www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Hayat Dersleri (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=342)
-   -   Güzel Sözler... (https://www.cakal.net/showthread.php?t=93513)

KoJiRo 10-24-2007 10:50 AM

Tipimizmi Var Kız tavlayalım,Paramız Mı var Harley Alalım Bizim Sizlerden tek Farkımız Deli Kanlı Olmamızdır.

Bizim Fakirlikten Kesemediğimiz Kirli Sakallarımız Şimdi Zengin Çocuklarına İmaj olmuş

Seni Sevdiyse Kalbim, Sana Yetimdir. Yalvaramam Aşkım, Asaletimdir.

Yalnızlığa atıp gitti dost diye bildiklerim. ******* bile satıp gitti tükendi ümitlerim. Beni terkedipte başkasına gönül verenin. Zehir edecem hayatını bensiz mutluluğa erenin....

Bilinenlerin içine bilinmeyeni koymak ne güç; söylenenlerin içinden söylenmeyeni seçmek ne müskül; yürüyenlerin arasindan durani, gidenlerin ardindan geleni tefrik etmek ne zor /

Alaca Karanlıgı Sevmem Ya Gündüz Olmalı Ya Gece Kurşun ya Tam Anlın dan Vurmalı Ya da Namluda Kalmalı Yar Dedigin Ya Tam Sevmeli Yada Çekip Gitmeli

Bizler umutsuzluğun olduğu yerde , umudumuzu kaybetmeden yürümeyi biliriz.Her yürüdüğümüz yolda Çakıllar , her durduğumuz yerde Çakallar olsa ne yazar! Ya ölümüne Severiz , yada tek kalemde Sileriz!

Nereye Saklarsın yıkılmış bir aşkı, Nasıl fizlersin Yüregini ? Gözlerin seni , seni ele verir utanır sevişemessin. deli gönlüm aşık oldu al kendini durma git! Sonbahar biter kış yine gelir beni kendime bırak öyle git!!

Bİr GÜn Sevgİlİm Olursa Anam Gİbİ Sever Allah Gİbİ Taparim DudaĞinda Ruj Arkasinda PuŞt GÖrsem Allahima Benzİn DÖker Yakarim...

*******İ Gelme Jİlet Tutarim Uzatma Kollarini Sanada Atarim Senİn İÇİn AĞlar Kendİmİ DoĞrarim Dedİmya AŞkim Ben Psİkopatim

ÇekmİŞ Esrari Kafasi Dumanli GÖzlerİ Kanli Kolunda 3-5 Cm Jİlet Yarasi Oda Bu Kahpe DÜnyanin Son Hatirasi...

ßiz Elleri nasırLı ANALARIN,MANGAL yürekLi ßAßALARIN evLatLarıyız,Sevdikmi öLümüne Kadar Severiz SiLdik mi Ahirete Kadar SiLeriz..!

KoJiRo 10-24-2007 10:51 AM

BiZ Biz Olduğumuz İçiN sevildik Geride Üç Beş Kişi Kaldık Ama İçimiZ rahat..Kralının Başından Taç aldık,Kral Olmayanın başıan tac taktık İşte En buyuk HatayI bIZ bURDA yAPTIK...

Cenazemi Meyhanede BulmusLar su yerine rakıyLa yıkamısLar imam yerine müslüm babayı cagırmıslar KURAN yerine isyankar parcasını okutmuslar bütün bunların sebebis sensin (kelebek)

ßeLki ßarßourumuz yOq. ßeLki TimßerLand'larimiz yOq.. ßeLki Kredi KartLarimiz yOq.. ßeLki yaLaka ArkadaSlarimiz yOq.. ßeLki KameraLi teLefonLarimiz yOq.. Ama; ßu aLemde Her Zaman $heKLimiz Var.. İnsanLari KuLLanarak $hekiL yapiLmaz !

Biz KimLeriz? Diye Sorma, Biz Hayata Boş VermişLerdeniz. Hayat Nedir? Diye Sorma, Biz Hayat Deryasinda YüzenLerdeniz.Bizi Arama Lüks MeyhaneLerde, Biz Dost Şarabı içenLerdeniz.Bize Dost, Arkadaş Nedir Diye Sorma, Biz OnLar için öLüme GidenLeriz

Bizde Satılık Arkadaş Kiralık Kanal Parayla Kral Olmaz..! Biz Onurumuz İçin Ölür İtibarımız İçin Yaşarız..! Bizde Sadakata Şart Koşulmaz, Hiç Bir İhanet Cezasız Kalmaz, Kalmayacaktırda..! Biz Burdayız; Dostumuz Az, Düşmanımız Çok Korkumuz Yok..!!!

EGER BENI SEVECEK KADAR DELIYSEN ; EGER BENI HAK EDECEK KADAR MERTSEN ; EGER SEN YALAN SÖYLEMEYECEK KADAR SEREFLIYSEN ; INANKI BENDE UGRUNA ÖLECEK KADAR YÜREKLIYİM

Küçüğümüzü Sevdik, Büyüğümüze Saygıda kusur Etmedik, Yeri geLdi SatıLdık ama Kimseyi SaTmaDık, Bu Zaman içinde BaZıLarına DoSt DedikSe; Biz O DoStLar için öLürüzde, öLdürürüzde...!!! Dostumuz Az, DüşmanImIz ÇOK; KORKUMUZ YOK !

Dün canım olanlar Yarın düşmanım olamaz benimle yaşananların hatrı hep saklı kalır.Sildiklerim vardır birde.. Onlar yanlışlarım ve pişmanlıklarımdır.Adları anılmaz hatırları sorulmaz.Şeref ararım ben sevdiklerimde..Herzaman doğru değildir elbet seçimlerim Zaman gelir Şerefsizleri de severim..

Aşk Ve ArkadaşLık ßir Gün YoLda KarşıLaşırLar. Aşk Kendinden Emin ßir şekiLde Sorar: ßen SendeN Daha zevkLi EğLenceLi Ve Daha yakınıM Sen Niye VarSınKi ßu DünyaDa? Arkadaş Cevap Verir: Sen GittikteN Sonra Arkanda ßıraktıĞın Göz YaşLarını siLmek iÇin..!

Param PµLµm yOkkí tahtım ta¢ım oLsµn èƒéndí DéğíLímkí ítí ßarım oLsµn. Ànam ßaßam yOkkí ¦ èvím ßarkım oLsµn.Cígaram tıka ßasa EsrarLa DoLsµn ßírdé yanımda sèvdígím oLsµn.öLèné Kadar í¢mèzsém ¦GèncLígím ßana Haram oLsµn.....

Paran Olmadımı Seni HiÇ AnmaZlar Paran Oldumu Kapını ÇalarlaR Arkadaşım Diye Baqrına Basarlar İşte Bunlar Böyle Kahbe İnsanlar Hafif İnsanların Cebini Soyarlar cepler Bosaldımı Bızı TanımaZlar İşte BunlaR Böyle Kahbe İnsanlaR

Silahı Elimize Aldik , Şarjörü Silahımıza TaktıK , Elimizi Tetihimize Koyduk ,Gözümüzü NamluYa ,Hayatı Yalan Saydık , Dünyayı Fani ,Dostumuzu Can Yaptık Düşmanımızı Candan ,Sevgimizi AldılaR Sevdıklerımizi Yalan YaptılaR , En Sonunda Elimizdeki TaBanCayı PatlatılaR.....

S£rséri ßiR a$k ßizimkiSi, Bursa'ın Arka SokakLarında G£ceyé ßiLe Kan Kusturan kaLLe$Liğin Kan Kard£$i.Hani NikoTin KoKan Agız Tadında Uzun ßir Öpü$ün Son Anında Yaßancı ßed£ne K£siLen ßiLeTin C£pt£ oLma HisSi SustaLı ßir a$k ßizimkiSi Ta$ıma RuhSatı SapLadıgımız Ya$amın Arka c£ßinde

Hayatınızın her gününü sanki bir dağa tırmanıyormuşsunuz gibi yaşayın. Arada bir zirveye göz ucuyla bakın ki, hedefiniz daima aklınızda olsun; ama yalnızca zirveye odaklanıp, varılan her yeni noktanın farklı ve güzel manzarasını da kaçırmayın..

ßiz DoSta aKan SuLarDa KöpRü oLuruz ! GeCenin Zifiri KaranLıĞınDa ayDınLık & ßiz DoSt iÇin ParMaĞıMızı Mum yapaR KaranLıĞı ayDınLatırıZ ... ÇünKü ßiSim DoStLarımız ßuna DeğeR !SizLer aSLa unutuLmayaCakSınız... uNutuLmamaK DiLeğiyLe !

Delıkanlılık bızde ozentı deyıl yasamaktır an ve an sevenı ahırete kadar sever sılenı mahsere kadar sılerız gece sılahlı gunduz sallamalı gezerız her ne kadar sosyetenın cılalı ve mermer taslarında dans etmesekte ecel ıle dans azraıl ıle dost olmasını ıyı bılırız dost ıcın can alıp can vermesınıde ıyı bılırız!

Basit bir insan zamanını nasıl öldüreceğini, değerli bir insan da nasıl kazanacağını düşünür.
Kibir, bele bağlanmış taş gibidir. Onunla ne yüzülür nede uçulur.
Sevmek, birbirine bakmak değil, birlikte aynı yöne bakmaktır.
Bir fikrin acemi savunucusu, usta saldırıcısından daha zararlıdır.
Toprağı alt üst etmeden bir şey ekilmez.
Herkes aya benzer, çünkü; herkesin kimseye göstermediği bir karanlık yüzü vardır.
Mükemmel bir kadın buluncaya kadar evlenmeyen bir adamın Allah yardımcısı olsun, eğer bulursa daha çok yardımcısı olsun.
Taşı delen, suyun kuvveti değil, dalgaların sürekliliğidir.
Sakladığın sır, senin esirindir, açığa vurursan, sen onun esiri olursun.
Haklı olmak kral olmaktan daha iyidir.
Eğrinin gölgesi de eğridir.
Akıllı adam aklını kullanır, daha akıllı adam başkalarının aklını da kullanır.
Aradığını bilmeyen bulduğunu anlamaz.
Elmas yontulmadan, insan yanılmadan mükemmelleşemez.
Olgun adam bilgisini saat gibi taşır, çıkarıp herkese göstermez, lüzumu olunca kullanır.
Parayı köleniz yapın, yoksa siz onun kölesi olursunuz.
İnsan düşeceği yere çıkmamalıdır.
Kusursuz dost arayan, dostsuz kalır.
Paylaşılan sevinç iki kat olur, paylaşılan acı yarıya iner.
İhtiyaçları yüzünden küçülmeyen insan büyüktür.
İnsanların yaptığı sahte paralar kadar, paraların yaptığı sahte insanlarda vardır.
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez.
Kimi insan girdiğinde odayı aydınlatır, kimide çıktığında.
Geleceği satın alabilecek tek şey, bugündür.
Uçurtmalar rüzgar gücüyle değil, o güce karşı uçtukları için yükselirler.
Dünyada hiçbir yol, kalp ile beyin arasında ki kadar uzun değildir.
Para her şeyi yapar diyen adam, para için her şeyi göze alan adamdır.
Ümit iyi bir kahvaltı; fakat kötü bir akşam yemeğidir.
Dünya tuzlu su gibidir, içtikçe susatır.
Ölümün bizi nerede beklediği belli değil, iyisi mi biz onu her yerde bekleyelim.
Her istediğini söyleyen, istemediğini işitir.
Herkes yanlış yapar, ancak aptallar yanlışlarında direnirler.
Savaşta dövüşenler den çok kaçanlar ölür.
Kabul edilen bir yanlışlık, kazanılmış bir zaferdir.
En yükseğe erişmek için, en aşağıdan başlayın.
Hiçbir zafere çiçekli yollardan gidilmez.
Mutluluk bizde olmadan başkasına verebileceğimiz tek şeydir.
Küçük şeylere gereğinden fazla önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.
Hedefsiz gemiye hiçbir rüzgar yardım etmez.
Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.
İnsanın yalnız ekmeğe değil, şerefede ihtiyacı vardır.
Aptallarla tartışmayın. Görenler aranızda ki farkı anlamayabilirler.
Özü doğru olanın, sözü de doğru olur.
Geçmişler geleceğe, suyun suya benzemesinden daha çok benzer.
En basit şey insanın kendisini kandırmasıdır; çünkü insan genellikle istediği şeyin gerçek olduğuna inanır.
Tatlı suyun başı kalabalık olur.
Bir bu gün, iki yarına bedeldir.
Zor iş, zamanında yapmamız gerekip de, yapmadığımız kolay şeylerin birikmesiyle meydana gelir.
Hakikat belki yaşanır, fakat ölmez.
Dosttan beklenen, yanlış davrandığımızda yanımızda olmasıdır. Doğru iken, herkes yanımızda olur.
Ülkeler kılıçla alınır, fakat adaletle korunur.
Çözümde görev almayanlar, sorunun bir parçası olurlar
İsteyin size verilecektir, arayın bulacaksınız, kapıyı çalın size açılacaktır.
Uzak mesafelere ulaşmak, yakın mesafeleri aşmakla mümkündür.
İçki kadehinde, denizde boğulanlardan çok daha fazla insan boğulmuştur.
Kadınlar, erkekler kadar başarılı olamazlar. Çünkü onların hanımları yoktur.
“Para her şeydir” diyen para için her şeyi yapabilir.
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
Atalarının dindarlığı ile kurtulacağını zannedenler; babalarının yemesiyle kendi karınlarının doyacağını, içmesiyle susuzluklarının gideceğini, okumasıyla bilgili olacağını sananlara benzerler.
Borç köleliğin başlangıcıdır.
Önce insanlar binaları düzenler, sonra da binalar insanları.
Güzel söz söyleyen, kimseden kötü söz işitmez.
Güçlü olan, zayıf yanını herkes den iyi bilendir; daha güçlü olan zayıf yanına hükmedebilendir

dünyada her sevgili, kendine bi eş arar!
taşın kalbi yoktur ammaa...
onuda yosun sarar!!!

Bakmayın gözümdki yaşa,yüzümdeki hüzne acımayın.Mutluluk sadece gülmsemkle olur sanmayın Her nfste, sevnç vardır,bılmeyne aldnmayn
Mutluluk sadece gülümsemekle olur sanmayın...
Her nefeste, sevinç vardır, bilmeyene aldanmayın...

♡GüVeN rUh gİbİdİr ÇıKtIğI yErE bİdAhA gErİ dÖnMeZ......

Seviyorum sevmenin acı verdiğini; her sevenin sevilmediğini bile bile ! ama yinede bir umut taşıyorum belki SEVEN SEVİLİR diye !!:

Bana yrnın getırecei kısı sen deılsen eger,,yrn olmasın bana bu gn yeter!!!

cok uZaktasıN beNi duymaZsıN beLkide HaTırLaMzsıN HaNi Hep derdiN ya "seN bNm biTaNemsiN"..biTaNeN burda seN nerdesiN ??

Ben Ben oLduğUm sürEce seviLdim. BeNi satanLarı kalbiMden bir bir siLdim !! Sevenlerimi kanımdan bi an olsun ayırmadm! hep başım dik yürüdüm!! hayatıma yanLış insanLarıda soktum!! ama onLar bunu hak etmediLer! şimdi sadece yanıma yakışanLa olurum koLpaLarLa değiL...!!
'

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:47 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.