı. Anlattığı masallardaki gibi Kanatlarını takıp bir çırpıda gitti. Dört harflik kelime... 'Gitme' dedim. 'Gitmeliyim' diyemedi. Gözlerine son bir defa bakıp O dört harflik kelimeyi haykıramadım. Artık soğuk odamdaki Hayal arkadaşlarıma fısıldıyorum, Dört harflik kelimeyi... "BABA"... |
Dört Mevsim Özlem
Gözlerimde özlem çiçekleri ; Salar kokusunu ilkyaz sessizliğine, Bırakırken damlalarını ağlamaklı, Neredesin? İpince bir yaz yağmuru ; Kalbimin gizeminden usulca, Çiselerken aklımın yetmezliğine, Neredesin? Arsız rüzgarı hazan'ın ; Ürpertir benliğimi umarsızca, Sürüklerken gazellerini dalgın çınarın, Neredesin? Yine bir kış güneşi ; Sırtında gecenin günahlarıyla, Doğarken isteksizce karın apaklığına, Neredesin? |
Dört Yapraklı Çiçek
Çıkamaz çocukluğundan dışarı Kimse. Oynamamız bundandır. Kara toprakla binlerce yıl. Çıkamaz çocukluğundan dışarı Kimse. Bundandır sevmemiz kiraz ağaçlarını. Çıkamaz çocukluğundan dışarı Kimse. Kardeşliğimiz bundandır Mavi sularla binlerce yıl. Çıkamaz çocukluğundan dışarı Kimse Bundandır inanmamamız Kocaman bombalara. |
Dörtlük-4
Ne hoş sevgiliyle rakı paylaşmak Her yudumda biraz daha yaklaşmak Duygu denizinde kucaklaşarak Özlenen doyuma özde ulaşmak |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:43 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.