![]() |
özledim seni
susuz kalmış çölgibi, yıldızlara hasret gece gibi özledim özledim gurbetçinin vatanını özlediği gibi bir mahkumun evini, annenin yavrusunu ve senin beni özlediğin gibi... özledim seni. |
titriyorum eriyorum
duvarlar boğuyor sıkıyor beni korkuyorum kaybetmek istemiyorum bir heycan vuruyor beni sarıyor bedenimi herşey boş geliyor sanki duruyor zaman tanıyamıyorum kendimi düşününce seni!.. |
en zayıf anımda yakaladın beni
bıkmışken yalan dünyanın yalancı insanlarından ve yapmacık duygularından isyan etmek için dayanamayıp artık son nefesime dek bu dünyada bende varım diye haykırmak için kafamı kaldırdığımda yerden ilk gördüğüm kişi sendin Allah'ım öldümde melekleri mi görüyorum dedim mavi gözlü bir melek yapma diyordu isyan etme dünyaya hala doğal kalmış bir şeyler olmalı baksana etrafına sen dedim sensin benim tek kurtarıcım bir de baktım ki kaybolmuş uçup gitmiş |
Gökyüzüne bakıyorum karanlık sadece parlayan yıldızlar bı zamnalr
snde bu karanlık bedenıı aydınlatan yıldızdın Artık yoksun...!!! karanlıktayım sevgılım korkuyorum Beni hapsetme karanlıklara hakketmıyorumm bıtanem bırakma benı Dur gıtmee ne olur..!! hatırlıyomsun bn ne zaman aglasm senın omzunda aglardım Korktugmda sana sarlır tek olmdımı snnde yanımda oldunu anlardım Şımdı yksun napcamm basksın omuzlarında aglayamm baskalrına sarılamam |
sevmekten korkamdım hiç !!! sonunu düşünmedim,karşılığını
beklemedim,sadece qülüşünü qörmek yeterdi kalbime ... benim için sadece sendin ; göslerinle,qülüşünle,yüreinle o adını koyamadığım tarifsiz duygu sendin işte mutluluğumdun , huzurumdun , ashktın , sevdaydın , candın , ömürdün , nefestin adını koyamadığım daha önce bilmediğim bütün sözcüklere senle anlam yükledim ben,tarifi olmayan bütün sözcüklerin karşılığıydınn....!!!!! özlemini çektiğim , görmek isteipte göremediğim , gitmek i |
duygularımı hiç gizliyemedim sana'
seven bu adamı anlasana bilki ölürüm uğruna insafsız aşkım benim, sen tattırdın bana sevgiyi sevipte acı çekmeyi herkeze verme bu tarifeyi insafsız aşkım benim, kendim ettim kendim buldum sayende şair oldum deli gibi aşık oldum insafsız aşkım benim. |
11 dünyada görüntü değişti
Müslüman kelimesi teröre eşedildi. Hayat çarşafın üstünde bir leke. İnsan olrak soruyorum bütün bunlar niye. İnsan oğlu insanolmalı bilmeli Karıncayi incitmek günah bunu bilmeli. Kimileri tok tok ıkimileri açgezer. Petrolübol olan ülkeyi dünya sever. Bosnadaki olanlaar gözler yumuktu. Kendimi bildim bileli bu bölyle olmuştu Bulutlar karardı aynı gönlüm gibi kana susamış köpekler emerbedenleri. Palavra ortada yakan top. Mikrobu görmek için mikroskoba gerek |
Göremseydim o!şiir gözlerini!
Görmeseydim keşke gecenin gündüzü gizleyişini.. Sevmeseydim keşke senin gibi kalpsizi. Görmeseydimde öleseydim o!ilk adımla ban gelişini. Duymasaydım seni sevmiyorum,deyişini. Gözlerim gör olsaydı görmeseydim arkana bile bakmadan gidişini. Allah bilir tek dileğimi Bende isterim ki sende çekesin benim çektiğim çileleri.. cihanKAN -- |
Ağlama yüreğim ağlama yeter artik giden gitti bilirsin geri dönmez.
Biliyorum zor onu unutmak ve yerine başkasını sevmek, Ama sen yinede ağlama. Haykırsan neye yarar? Gideni gerimi getirir? Sadece kendini yıpratırsın İsyan etme sakin yoksa onu halen sevdiğimi zanneder. Herkesten ayrı ve özel olmasını istedim ama olmadı, Ne özel nede bir tek ama bir tek bana ait oldun sevdiğim. Seni üzdüysem o da sadece seni sevdiğimden. Ağlama yüreğimi elbette bir gün oda sevecek, |
GÖzlerİm Senİ Rahatsiz Edİyorsa Kapatirim Bİrdaha Acmam.sÖzlerİm
Rahatsiz Edİyorsa Sussarim Bİrdaha KonuŞmam.varligim Senİ Rahatsiz Edİyorsa Bİrdaha Karsina Cikmam.sevdam Rahatsiz Edİyorsa Bunu Benden İsteme Buna Engal Olamam.... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:35 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.