![]() |
Öyle Değil mi?
güneşin batışını seyretmedim yıllardan beri hiçbir güzel tutmadı elerimi kış aylarında hep üşüdü deldi ceplerimi hiç çıkmadı hayalimde kaldı o güzelin elleri keşke uzatsaydı bırakır mıydım bir daha? el ele dolaşsaydık inan ki doyamazdık birbirimize hem de ömrümüz boyunca öyle değil mi? 10.02.2005 Hüseyin Erdoğan |
Öylesine Alıştım ki Sana
bir gün buralardan kimseye haber bırakmadan çekip gidersem diyorum acaba! sensiz kaybolur muyum? öylesine alıştım ki sana eğer dermansız kalıp da yüzemezsem senin sevgi okyanusunda kulaç atamayıp da boğulur muyum dalgalarında? hayatım senin üzerine kurulmuş durumda çöker miyim yoksa senin yokluğunda? sen bir ışıksın *******ime bile gündüzleri de kalır mıyım karanlıklarda? korkar mıyım kesik kesik uykularımda çıldırır mıyım seni göremezsem rüyalarımda? işte bütün bu sorulara cevap aramaktansa ben de sana yapıştım sana kaynadım adeta bir gölgen gibi olacağım sana ömrüm boyunca mutlu olur musun beni her anında yanında bulunca? 08.11.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Öylesine Bir Sevda ki
Sen o kadar güzel bir kadınsın ki Hiç solmayacak bir baharsın sanki Her mevsim rengarenk açarsın bana Diğer mevsimler hiç uğramasın sana Sen bahçemde gonca güller olsaydın Ben seni her gün dalında koklardım Bil ki Allah'tan korkmasaydım canım İnan tanrı diye sana tapardım Seninle dopdolu şu kalbimdeki Yangın alevleniyor günden güne Öylesine bir sevda ki bendeki Bitmeyecek inan mahşerde bile... Hüseyin Erdoğan |
Öylesine Zarifsin ki
Akdeniz yüreklisin sen sıcaklığını alırsın Güneş'ten öylesine zarifsin ki gerçek prenses sensin inan ki o kadar duygu yüklüsün ki güzel bir aşk şiiri gibi keşke sana nefes olsaydım sen de tek beni solusaysın ben de senden hiç ayrılmasaydım o güzel gözlerinde uyku olsaydım ******* boyunca seninle uyusaydım ya da bir daha uyanmasaydım sevgi dolu kalbinde ben olsaydım sevda denizimde seni boğsaydım benimle sağlıklı mutlu umutlu yaşasaydın keşke ömrümce ömrüne ömür katsaydım ölürken bile tik tak hep seni atsaydım 05.05.2005 Hüseyin Erdoğan |
Özel Sözler-1
'Zifiri *******de bile uzaktan da olsa pırıl,pırıl yanan ışığımsın...Ömrüm boyunca hiç sönme,beni karalıklarda bırakma sakın...' 04.05.2006 Hüseyin Erdoğan 'Sen benim gönül ırmağımın şırıl,şırıl akarak döküldüğü tek okyanussun...Sen de beni o muhteşem sevginde boğ ne olursun...' 04.05.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Özel Sözler-10
'Bir gün dizelerimde göz yaşlarımı bulursan eğer,bu benim hasretimdendir deyip de,ekranında olsa da o harika ellerinin sırtıyla siliver...' 21.06.2006 Hüseyin Erdoğan 'Sevdan beni buralarda yakıp kavursa da,ömrüm boyunca razı olurum buna...Yeter ki sen de bir çaba göster kavuşmak için bana...' 21.06.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Özel Sözler-2
'Sen benim yılın dört mevsimi baharımsın...Her sabah benim yüreğimde farklı renklerde açarsın ve de her gün değişik kokarsın...Bil ki ömrüm boyunca bende bir tek yaprağın bile solmadan kalacaksın,sen gönlümün eşi,kalbimin güneşi olarak yaşayacaksın...' 17.05.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Özel Sözler-3
'Sen benim yüreğime öyle bir ateş düşürdün ki,hasretinle yanıp kavruluyorum günden güne...Ya gel yanıma,alevlenen yangınımı söndür,benim yüzümü güldür,ya da her gün bin defa yerine,uzaktan da olsa,beni kalbimden uzun menzilli bir silahla tek kurşunla vurarak seninle birlikte bir defa da öldür...' 18.05.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Özel Sözler-4
'Sen benim dünyamı pırıl,pırıl aydınlatan ışığımsın...Ömrüm boyunca hiç sönme sakın...Bir gece dahi olsa ışıldamazsan eğer,bil ki koskocaman bir hayat mutluluğu tadamadan,heyecanları yaşayamadam ve de paylaşamadan sona erer...' 23.05.2006 Hüseyin Erdoğan 'Sevmek ve sevilmek fiillerinin şimdiki zamanını sen bana,ben de sana ezberlettik adeta...Sakın ola ki,geçmiş zamanlarını ölünceye değin bir kez bile olsa da mırıdanmayalım dudağımızda...' 23.05.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Özel Sözler-5
'Sevmek ve sevilmek fiilleri,bu güne değin yer yüzünde kullanılmış olan ve de günümüzde konuşulmakta olan bütün dillerdeki en önemli ve de en değerli iki fiildir...Yarınlarda,ahlar,vahlar çekip dövünüp durmaktansa,bu gün her iki eylemin de şimdiki zamanını ezberlemek ve de kıymetini çok,çok iyi bilmek gerekir...' 25.05.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:06 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.