![]() |
Gözlerİm
Bilinmese de içimdekiler yüzümdeki tebessümden Dilimdeki acı ve tatlı sözlerden Saklıyamam tek birini kimseden Çünki okunuyor herşey gözlerimden Bakınca belli olur hislerim Odaklaşmış acılar, özlemlerim Gizliyemem, oradadır sevdiklerim Kalbimin aynasıdır ela gözlerim |
Dua
Beni sevseydin eğer sen bir yudum Ben hiç perişan olurmuydum böylesine Ararmıydım gözlerini yabancı gözlerde Ellerim titremezdi, üşümezdim Yanarmıydım sensizliğe bukadar İstermiydim yıldızlara ulaşmak, sen sanıp Çaresizliğime çare bile aramıyorum artık Kimseler tutamıyor yerini,istemem Bağrım hasretinle yandıkça alev alev Bu yangını söndürmek boşa çaba El açıp yalvarıyorum sadece Allah'ıma O'nu bana ver rabbim ne olur Ya da beni bir an önce al yanına |
Dertlİ
Bu günüm dertli geçti Hangi günüm dertsiz ki Tutmadı yar'im elden Tutmayan eller gibi Kime söylesem bilmem Kime döksem içimi Sevmedi yar'im beni Sevmeyen eller gibi |
Çildiracaksin
Bir gün bana sorular soracaksın Ve ben Hep suskun kalacağım Çıldıracaksın |
Rüzgar
Güz de esersin, bahar da esersin Gönül de gezersin, göz de gezersin Elleri tutar, birbirine kenetlersin Seven yürekte samyelisin, sıcacık Sevgi bilmeyene kuru ayaz gibisin Bazen hiç haber vermezsin Savurursun, fırtınaya dönersin Aşk denilen deli rüzgar Söyle, sen neye benzersin |
Yolunuz Açik Olsun
Yalan söze kananlara Düşmanı dost sananlara Günahlara koşanlara Yolunuz açık olsun Söylemiştim günah diye Sordunuz, sen kimsin Allah bir, hamdolsun Yolunuz açık olsun Kalp'leriniz nasır tutmuş İnsanlığınız kaybolmuş İyilikler mazi olmuş Yolunuz açık olsun |
Gül'ün Dİkenİ
Güzeldir kırmızı gül'ün goncası Diken'i batar yüreğe, o'da cabası Öyle güzeldir ki sancısı Kapanmasa da yıllarca yarası Hatıradır, unutulmayanın sevdası |
Duygular
Duygular deli deniz gibidir Ne zaman kabaracağı hiç belli olmaz Bazen haber verse de Bazen habersiz fırtınalar koparır yürekte Kapılırsın dalgalara, boğuşursun Ya kurtulursun Ya da boğulursun |
Rüya
Yoktur çaresi bu ayrılığın Yoktur ilacı bu yalnızlığın Işıkları söndürmüş, zifiri karanlığın Sebebi oldu senin vicdansızlığın Kuytulara sığınmış gözlerim, ağlamaktayım Hançer'i yemiş yüreğim,kanamaktayım Gördüğüm her güzeli sen sanmaktayım Ne yazık ki sadece rüya, uyanmaktayım |
Kelİme Yok
Sevgilim, seni çok seviyorum Kelime yok Yok işte anlatmaya Ne zamanım, ne sabrım Ne de gücüm var sensiz olmaya |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:59 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.