![]() |
İnansam mı Acaba?
Otuz sekiz yaşında Muallim,olgun biri Sevdiğini söyledi İnansam mı acaba? Şiirime bayılmış Kalemime hayranmış Her öykümü okumuş İnansam mı acaba? Yalnızlıktan bunalmış Acılardan kaçanmış Mutluluğu ararmış İnansam mı acaba? Kalbi temiz,yok kiri Açık sözlü,mert biri Sevdiğini söyledi İnansam mı acaba? (28.03.2007) Şahin Ertürk |
İnatla Seveceğim-2
Çok geliyorsun üstüme çok Ayrılmamız için neden çok Bu aşktan pes etmeyeceğim Seni inatla seveceğim (13.01.2006) Yeni Şahin Ertürk |
İnatla Seveceğim
Sen ne dersen de Ben,bildiğimi yapacağım İnatla seveceğim seni Delice seveceğim seni Çılgınca seveceğim seni Adına şölenler düzenleyeceğim Klipler çekeceğim Kitaplar çıkaracağım Dağa,taşa...Köye,kente Adını yazacağım Seni tanıyan,tanımayan Tüm insanlara zorla İsmini ezberleteceğim Radyolar,Televizyonlar Senden bahsedecekler Medyakolik olup çıkacaksın Sen ne dersen de Ben,bildiğimi yapacağım Bıkmadan,usanmadan İNATLA SEVECEĞİM SENİ İNATLA SEVECEĞİM SENİ (20.06.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
İnatla,İnançla Seveceğim
Sen beni sevmesende Kalbinde Ufacık bir yerim olmasada Ben seni İNATLA SEVECEĞİM Kalbime MIH gibi Çakacağım sevgini Çıkmayacaksın Çıkamıyacaksın İşte sana ŞAİR SÖZÜ Sen beni sevmesende Aradan 1000 yıl geçse bile ŞAİRİN Toprak oluncaya kadar Bu kalpte kalıcı olacaksın ADAM GİBİ ÇIKARSIZ,RİYASIZ SABIRLA,İNANÇLA İNATLA SEVECEĞİM seni Haberin olsun? (21.02.2007) Şahin Ertürk |
İnitikalar Var
Bitti diyorsan sen,bu aşk masalı Bitmedi güzelim,intikalar var Bu kadar kolay bırakmaz yakanı Yaşanmış güzellik,hatıralar var (13.09.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
İnsanlık Ölmüş
Belediye otobüslerinde Trenlerde Vapurlarda Metrolarda İnsanlığı aradım Bulamadım malasef DANA gibi gençler Kasılmışlar koltuğa Kucağında bebekle Aanalar,bacılar Bastonuyla dedeler Sıkış,tepiş ayakta? Kimse,kimseyi takmıyor? Kimse,kimseyi saymıyor? Altta kalanın Canı çıkıyor? Sevgi,saygı KARABORSA? İnsanlığı aradım İstanbulda,Levent te Taksimde,Beşiktaş ta Bulamadım malasef? Allah rahmet eylesin Ölmüş Anadoluda kalmış Benim bildiğim insanlık (23.06.2006) İstanbul Şahin Ertürk |
İslam Köylü Süleyman
Allah,Kitap diyordu Vatan,Bayrak diyordu Halkı böyle uyuttu İslam köylü Süleyman Siyasetin FOSİLİ Hortumcuydu yeğeni Bukelomon gibiydi İslam köylü Süleyman Geçti artık modası Yalakanın maşası Amerikan UŞAĞI İslam köylü Süleyman Belli artık bunadı Feryatları duymadı Müslümanı dışladı İslam köylü Süleyman Kalbine şeytan girdi Baş örtene saldırdı Belli etti rengini İslam köylü Süleyman Sosyetenin İMAMI Dün dündürün MİMARI Belki gitti İMANI İslam köylü Süleyman AH lar aldı mazlumdan Hesap zordur RİYA dan Nasıl çıkar MİZANA İslam köylü Süleyman (12.05.2006) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
İstanbul'a Bereket
İstanbul'a bereket getirdim İki gündür yağmur yağıyor Barajlar doldu,taştı İnsanlar sokağa çıkamıyor Beşiktaş sular altında Levent'te göz,gözü görmüyor Emirgan da ağaçlar yıkıldı Sarıyer yolu trafiğe kapandı Yıl ikibin bir Ağustos'un yirmisi Hayat durdu Trafik kilitlendi İstanbul'a yağmur yağıyor İstanbul'a bereket getirdim Şahin Ertür |
İstanbul Adlı Sevdam
Sarıyer'i dolaştım Martıları seyrettim Hiç böyle görmemiştim İstanbul'u sevimsiz Şöyle,böyle anlamsız Bir İstanbul akşamı Dalıp gittim boğaza Umutlarım çıkmazda Sarıyer'den kavağa Gel gitler'den bıkmadım Son vapur seferinde Battım kaldım sulara Rastlamadım birtanem Senin gibi bir yüze Göz yaşımdan kabardı Koca deniz Marmara Bir Eylül akşamında Sevdiğimi vermedi Çöküşümü seyretti İstanbul adlı sevdam Dün böyle bitti benim İstanbul adlı sevdam Aşkımdın,İstanbul'um Mutluluğum olmadın Bir daha gelmem sana Bağlasanda kalmam sende Mazide artık benim İstanbul adlı sevdam (BOYALI DÜŞLER adlı 4.ncü şiir kitabımdan) Şahin Ertürk |
İstanbul dan Yar Geliyor
Mutluluktan uçuyorum Dünya bana dar geliyor Bulutlara çıktım bugün Yıldızlara hakim benim İstanbul dan yar geliyor (23.05.2007) Şahin Ertürk |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:08 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.